Парфюмни размисли и страсти - 255

• 54 777
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Viena
Този изглежда интересен❤️П. С. Редактирам се, друг е

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 18:49 от Emma99

# 76
Чичо Том продължава да ни провокира ....Прасковата ми отнесе главата.....
https://www.fragrantica.com/news/Tom-Ford-Tub%C3%A9reuse-Nue-14550.html
определено проявявам интерес към това парфюмче

# 77
  • София
Това изглежда интригуващо, сигурно ще ми хареса. Тъкмо се бях спряла.

# 78
Този изглежда интересен❤
Не, не става за мен. Има го често в размените, значи и за други хора.

Чакам Туберозата на Том Форд нетърпеливо.

# 79
Този изглежда интересен❤️.....
Аз го имах и го размених. Мацката,която го взе много го хареса - видяхме се, пробва го,изчака да види как ще се развие и си го взе.Въпрос на вкус е.Ако харесваш акватик,леко мъжки,класически,лек но трен, ще ти хареса.Аз не харесвам такива и го разкарах.

# 80
Скрит текст:
Този изглежда интересен❤
Не, не става за мен. Има го често в размените, значи и за други хора.

Чакам Туберозата на Том Форд нетърпеливо.
И аз, и аз. Hands V
Чичо ни Том е разбрал, че залитнах по тубероза. Wink
Благодаря за новата тема, Денси. Flowers Blossom

Чакам и аз с нетърпение да отворят всички магазини, че определено ми писна! Аз дето не понасям молове си искааааам молааа! И и всички магазини в него! Hands Pray
И с пълни гърди, и без маска да дишам парфюми до насита! Мечтииииииии.....

От новите до тук, вниманието ми грабна Xerjoff Save Me.

Луд фен съм на Куин, а този парфюм е съвместна разработка на Брайън Мей - китаристът на "Queen" заедно с основателя на "Xerjoff" Серджо Момо и носи името на едноимената песен на групата  Save Me:

Скрит текст:

Според Мей ароматът е близък до уханията на британската провинция. Бутилка с автограф на китариста е на цена 410 евро, а стандартна бутилка - 197 евро. Smiling Imp
Та, по-скоро съм любопитна да го подуша, дали ще го купя е отделен въпрос. Relieved

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 18:10 от Sysly

# 81
Благодаря за темата, Денси HeartHeartHeart
През настоящия парфюмен сезон чакам с нетърпение всеки нов парфюм. Интересувам се от
Jo Malone Scarlet Poppy. Ех, този червен цвят Simple Smile
Открих новата година с Xerjoff, Casamorati и Kemi. Erba Pura e от моите, но чак пък толкова средства. Харесах си Muse заради сините сливи и ефекта на какао. Започва се, но както казва една парфюмна муза, тя ще се познае, „Моята работа е да мириша на хубаво.“  

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 16:00 от Ralitsa_

# 82
  • Viena
О, аз съм ги объркала тотално. Имах предвид ново трио на Мансера и един от тях. Сори❤️

# 83
  • София
Каква прекрасна тема! Изчетох ви на един дъх. Вълнуват ме всички нови неща, до които мога да се докопам за тест! Адски ми е интересно всичко ново, което излиза, тенденциите и т.н. Много ми се тества новия екслузиф на Шанел.

# 84
И за феновете на рози ще има нещо ново Flowers Rose

Момичета, Принцесата на Килиън, може ли да се пробва някъде в София освен в Делириум?

# 85
  • Бургас
Оу, Червеното обувче изглежда прелестно, би ттр. да е огън.Green Heart

# 86
Чичо Том продължава да ни провокира ....Прасковата ми отнесе главата.....
https://www.fragrantica.com/news/Tom-Ford-Tub%C3%A9reuse-Nue-14550.html
определено проявявам интерес към това парфюмче
По пирамида изглежда много мой.

# 87
Не, не може да се тества на друго място Принцесата. В Делириум също вече не може, защото я няма отдавна и не е имало зареждане. Тестер не знам дали имат останал.

# 88
Аз поръчах Adults от тази серия на Килиан , дано ми допадне.

# 89
  • Седмото небе
От доста време насам рядко слагам парфюми. Днес сутринта на шкафа се оказа единствено този магьосник:

https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Mirror-Mirror-Collect … luptes-11231.html
Хич даже не помня кога и защо съм го извадила. Но с 5-6 пръсвания е с мен от 8 сутринта досега. Чудесен избор се оказа за този мразовит ден. Първите часове се излъчваше мощно и силно. Към обяд утихна, но от косата ми се усещаше с всяко движение. Сега също е тук, по-дискретен, но все още напомнящ за себе си. Роза почти не долавям, но пачули и сухи дървеса имаше в изобилие.
Половината ден бях навън, а в същото време ми беше много уютно и комфортно в компанията му. Определено му отиват такова мразовито време и снежец Wink Няколко човека го отбелязаха, уж с добро Stuck Out Tongue Winking Eye като много различен и несрещан аромат.
От новите аромати искам да пробвам само Олимпеа.

До сега така и не придобих ни една. Но тази и по пирамида ми звучи чудесно, а и бутилката поне на снимки ми изглежда много нежна и красива. Ако се харесаме взаимно може да прибера една малка или средна бутилка.

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 21:01 от * SUPERGIRL *

Общи условия

Активация на акаунт