Обсъждане на имотни обяви-19

• 27 706
  • 833
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мда. А имотът на Венелин е на супер улица, но е последен етаж, подпокривно, без асансьор.

# 106
Мда. А имотът на Венелин е на супер улица, но е последен етаж, подпокривно, без асансьор.
Да, и има скосявания, което  значи, че е тавански, преустройван.

# 107
Нищо не казвате за Гео Милев обаче. Аз веднага бих взела него. Че и възможност за паркиране има. Разбира се, трябва да се види на живо, но този в Яворов който се канят да вземат....вече го коментирах. Без да съм някакъв спец по ремонтите, там ще потънат доста парици и нерви. Аз имах само да боядисам и изцикля апартамент с две готови нови бани и да купя обзавеждане на едно жилище и ми се изправи косата.

# 108
Нищо не казвате за Гео Милев обаче. Аз веднага бих взела него. Че и възможност за паркиране има. Разбира се, трябва да се види на живо, но този в Яворов който се канят да вземат....вече го коментирах. Без да съм някакъв спец по ремонтите, там ще потънат доста парици и нерви. Аз имах само да боядисам и изцикля апартамент с две готови нови бани и да купя обзавеждане на едно жилище и ми се изправи косата.
Пренасям от предишния си пост: За обявата в Гео Милев съм съгласна, че изглежда добре на снимките, аз лично си имам едно на ум за сградите между 1990 и 2000, но това съм си аз. Отделно, че холокухнята е малка, а спалнята - голяма. Отделно, че граничи с асансьор, който е от 1990-те и не знам колко е звукоизолиран. Трябва да се види на живо, обаче, защото снимките са здраво фотошопирани, освен последната на стълбището, което е доста далеч от ново и лъскаво. Та какво точно е състоянието, не е много ясно за мен.  

Пак ти казвам, парите са едни и същи, защото винаги изриваш до тухла, често дори и да е като това в Гео Милев, защото като си го правиш за теб, искаш да е с разпределение и довършване, каквото на теб ти харесва и ти върши работа. За под наем е съвсем друго.

# 109
Е, аз пък си имам едно наум за сгради от началото или средата  на миналия век. Асансьорната шахта както се вижда граничи с кухн- бокс и антрето, спалните са далече от нея. И сигурно има и други по-изгодни предложения, аз само предложих първото което ми попадна. Да не забравяме и етаж 5/8 в сравнение с тъмен партер.

# 110
Защо, да не би да са строени в условията на тотален хаос и липса на контрол? 😉 Както са тези от 1990-2000.
Иначе ако иска, са го види, но за мен снимките са нереални. На живо не знам как е, а и аз и него бих го преустроила, независимо от състоянието, защото кухньохолът е малък. Локацията не я познавам.

# 111
Несравними са имотите: как избираш между партер и пети етаж; между мухлясало, посаждено и ремонтирано,обзаведено; между преустроено и предстоящо преустройство; между тераса и без тераса. Не от 10, от 100 кланенеца вода да влачиш, пак са несравними 😀

# 112
Попеа, не обичам съборетини и не искам сега да обръщаме на спам темата. Повечето са гредоред, а други пък са строени без новите противоземетръсни изисквания. Хайде всеки да си купува това, което харесва без да дава наклон на другите.

# 113
Да си дам моите 5 стотинки по темата: този в Гео Милев "бие" този в Яворов по всички показатели. С извинение, но мен лично би ме било гнус да вляза вътре, дори и знаейки, че ще се изрива тотално.

# 114
Милитана, видях, че този в Гео Милев е ремонтиран, за мен е в доста прилично състояние. Ако не е крайно необходимо, в това прилично, поне по снимките, състояние може да се мине само с козметични промени. И го написах - че по-високата цена компенсира по-доброто състояние.
Аз бих го видяла задължително. Да, кухньохолът е сравнително малък, но пък има 2 спални, което си е удобство. Етажът е среден, перфектен, а партерът винаги сваля цената на имота. Удобството - отделно.

# 115
Мандаринка, той въобще си е компромисен за някои неща апартаментът, просто го сравнявам с този, който Саиван иска да купи и да - аз бих се спряла на този в Г. Милев при изрядни документи разбира се. И аз бих го видяла на живо, колкото и да е фотошопиран, мебелите изглеждат добре, банята, кухнята и коридорът също, само техниката и мебелите вътре ще избият  разликата в цената. И квадратурата му май е по-голяма от този в Яворов. Иначе си е маломерен тристаен няма спор.

# 116
Аз съм фен на изриването, но за човек без излишни пари, този в Гео Милев е отличен - позволява веднага да се нанесат, а и мебелите съвсем не са лоши. Да не говорим за банята - истинска удобна баня.  Пък после малко по малко ще оправят. Даже се съмнявам, че е реална обява.

# 117
Ами Явлена не мисля че така могат да се излагат с набирателни обяви, ама вече всичко е възможно. И на мен прекалено изгодно ми се вижда.
П.П. Хич пък не съм фен на изриването, ако може да се събуя и да вляза, така обичам. Ама досега не ми се е случвало де....

# 118
Този в Гео Милев, ако не е на шумен булевард и е с редовни документи, е в съвсем друга орбита спрямо онова на Хан Омуртаг. Но хората са решили да купят на Хан Омуртаг, въпреки обстойното посочване на всичките му минуси в миналата тема, така че не виждам смисъл от още дискусии.

# 119
  • София
Добре е направен този в Гео Милев, но т.нар. кухньохол надали е повече от 12-13 кв. м. - тоест си е просто малко по-голяма кухня. Има сямо кухненски ъгъл, място за диван няма. Ширината ми се вижда около 2 и 40. Трудно е да се прецени точно, снимките са страшно разтеглени.

Общи условия

Активация на акаунт