Къде в Пловдив ??? - 89

• 39 799
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив

Скрит текст:
Два различни проекта са. Гардън е зад гората, близо до стадион Локомотив. Минава се по новия път покрай картинг пистата, централния вход на стадиона и след 200-300 м. вляво е сградата, непосредствено след горичката. Форест е на булеварда, след Технополис, посока ВСИ. Не мога да дам отзиви, но мястото на Гардън е хубаво. Районът е добър, близо е до парка, не е шумно, има детска градина в близост, ако това ви интересува. Градският транспорт е добре уреден, въпреки че двете най-близки спирки не са особено близо. Поне засега Гардън не изглежда обитаем, въпреки че едното крило е готово на външен вид.
П.П. Коригираха се, че бях разменила имената на двата обекта. Сега вече са правилните.
Много благодаря за полезната информация. Flowers Hibiscus
По-скоро ме интересуваше дали едни и същи хора ги строят(дали фирмата е една и съща), дали спазват сроковете и т.н.? Flowers Rose
[/spoiler]
Здравейте, да попитам отново за моя въпрос. Благодаря предварително.
Не мога да помогна конкретно, но ако въпросните обекти са още в строеж, би следвало задължително на тях да има информационна табела с името на строителя. Така ще видите фирмата и ще си направите разследване в нета.

# 601
Здравейте!
Къде в града мога да намеря минерална вода Levissima?

# 602
Здравейте!
Къде в града мога да намеря минерална вода Levissima?
В Лекси има 100 вида - ако там няма, не знам къде Simple Smile

# 603
Благодаря! Именно за Лекси ми дойде на ума, но нямаше как лично да проверя, тъй като магазините са на неудобни до местоживеенето ми локации.
Ще отида да видя щом казвате, че има много видове.
Благодаря!

# 604
  • Пловдив
Благодаря! Именно за Лекси ми дойде на ума, но нямаше как лично да проверя, тъй като магазините са на неудобни до местоживеенето ми локации.
Ще отида да видя щом казвате, че има много видове.
Благодаря!
Ще ходя да пазарувам в Лекси и ще огледам, да не би да е детска, за да знам къде да я търся.
Дописвам- поне в Лекси на Пещерско шосе няма.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 17:37 от *Милена*

# 605
  • Пловдив
Проверих в аутлета Виа Тракия, защото там има много стоки от Италия. Но и там няма. Не ми хрумва кой друг ще внася италианска минерална вода.....

# 606
Лекси на бул.Марица.

# 607
Аз да попитам за чорапогащник фишнет?

# 608
Благодаря Ви!
Приятелка ще ми донесе повечко като идва от София, така че за момента проблемът е решен. Simple Smile

# 609
Освен Какаду и магазина на колелото на Централна гара, платове къде да търся?

# 610
  • Майничка
Освен Какаду и магазина на колелото на Централна гара, платове къде да търся?
Като тръгнеш от пекарна Капана по дясната уличка (откъм кръчма Пловдив) в посока "Шести септември", има един ъглов магазин, пада се след фризьорския салон,  срещу една малка галерия.

# 611
  • Пловдив
Може ли да ми кажете къде в Пловдив има пункт за рециклиране на дрехи?

# 612
  • Майничка
В дворовете на няколко училища има контейнери на БЧК - в двора на ВСИ, с/у Макдоналдс, в "Паисий Хилендарски", в "Душо Хаджидеков"...

# 613
Може ли да ми кажете къде в Пловдив има пункт за рециклиране на дрехи?
на ОМВ бензиностанцията в Кършияка има също
и до у-ще Райна Княгиня входа

За кой квартал ти трябва Simple Smile

# 614
В м-ни НМ също.

Общи условия

Активация на акаунт