Професия учител - 11

• 59 936
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Един въпрос...бихте ли кандидатствали за място,на което (преди няколко месеца) на предишно интервю не сте били одобрени?
Аз съм кандидатствала повторно на две места, не като учител и съм започвала работа при повторното кандидатстване. Често обстоятелствата се променят, кандидатите също може да са различни и да имате шанса да предпочетат вас.

# 601
  • София
Няма и нужда да доказвате как ще се справите без да сте завършили пред някой, който има диплома. При всички положения не е редно да вземат Вас.
Наясно съм, просто си мрънкам, защото наистина постоянно се оплакват, че няма учители по математика, а на практика няма място за стажанти

# 602
  • Бургас
Един въпрос...бихте ли кандидатствали за място,на което (преди няколко месеца) на предишно интервю не сте били одобрени?
Аз съм кандидатствала повторно на две места, не като учител и съм започвала работа при повторното кандидатстване. Често обстоятелствата се променят, кандидатите също може да са различни и да имате шанса да предпочетат вас.
Точно така! Не бива да се отказваш. Успех!

# 603
Здравейте,
с Българска филология освен учител по български език и литература какво друго може да се работи ?

# 604
Учител в занималня в прогимназиален.
Здравейте,
с Българска филология освен учител по български език и литература какво друго може да се работи ?

# 605
Аз като имам диплома, но нямам стаж , пак не ме вземат. Даже на едното интервю ми казваха , как няма да се справя и какво било … и си ми четоха конско. От къде знаят, че няма да се справя, като даже шанс не ми дават, все искат някой готов. Все от някъде се почва.

# 606
  • Бургас
Аз като имам диплома, но нямам стаж , пак не ме вземат. Даже на едното интервю ми казваха , как няма да се справя и какво било … и си ми четоха конско. От къде знаят, че няма да се справя, като даже шанс не ми дават, все искат някой готов. Все от някъде се почва.
Добре е, че не са те взели. Нямаше да ти е лесно .Тя, простотията, на челото им е била изписана.

# 607
Даже се чудех после, за какво изобщо ме извикаха.Бяхме само 4 на интервюто и наистина си мисля, че най-вероятно щяха да се отнасят лошо.

# 608
 Търси първо място по заместване. Като е място по заместване и са на зор не придирват толкова, хем ще натрупаш малък стаж и ще се чувстваш по-уверена. Също може да пробваш в малко училище на село. Има много селца близо до градовете, които търсят учители, по-лесно се работи с малко деца и децата на село са по-добрички и по-изпълнителни. Също разучи къде директорите са по-млади, младите директори предпочитат млад колектив. С БЕЛ много неща могат да се работят, не знам дали ти се работи в занималня 5-7 клас. Моя позната с БЕЛ работеше в някакъв вестник, после секретарка в едно училище и след много години на секретарското място и предложиха учител по БЕЛ. Catwoman ти каква специалност си? По принцип с БЕЛ е най-трудно, защото има най-голям наплив.

# 609
Социална педагогика, кандидатствах за Педагогически съветник.

# 610
  • Балчик
С филология секретарка? Не мисля, че е вариант, освен да е временно, ако има освобождаващ се щат по БЕЛ.

# 611
Днес бях на поредното интервю. Беше Директор с трима души комисия. Протече нормално. Утре ще излязат резултатите.

# 612
# 613
Можете ли да ми кажете как протича едно интервю, какви въпроси задават и как е най-добре да се отговори на тези въпроси? На 23 съм и нямам опит, затова ви питам какво биха ме попитали.

# 614
Здравейте!
Коя позиция според Вас е по-добре - детски учител или учител в занималня в училище?
Не че са съпоставими длъжностите...
От практиките в ДГ и НУ, останах с много добри впечатления, но ми се паднаха 4- та група и 1-ви клас.  С малките деца в ДГ не знам какво ще е положението, предполагам доста по-сложно.
Бихте ли споделили опит и впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт