ШЕСТОКЛАСНИЦИ 2020/2021 година - тема 4

• 23 657
  • 792
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Всички уч тетрадки по история и география са попълнени ,даже и контурните карти.Учителката е една и съща и периодично ги иска снимани.Даже ги проверява,защото беше писала на детето ,че някакво упражнение не касаело този град ,а друг.
За сега е оформена с 6 само по тези два предмета.Общо взето само английския и ЧП са под въпрос.Утре ще правят контролно по английски ,а в петък по ЧП. По всичко останало би трябва да има 6, но не са написани все още.
И на нас на РС ни казаха ,че се взимат всички оценки,ама знам, че не е така.

# 376
  • София
Ох, туй моето... Учителката по бел е дала по желание да се направи презентация за утре. И моята маймуна нямало да прави, нали имала 6 на класното. И за срока щяла да има 6. Да, но средноаритметичното към момента е точно 5.5...
Остави ме без думи. Че е и рано да си сипя нещо.

# 377
Дъщеря ми днес имаха Big exam (така му викам аз 🤣) по английски от 3 части. Компютърът я изхвърли 2 пъти, веднъж спря интернетът. Първата част се изгуби безвъзвратно, но поне успя да направи останалите 2 части. Обаче голямо напрежение беше. Добре, че мис е готина и й каза, че първата част ще я направи в петък. Като свършиха и викам на дъщеря ми, че отивам да си купя уиски и ще си сипя едно. Отговорът беше "Може ли и на мен да сипеш?"😜. Но ще трябва да почака още някоя и друга година

# 378
На нас пък програмата за втория срок ще ни я дадат чак др. седмица, можела да я прати, но не знаела дали няма да има разместване на часовете, бележниците сега намала да ги събира, втория срок 3 часа ЧП, сигурно и география ще ни са толкова, по История не са ни искали да имат децата УТ, днес учителката по ФВС, накара едно от децата ( момиче, уж прилежна и отлична ученичка ) да си включи камерата, и като почна да я пита и разпитва, онова за малко чак да ревне, глътна си азбуката, този път бях съгласна с нея, а всичко това заради срочните оценки, но не само, тъй като един път не си е включвала камерата за да прави упражненията в час, за д.р. също, нито един клип не е пратила, и уч - та пита защо, а тя мълчи, спомена за вчера, защо не е направила също, като щяло да и отнеме една минута, вместо да обикаля с еди кой си, това дете пак мълчи, след целия разпит, детето си изключи камерата и сигурно си е поплакало и коментирало, накрая ги предупреди че винаги може да смени оценките, имала срок до вторник и че още нищо не е нанесла в хартиеният дневник, тъкмо да се стреснат малко и да не го карат през просото, все пак е средата на уч. година.

# 379
Ей, точно пък по физическо като започнат да се изявяват с претенциите, ми идва в повече.
Моят е с 5 за срока по физическо. Има 4,5,6,6. Дреме ми. На него пък му е все тая.

# 380
По фвс им даде тест от три части-баскетбол,волейбол и обща култура,общо около 40въпроса,излишно е да казвам,че търсиха в гугъл.Правят упражнения с пусната камера и после слушат правила и гледат състезания.Ако не се вкл.редовно ,получаваш слаба оценка.Моят загрява за 10мин и после лежи със слушалките и си чати със съученици.По музика имаха да научат три песни и моят чел директно от учебника,като се запъвал умишлено,има три шестици и е готов със срочната оценка.

# 381
  • Сф
Имахме родителска.Всички са оформили ,само математичката ще ги мъчи до последно.По ЧП ни показа презентацията с  пироните за пример 😂 и съсипаните ми чашки.
То в кабинета и има доста неща от моята/понеже рисува и твори плакати добре,не заради любовта към химията и биологията/
Като цяло,доволни са учителите.Поне 5ма са прекарали кв,казаха си.И то сега ,след затварянето.Г-жата по английски пък се похвали с антитела.Готови са да ни мъчат присъствено децата, не бяха изплашени.А по Б ЕЛ още кашляше, но е преминало лошото.ПуПу.
Та ,докато имунизират,те повечето хора вкл.учители при нас поне, го изкараха ,😉

# 382
И нашият математик ще ги мъчи до последно - в петък контролно върху всичкия взет материал до сега. 😶

# 383
  • Майничка
Аз нещо изтървах положението последните две седмици, че ме налегнаха странични дертове, ама и девойката яко го олаби, та си е изработила няколко петици и една четворка - цъфнаха днес накуп в админа. Сега многострадалната Геновева броди скръбно, въздиша като Кентърберийския призрак и само ни мята по някой белтък, дали ще се развикаме. 😂

# 384
Сега многострадалната Геновева броди скръбно, въздиша като Кентърберийския призрак и само ни мята по някой белтък, дали ще се развикаме. 😂
Страхотно чувство за хумор имаш 😄😂

# 385
bobsi81, сякаш говориш за нашата учителка, или цял час ги кара да правят упражнения, или пък и двете - клипчета и упражнения.

Тази вечер споменаха че нашите може да се върнат присъствено чак на 04.03., но още не е решено окончателно.

Мойта по физическо си я оформи учителката, май в неделя беше, а по математика тази вечер я оформиха, повече ме е дерт по история, на мойта и казах да взима участие в часа, докано още може че поне да върже прилична оценка, а по немски от лани си я взе на мушка явно учителката и ако реши може да не я изпита и да си остане с 5 за срока, ех, квот такова, не остана, каквито и да са поне няма да е със слаб успех, като знам как учи.

# 386
  • Бургас
С това връщане в училище, чак през март месец, не ми се мисли, как ще приключи уч. година..... Децата много пропуски ще имат....

# 387
Karzz и аз мисля че много пропуски ще имат децата.Съдя по моя то преписване четене от учебника по време на изпитване.Май научен урок няма да имаме скоро.

# 388
Момичета, честно да си кажа почвам да се ядосвам, не да се дразня а ядосвам, на госпожата по Английски, всичко и е ектсра, нооо с изключение на едно нещо, това е всеки час, като почне да изпитва децата непременно и мойто в кюпа, от толкова други които имат да си оправят оценки, как пък все мойта и още две - три деца редовно ги изпитва, даже има такива които ги е питала за цял срок максимум три пъти, моля се и се надявам поне от другия срок да почне по - малко да я пита и изпитва. А по БЕЛ бях ви писала за вчера че щеше да изпитва всички, да ама не, поне не както аз го разбирам, задаваше въпросите и всички в купом да дадат отговор, такъв хаос няма никъде, даде за
д.р. в тетрадката теста, днес почна с госпожицата на първия въпрос, после с двете и любимки съответно на следващите два, и завърши в общ отговор с всички останали, толкова набързо че направо се учудих как се прехвърли на новия урок - деепричастия, ужас, утре щяла да ги оформя. Днес я оформиха и по Музика, лека - полека вървим към края на този срок, дано другия е по - успешен и лек от този.

# 389
  • Mars Hotel
Момичета, честно да си кажа почвам да се ядосвам, не да се дразня а ядосвам, на госпожата по Английски, всичко и е ектсра, нооо с изключение на едно нещо, това е всеки час, като почне да изпитва децата непременно и мойто в кюпа, от толкова други които имат да си оправят оценки, как пък все мойта и още две - три деца редовно ги изпитва
При нас пък е обратно - моята все е възмутена, че по английски никога не я вдигат. Случва се да се обади веднъж на два-три часа, ако никой друг не знае верния отговор.

Записа се вчера за Кенгуру по английски. За други олимпиади и състезания не иска и да чува, но по английски се записва на де-що има събитие.

Все още няма нанесени срочни оценки по нищо, освен по изобразително изкуство. Като гледам текущите оценки, трябва да е оформена по всичко, но просто не са нанесени.

Общи условия

Активация на акаунт