ШЕСТОКЛАСНИЦИ 2020/2021 година - тема 4

• 23 621
  • 792
  •   1
Отговори
# 480
....Незнам за вас ,но аз отивам до магазина Sweat Smile довечера ще се почерпим подобаващо. Beers Wine Glass Champagne
Добре, де, така ли не разбрахте, че не се търчи така в последния момент, в поледицата. Все пак сме майки на шестокласници и трябва да се подготвим подобаващо за догодина. Пък и шкафчетата са зареди със специална символика в съвременната българска политическа история. Зареждай барчето с различни % алкохол и според ситуацията избирай градуса. Какви са тези притичвания в последния момент, да те мисля сега, да не взмеш с бутилката да се подхлъзнеш на замръзналото под някой капещ климатик Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Както се пее в един стар шлагер "и да паднем, и да бием ...." края на срока се полива Wine Glass Честито на всички -  ощетени, поощрени, избутахме тоз' срок.
Изтрещях...Flushed
Не ме мислете в Бургас няма ни лед, ни сняг. А за провизиите какво да кажа последните две седмици бяха много напрегнати ....Sweat Smile
Наздраве мили дами!

# 481
  • София
Добре, де, така ли не разбрахте, че не се търчи така в последния момент, в поледицата.

Виж ние опитните как сме си подготвени за всяка ситуация. И ракийца има и винце от татко на село. Има и някое друго уиски и бейлис. Винце има и бяло и червено и розе, има и шампанско. Даже и водчица ми се намира. Имам и една чешка гняс даже, дето мирише по-силно от парфюм и не се пие, ни има. Резервите се поддържат и никакъв компромис не се прави с тях. Това са резервите от първи ред. После са тези от втори - заредена съм винаги с поне 20 нови химикалки, 20 молива, гуми и острилки по 5-6, линии и триъгълници също трябва да има, че нещо имат навика в последния момент да се изпаряват. Боички, пастели и пластилини, ножички също. Освен това е изваден и задграничет паспорт, в случай че личната карта изчезне.
            И сега като се зачетох - химиклаките трябва да са черни. Освен това нямам пергели. Я да ми препоръчате. Аз си карам с един руски, който до сега не ме е предавал. Ама ако го докопат наследниците - отидЕ. Та знае ли някой къде продават руски пергели. Ама хубави, без значение цената.

# 482
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Отдавна не съм наминавала, но много работа ме налегна.
И аз поддържам барчето или по-скоро личната механа винаги добре заредена, особено след седмокласната епопея на каката.
Оформен е по всичко. 5-ци по БЕЛ, история, география и ЧиП. По останалите 6-ци. Според мен всички оценки са заслужени.
За първи път успя да премине общинския кръг на олимпиадата по МАТ и ще се ходи на областния.

# 483
Включвам се и аз в наздравицата .🍷😁
Наборът не е доволен 5.50 ноо да не се отпуска. Във понеделник ще го полеем подобаващо, че става официално тийн. 😁😊

# 484
Малееее, голямо надпиване станало тук, че и резервите си поддържате, аз пак изоставам, трябва да си намеря учител който да ме научи как се пие, иначе ще си го карам на безалкохолно и водичка, чудя се дали и така не ми е по - добре, тамън да си спестя махмурлука на следващия ден. Иначе имате от мен едно голямо - Наздраве.

# 485
  • София
Тони, "учителят" се казва НВО 7 клас Joy Ако и след него останеш на водичка, да не съм чула и дума оплакване от щерката Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

# 486
  • Пловдив
Бия ви! Още оня ден се почерпих Tropical Drink, за шестицата по
Скрит текст:
съвременен иврит Scream

Ренидент ми се губи..да  не прави някой проект още..Stuck Out Tongue Winking Eye
Ей ,писахте ми отсъствие.Не правя проект.В сряда бяхме на втора ваксина и снощи ми беше отпаднало и Т 37,4 ,но днес съм пушка.
Много сте изписали не мога да ви изчета.Днес на давойката й спрял нета на теста по ЧП ,направила хот спот на компа ,ама нещо не захапал ,та в последния момент успяла да го направи на телефона и да го предаде.Беше важно ,заради оценката,защото там има 2 ,заради непопълнена тетрадка в час.Ама дали госпожата помни за какво е.... в Школо е нанесана като писмено испитване.
Иначе приемам поздравления .Би трябвало да има пълно 6 .Но смятам ,че 80% е мой успеха.Ако не я натисках и препитвах,щеше да има 6 само по бг и математика,а по другото 4.Просто нямаше да си даде зор,защото не било важно.

# 487
мандаринка, ми то има аще време до тогава, значи няма да се науча и ще го карам без % Champagne, язък, микробите ще си стоят във мен, освен ако цигарите не ги изтрепат, ако е възможно де, Joy. Но ще ви правя компания. Пък щерчето ще го оставя само да се спасява, очаква я труден втори срок, казах и от началото на срока да си заформи обилен брой добри оценки та после каквото и да стане поне основите ще и са стабилни, дано ме послуша и да се получат нещата.
От сега ще си дам спокойствие и непокизъм спрямо ученето.
Класната ни прати графика кои класове кога ще са присъствено.

renydent, дано се оправите бързо, че тук купона тече на пълни обороти, трябва да се включиш, та да ти олекне. Браво на щерка ти че макар и в последния момент се е справила, тя ще си ги оправи втория срок, само запази спокойствие.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 19:27 от Тони ♒🍀

# 488
  • в очите на дъщеря ми
Сега аз не знам, кога да започна "утешението" още половината оценки не са нанесени в Админа... Не е редно някак си предварително да отпочвам..а...или кЪк..

# 489
И при нас не са нанесени половината,че и домашно писахме до преди 10мин. По ИУЧ-БЕЛ нямат нито  една оценка,а г-жата не съобразила,че е отделен предмет и постави оценяване на последната домашната работа и даде нова,която е за утре до 10.30 .Писахме я заедно и с помощта на гугъл,че искам утре да се наспя.Излишно е да казвам,че за тези часове имат помагало и не е пипнато:Rage

# 490
bobsi81, май не ви е лесно и на вас, като гледам и Мамзел Нитуш и те са в очакване. Я ако можете да пиете, го направете, пък и заради мен всеки който поиска да го направи и да врътне, ако не цяло то поне половинка дръпнете.
Че Гена това което беше написала, на мен косата ми настръхна от такъв преподавател, а и щом в Понеделник ще поливате тийна, можеш спокойно от сега да заформите купона и да го откарате до Вторник.

А сега да си попитим, явно съм невежа, но вие как разбирате за оценките кога са - ИУЧ и кога - ООП, при нас всичко е на едно, никъде не се отбелязва нито - ИУЧ нито - ООП.

# 491
  • Пловдив
Тони, в Школото при нас излизат в отделни графи оценките по математика и математика-ИУЧ. Би трябвало навсякъде да имат отделни оценки по предмета, който е ИУЧ.
Моята девойка пък утре става тийн официално Simple Smile Да са живи и здрави наборчетата! Да им говорим така, че да ни слушат и да ги слушаме така, че да ни говорят ❤️

# 492
  • София
И аз съм на втора чаша вино тази вечер. Изпитвам едно облекчение, все едно съм свършила дълго отлагана задача Satisfied
Оформен е по всичко, без два предмета. Ще завърши срока с 6 по всичко. Днес водихме един сериозен разговор с него. По два от предметите не е за 6, ако се гледа средно аритметично, но въпреки това са му писали 6 за срока. Обясних му, че в случая учителите са гледали комплексно на нещата. Оценили са това, че редовно си пише домашните, че взима участие в час и че се старае. Говорих му, че не трябва да лежи на стари лаври и че трябва да полага усилия и занапред, за да оправдае доверието им. Дано нещо му е влязло в главата. Уж ме слушаше докато говорех, но то това нищо не значи Simple Smile

# 493
Тони,сипах си едно розе,наздраве!
При нас иуч си е в отделна графа в школо,най-отдолу  е.Като цяло са му реални оценките,някъде съм сложила рамо,но то е в насока усвояване на материал,решаване на тестове и задачи,контролните са си негови творения и домашните също,аз проверявам дали са изпратени в срок.
Rouzi,  дано нещо му остане в главата,и аз му меля постоянно с тази надежда!

# 494
  • София
Една 5 при наборката. По англ. Учителката бутна 2 петици отнякъде. Детето твърди, че не била изпитвана. Нанесла на всички деца от класа 4 и 5 по някакви си нейни критерии. После прави тест - или всичко или нищо. Т.е. тр всичко да е вярно, за да имаш 6. Нямаш право на грешка. Моята мрънка, че не е честно. Ама... това е.

Най-заслужена е оценката по чп. Интересно й е и учи с желание.
Вече по бел - къде подсказвах, къде, виках, къде обяснявах... обща ни е оценка там.

Дано се закрепи положението и стигнат до училище през март.

Общи условия

Активация на акаунт