Къде в Пловдив ??? - 89

• 40 333
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Къде по Центъра, Кършияка, Гагарин има аптеки САНИТА?
В Кауфланд на Брезовско шосе не е ли Санита, или неправилно съм запомнила...

# 421
Не е. В Кауфланд е Сейба. Също са верига.

# 422
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, Гранда отворен ли е? Може ли да се пазарува в магазините вътре. Конкретно питането ми е свързано с магазина за униформи на последния търговски етаж.

# 423
  • Майничка
Отворен е, но не всички магазини работят. Ако искаш, утре към обяд мога да проверя за този конкретно.

# 424
Момичета, Гранда отворен ли е? Може ли да се пазарува в магазините вътре. Конкретно питането ми е свързано с магазина за униформи на последния търговски етаж.
Звънни им и ги питай направо имат ли каквото ти трябва... 0895 661 906

# 425
  • о`майна лунна нощ е
Ще бъда благодарна.
След официалните пижами и дългия престой у дома, подозирам, че униформата ни ще е леко умаляла.

# 426
Препоръчайте магазин с достъпни цени на пердета.

# 427
Препоръчайте магазин с достъпни цени на пердета.
Погледни първия пост. Изборени са много възможности.

# 428
  • Пловдив
Здравейте! Дали в момента има много хора в Джъмбо? Трябват ми някой неща от там, но като се сетя, че може да ми се наложи да чакам да вляза и после на опашка на касата...

# 429
Снощи беше полу празно, работеше само една каса и на нея нямаше опашка. Не вярвам днес да е много по-различно, въпреки, че е събота. Струпванията са около Коледа и Нова година.

# 430
Снощи беше полу празно, работеше само една каса и на нея нямаше опашка. Не вярвам днес да е много по-различно, въпреки, че е събота. Струпванията са около Коледа и Нова година.
Дано да е така, но миналата събота имаше километрична опашка за влизане, което ме отказа....

# 431
  • до едно тепе
Дано да е така, но миналата събота имаше километрична опашка за влизане, което ме отказа....
Преди 2-3 седмици в събота към 4 следобяд имаше поне 40 човека вън, а опашката вървеше и вътре. Отказахме се да чакаме. Трябваха ми разни неща за училище за детето и реших, че мога и от другаде да ги взема.

# 432
Явно през седмицата е по-спокойно. Ходихме след работа.

# 433
През уикендите не стъпвам в подобни магазини. Аз ходя през седмицата, към два- три часа следобед и няма никой.

# 434
Да сте виждали налични по строителните хипермаркети 3Д самозалепващи се тапети? В нета намерих, но искам да видя на живо. Ето такива търся.

Общи условия

Активация на акаунт