Парфюмни размисли и страсти - 255

• 54 954
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
The Scent Absolute и The Scent Private Accord. От мъжките Boss Bottled Oud.

# 301
преди години с удоволствие носех дийп ред, бих го пробвала отново
тествала съм доста други техни неща, но нищо не ме е докоснало така, че да го пожелая
впечатленията ми за марката са като за масови, приятни и харесвани аромати от парфюмно неизвратените*

парфюмът за днес: чисто бялото на банана репъблик - игриво, свежо, сочно и май неподходящо за сезона

*добронамерена закачка

# 302
  • Седмото небе
Моите два любими парфюма от Бос са:
1) нежен, чист, красив, свеж и даже много траен

2) за съжаление спрян, но беше невероятно комбинация от свежи плодове и марципан

# 303
  • The Evergreen State
Ах Supergirl къде ме върна с Pure Purple и аз много го обичах навремето, купих го като излезе, усещах силна нотка на велур в него (сигурно е бил марципана но тогава не съм и поглеждала пирамиди на парфюми).

# 304
BOSS ORANGE & MA VIE

# 305
Този много ми е интересен Hugo Boss Deep Red ,ползвали ли сте го и как бихте го описали?

# 306
  • Germany
..Аз за имения си ден искам да си направя подарък, но ще бъде на сляпо.
Мисля да поръчам някой от парфюмите на Zadig&Voltaire , чета във Фрагрантика описанията и се колебая между
и Just rock, по отзиви са близки, кой бихте препоръчали?
Обичам Black perfecto by la petite robe noire, Angel Muse edp
Честит имен ден, да Ви е славно името! Много здраве и прекрасни парфюмни емоции Ви желая! Аз също съм почитател да дадените от вас парфюми за ориентир, затова бих избрала първата, класическа версия This is her - аромат на мек кестенов крем, сметана, смесена с прекрасни цветя, върху мека санталова подложка. Just rock е подобна, но в нея има доста по-осезаеми бели цветя, аз усещам и тубероза, идва ми и по-сладка от първата, и не мога да я нося тази версия. Ако не харесвате бели цветя като мен, имайте си едно наум. Също така може да погледнете Angel EDT 2019, който може да ви изненада много приятно. Хубав празник и да се похвалите после на какво сте се спряла.

# 307
Този много ми е интересен Hugo Boss Deep Red ,ползвали ли сте го и как бихте го описали?

Не съм си го купувала, но много често съм се замисляла да си го купя. Когато го пробвам в магазина обаче, все ми се струва, че нещо му липсва, много ми е безличен. Но иначе е хубав парфюм, както за мен лично всички Босс парфюми.

На моята кожа го усещам като балсамов, кремест с горски плодове. Балансирано сладък, по-скоро балсамовото усещане надделява за мен. Не съм чела описанието. Траен е, но не крещящ.
Майка ми като студентка все ме караше да си го взема, защото много ми отивал. Според нея парфюмът е за много ,,женствени жени", като противоположност на ,,спортен тип". Предавам просто нейното мнение, за мен както казах е много обикновен и не мога да му усетя специалната жилка.

Днес съм с Далия Дивин (Givenchy). Ето това за мен е женствен парфюм, толкова цветен, светъл, същевременно топъл, завършен, плътен, но и свеж. Аурата му е точно като флакона за мен-елегантна, класическа, ,,златна", луксозна без кич. Дава ми чувство на оптимизъм, уют и красота-все едно една красива вътрешно и външно жена влиза в стаята и вдъхновява хората. За мен един от най-завършените дамски парфюми.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 11:51 от snowwhite12

# 308
Любим аромат на Boss-Boss Orange.

# 309
Boss за дамски парфюми не е моят бранд. Малко е като ейвънската парфюмерия... Дори парфюмите на СК имат повече характер. По едно време всички дамски Boss изкарваха една неприятна стипчива нишка, включително и Boss Deep Red. Имам само Boss The Scent Private Accord, а той е толкова нетраен, че докато човек разбере дали го харесва и е изчезнал.

# 310
Моята дъщеря носеше по едно време Boss Ma Vie. На мен стоеше зле, някак глух и неопределен, но тя има хладна, фина кожа, която успявя да извади най - доброто от всеки парфюм. На нея стоеше свеж и приятен, чудесен за всеки ден, пътуване и срещи с много хора.

# 311
Deep red го носех като излезе и много го харесвах. Преди време бях решила да си го купя пак, но като го пробвах в парфюмерията, се отказах. Парфюмът ли се е променил, аз ли  Thinking . Вероятно и  двете...

# 312
Как мога да намеря старата версия на Alien? Пробвах сегашната и се влюбих в аромата, но никак не е траен. Има ли начин да се сдобия със старата версия?

# 313
В интернет има всичко, в амазон и ebay например. Особено ако не ти пречи риска да получиш някоя много отлежала версия или менте. Grinning (Аз съм попадала за жалост на фалшив в ибей)

# 314
  • София
Момичета, имам един по-различен въпрос. Преди много години помня, че майка ми използваше един парфюм, който беше страхотен...

Здравейте, само това открих
https://www.parfumo.net/Perfumes/Romella/Blue_inspired_by_Claude_Monet
, и няколко изтекли обяви в ибей.
Иначе, на външен вид прилича на този
https://www.fragrantica.com/perfume/Bourjois/Soir-de-Paris-Eveni … n-Paris-3604.html ...

Общи условия

Активация на акаунт