"Обичам" Топлофикация - тема 5

• 34 061
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • София
https://techembg.com/ 
Клиентски портал. Регистрираш се, после искат абон. №  и по него излиза всичко, което са изчислили поне за 1 г. назад.
Но информацията е само за сведение.
Важно е в сайта та Топлофикация какво смятат. И там може да се регистрираш и да  проверяваш периодично.

# 571
Имам и на двете места регистрация, нещо не се ориентирам обаче. В Техем яма данни по моя номер.
И аз съм на прогнозна.

# 572
Вашите софийски са по-различни, аз в сайта на теца си ги следя, без регистрация , само аб.номер се въвежда.
Ти нали си пазиш бележките които наемодателят ти дава - то разписка ли е само, или бележка от плащането към теца?

# 573
Нищо не пазя като разписка на хартия , само писанки във вайбър. Гледам дали изчезват от ипей. Засега изчезват.

# 574
Чакам да ми излезе задължението в ипей. Не съм сигурна кой подава на ипей данните.
Топлофикация подава на ипей, фаст пей и тн пей 😏

# 575
Искам да се регистрирам в сайта на my. toplo.bg, но ми иска десетцифров номер на инсталация. От къде да го видя този номер?

# 576
Във фактурата има абонатен номер и номер на инсталация - на първа страница около надписа 'фактура' или горе вдясно до името на титуляра.

# 577
Аз плащам в Изи пей, нямам друга фактура, и там има само абонатен номер и едно ЕИК, но то е с девет цифри.
Намерих я тази инсталация, но ми дава че е невалидна и не мога да се регистрирам.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 21:53 от monii

# 578
ЕИК е фирмен код.
Да не би да виждаш стария абонатен номер? Смениха ги миналата или по-миналата година.

# 579
Абонатен номер не ми иска при регистрацията, само номер на инсталацията, но като въведа инсталацията, пише че е невалиден.

# 580
Здравейте!
Нови собственици сме на апартамент, който ще има ТЕЦ, но старият собственик още не е получил "партида", но ми каза какви данни са подали и чакат още...самият блок още не бил включен още към ТЕЦ.
В сайта видях за необходими документи, но това споразумение със старият собственик няма как да го имам и в такъв случай дали ще е достатъчно нот.акт и самото заявление. за да прехвърля още несъществуващата партида ?

# 581
Ако е още несъществуваща партида, какво ще прехвърляш?
Поинтересувай се при съседи и домоуправител как стоят нещата и докъде са стигнали със заявките пред Топлофикация. При нас всичко се организира от фирмата строител. Смени данните в заявката ако още са на етап подаване на заявка. Ако вече има оформена партида, отиди в централата на Топлофикация за информация и смяна на абоната. С нотариален акт би трябвало да е достатъчно.

# 582
Моля за помощ - къде точно да търся писмено, че
А. Радиатори не се свалят
Б. Не се дължи лихва върху фактури върху прогнозно отчитане.
С хазяите не можем да се разберем. Първо, искат да си плащам парното, щото им били казали, че било имало лихви, въпреки че аз вече съм спряла радиаторите и се топля на ток (отделен е въпросът, че никога не са ми платили парното в срока, в който ползвам 3% отстъпка, ама хайде, това друг път). Освен това смятат да свалят радиаторитр - били им казали, че било можело.
Не мога да изляза наглава с тия хора.

# 583
Моля за помощ - къде точно да търся писмено, че
А. Радиатори не се свалят
Б. Не се дължи лихва върху фактури върху прогнозно отчитане.
С хазяите не можем да се разберем. Първо, искат да си плащам парното, щото им били казали, че било имало лихви, въпреки че аз вече съм спряла радиаторите и се топля на ток (отделен е въпросът, че никога не са ми платили парното в срока, в който ползвам 3% отстъпка, ама хайде, това друг път). Освен това смятат да свалят радиаторитр - били им казали, че било можело.
Не мога да изляза наглава с тия хора.

https://toplo.bg/how-to-pay

# 584
Щом се топлиш на ток, да си ги свалят, като настояват, ти защо се ядосваш! Техни са си, да правят каквото искат, стига да не те занимават тебс организацията.

За плащането виж в сайта на Топлофикация -> За клиента -> Цени и плащсния -> Срок и начин на плащане.

Общи условия

Активация на акаунт