Къде в Пловдив ??? - 89

• 40 243
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Може ли препоръка за детски логопед за 6-годишно?
Не препоръчвам център С-ивена.

# 526
  • Пловдив
Има логопед в Райски кът в Смирненски, не съм ходила, но ако намерите инфо за хората там може да има инфо из нета.

# 527
Логопедичен център " Мечо пух"

# 528
От дългогодишния ми опит с психолози, логопеди и  пр. специалисти работещи с деца с проблеми(вкл. и някои от гореспоменатите), смея да твърдя, че към момента най- адекватна грижа сме получили в МЦ" Спектър"( намира се в " Оазис 4", зад Хаджията Груев).

# 529
Здравейте,къде в Пловдив продават тениски ( юношеска) с трикольора ? Благодаря!
П.С. пен силует нямат. намирам само онлайн ,не и в Пловдив

# 530
  • о`майна лунна нощ е
На пешеходния мост в аутлета на Флеър съм купувала в цветове и с елементи на българското знаме и герб.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 14:48 от `ТуиГ

# 531
  • Наблизо
Здравейте!Търся място за малка сватба в или около Пловдив (макс 40 минути път с кола) - хубав ресторант и малко хотелче..Не искам грамадни хотели стил Марково СПА.Много благодаря!

# 532
Здравейте.Търся да купя гофретник,някъде да ми препоръчате?Благодаря!

# 533
Здравейте,къде в Пловдив продават тениски ( юношеска) с трикольора ? Благодаря!
П.С. пен силует нямат. намирам само онлайн ,не и в Пловдив
В сувенирните виж. На моста съм виждала преди месеци.

# 534
Здравейте.Търся да купя гофретник,някъде да ми препоръчате?Благодаря!
В брошурата на Кауфланд видях, но нямам отзив.

# 535
Здравейте!Търся място за малка сватба в или около Пловдив (макс 40 минути път с кола) - хубав ресторант и малко хотелче..Не искам грамадни хотели стил Марково СПА.Много благодаря!
Къщи за гости? С механа, достатъчно просторна, за да събере поне 50 гости, Ако това е, което търсиш, погледни комплекс Старите къщи, с. Врата, общ. Асеновград.

# 536
Хотелски комплекс "Яев", Карловско

# 537
  • Пловдив

Първенец, ресторант Атлантик

# 538
  • София
Здравейте, момичета 😊Отдавна не живея в Пловдив, а ми се налага да поръчам букет цветя с доставка за лекар. Може ли да ми дадете идея за фирма /магазин, на които мога да се доверя? Погледнах Тилия, обаче имат буквално 3 снимки на букети на сайта си, което за размерите ию, ми е недостатъчно. Благодаря предварително! С удоволствие бих върнала жест, ако на някой му трябва нещо в София. 😊

Горещо препоръчвам "Лизиантус". Флористката е много добра, прави невероятно оригинални букети и аранжировки и работи с куриер
desolina79, сърдечно благодаря за препоръката! Наистина прекрасен букет направи флористката, изключително коректна и учтива. Много лесно се разбрахме от разстояние.

# 539
  • Пловдив
И аз искам да благодаря на desolina79, за препоръката за медицински педикюр при жената на Шести септември. Много е внимателна.

Общи условия

Активация на акаунт