Проблеми със свекървата

• 13 382
  • 207
  •   1
Отговори
# 180
За съжаление има и нахални, моята е същата идва на гости и започва да ми размества нещата, или да чисти понеже ме вдига от сън и още не съм оправила. Ужас. Кажи им да си ходят, все някак ще се оправите. Никой не се е родил научен, ще поплаче, ще се помъчите, но сте му родители все ще се справите.
Защо я каниш в неудобно за теб време? Кани я тогава, когато е удобно и за двете ви.

Не я каня, живее близо до нас и на път за магазина минава.

# 181
  • София
А, това не е точно "на гости". Намекни ѝ, че е неудобно по това време.

# 182
Затова на вратата има ключ от вътрешна страна.После казваш "..Не съм чула" и проблема е решен.

# 183
  • София

Не я каня, живее близо до нас и на път за магазина минава.
Е, тя ли е виновна, че минава когато й е удобно и й се иска или ти, че не изискаш да ти се обади предварително?
Или че не определиш часове, в които не можеш да я приемеш, тъй като..............бебето, ти и т. н.?

# 184
Затова на вратата има ключ от вътрешна страна.После казваш "..Не съм чула" и проблема е решен.

Хаха, да и аз така реших, и опитах. Резултат-нулев, вика, крещи, чука, докато не те събуди. Гадничко е.

# 185
  • София

Хаха, да и аз така реших, и опитах. Резултат-нулев, вика, крещи, чука, докато не те събуди. Гадничко е.

AstonishedJoy Леле!
Извинявай, стана ми смешно Simple Smile

Това е тежка форма на наглост, намеци няма да помогнат. Директно ѝ заявяваш, че не е удобно да идва по това време и без да сте се разбрали предварително. Ще се сърди вероятно, но по-добре тя, отколкото ти.

# 186

А мъжа ти как реагира на тези нейни "изяви"? Защото дори ако моята майка започне да прави такива сцени, да крещи и т.н., ще спра всякакъв контакт  с нея. Ако тормозът продължи - викам полиция.

# 187
AstonishedJoy Леле!
Извинявай, стана ми смешно Simple Smile

Това е тежка форма на наглост, намеци няма да помогнат. Директно ѝ заявяваш, че не е удобно да идва по това време и без да сте се разбрали предварително. Ще се сърди вероятно, но по-добре тя, отколкото ти.
[/quote]

Не се извинявай, и аз понякога се пръскам от смях, от безсилие вече. Обясних, помолих-не знае си нейното и толко. Възрастна е отдавам го на простотията ѝ. Joy

А мъжа ти как реагира на тези нейни "изяви"? Защото дори ако моята майка започне да прави такива сцени, да крещи и т.н., ще спра всякакъв контакт  с нея. Ако тормозът продължи - викам полиция.
[/quote]
Joy Съжалявам, това с полицията ме разби! Joy Обясни ѝ, че не трябва да идва в 8:00, но тя си знае нейното. Събота и неделя, когато той почива никаква я няма.

# 188
Ами пак да й обясни. Ако продължава с цирковете, може някой съсед, на когото му е писнало, да свърши по-добра работа и да я разкара. Само трябва да имате търпение и да не й обръщате внимание, колкото и да крещи. Пуснете си музика и я игнорирайте, все някога ще й свършат силите.
А мъжът ти, освен да й каже нещо, продължава ли да е послушен като малко момченце? Може би затова тя продължава - знае, че са само приказки и няма да има действия.

# 189
  • София
В 8 сутринта?!?
Ами освен просто да не отваряш...

# 190
Ох, то сега е студено и вирус има... но аз бих станала по рано, вземам детето и количката и дим да ме няма в къщи с часове. Да си седи на вратата. Преди това пак и казваш директно да не идва по това време, че после като мрънка да и кажеш "аз ти казах" и да приключиш.

# 191
  • София
Няма спасение от такива. Ще я изтърпиш ден два да тряска и вика пред вратата, ама после няма да ти издържат нервите. При нея тоя проблем не стои, лудост спирка няма, за такива хора граници не съществуват. Местите се надалеч, и гледате да няма удобен транспорт между двете локации. И никакво поддаване на сърдене и натрапване.

ПП: Мъжът ако беше на място, щеше да я озапти.

# 192
Ами цирковете ги прави през седмицата, той докато е в къщи-не. Нямаме деца, бременна съм, но е добра идея да я изпреваря. Това вече продължава от 3г. Омръзна ми да ѝ обяснявам, и се примирих някак.

# 193
Ами цирковете ги прави през седмицата, той докато е в къщи-не. Нямаме деца, бременна съм, но е добра идея да я изпреваря. Това вече продължава от 3г. Омръзна ми да ѝ обяснявам, и се примирих някак.

Той може да е на работа, но не ти ли вярва, като му разказваш? Как позволява бременната му жена да бъде тормозена по този начин?

# 194
  • София
Като не е вкъщи по време на цирковете, не му пречи да й скръцне със зъби след като се прибере. Предполагам, си му казала? И 3 години търпиш? Ужас. Сега с детето ще стане по-зле. Големи мазохисти има на тоя свят.

Общи условия

Активация на акаунт