ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът дистанционно продължава, осмокласни майки с винце се успокояват

• 26 079
  • 790
  •   1
Отговори
# 165
Моят в момента най-много време и усърдие влага в тренировките си. Сигурно по над час и половина му отива. Сега тренират синхронно с негов приятел. Пускат си камерите на телефоните и правят упражнения заедно. После се възхищава на мускулите си. Останалото време посвещава на чатове, игри и музика. А училището... Училището е нещо, което се случва ей така между другото.

# 166
  • София
Много близка приятелка на дъщеря ми е под карантина. И понеже не могат да се виждат, измислиха да гледат заедно днес следобед филми в Meet, и да си бърборят и коментират. Всяка си беше поръчала и пица от Доминос, та да го докарат почти като наживо. 😃

# 167
Успех на децата , които ще "глътнат училищен въздух" по време на олимпиадата по математика Simple Smile. Дано не замръзнат.

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 07:11 от denyil

# 168
  • Между гори и планини
Вечеряме , Стивън пита нещо баща си явно за пореден същият въпрос.
- Защо питаш, не помниш ли отговора?
- Защото съм го изтрил, за да направя място на уроците. 🤣🤪
Голям образ е туй момче.

# 169
Докато разхождах кучето, видях един приятел на сина ми, който се похвали, че през ваканцията прочел " Жени' на Буковски. Много му харесала. Тежката артилерия:)  на 14. Мислел да я даде и на нашия тринадесетгодишен хубавец.

# 170
  • София
Уловени мигове... 😊

# 171
  • София
"Жени" е книга, която трябва да се прочете от жени, според мен! 😉

# 172
И жените сме я чели:joy: Мила книга:)

# 173
А Ния сега е на Малки жени, може би защото е малка жена Simple Smile.
Толкова се вълнува, че утре ще ходи във фег. Вика с кой ли ще видя Simple Smile. Тя от това се вълнува Simple Smile

# 174
  • София
Аз я прочетох на 17, а за пръв път я видях у гадже, което я четеше на 16-17 годишна възраст. Две години я търсех, за да я прочета и аз. Бях потресена. Прочетох я отново на около 30. Тогава разбрах какво е искал да каже авторът. Joy

# 175
  • Между гори и планини
Малки жени е много хубава книга. На скоро гледах отново филма, също много любим.
Утре съм решила половината ден да е игри и филми, приятелят на Стиви ще идва. Дайте идея за хубав филм за момчета на тая възраст.

# 176
Не знам какво е изискването за хубав филм. Пък и зависи от интересите на децата.
Този е изключителен филм и е за възраст 13+
https://www.imdb.com/title/tt1568911/

# 177
  • Между гори и планини
Шмърци, благодаря! Хубаво предложение. Докато четох описанието и аха, да ревна.

# 178
Аз не съм по филмите, на които се реве. За мен е добре да ме разтоварват. Е, веднъж месечно пускам някоя сълза със силен филм, но като цяло предпочитам леки филмчета. Ето 2 предложения от мен:
Фантастичните животни също е хубав (ако фентъзито е любим жанр), нищо, че Аманда се кара на Иво, че ѝ хаби нета с него Simple Smile
Дивергенти за любители на фантастиката.

# 179
Шмърци, благодаря! Хубаво предложение. Докато четох описанието и аха, да ревна.
Филмът е прекрасен, но просто не знам децата на каква вълна са.
Заслужава си да бъде гледан Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт