ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът дистанционно продължава, осмокласни майки с винце се успокояват

• 26 105
  • 790
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Слънчевата, хем е така, хем не точно, но Дидева да ме поправи ако греша - ако профилите са 4ри, тогава се учат с 5 часа всеки, но ако са 3 някой от предметите би могъл да е с повече часове. Доколкото имам спомен в НПМГ са 8+7+5...

# 631
  • София
Добавената стойност от +3,+2 часа за първи и втори ПП нямат официално значение. Задължителните модули са 4 и всеки се изучава с 4 ч седмично. На тези модули се държи матура.

# 632
  • София
Сега ми се изясни.

# 633
  • София
Мислех, че съм изостанала с темата, но набързо наваксах. Всичко за тоя вирус вече го обсъдихме толкова пъти, че не виждам смисъл Stuck Out Tongue Winking Eye .
Понеже наближава краят на темата, имате ли нещо против за заглавие на новата да ползваме предложеното от Доня:
"Осмокласникът онлайн блее, майка му от яд беснее"?
Младежът го мързи. Вчера трябваше да научи 40 думи. Излязох за спорт и се оказа, че не е научил нито една. Утре имат класно по немски. Каквото направи. За него си е. Но не мога да спра да се дразня как си пилее времето постоянно Smiling Imp .

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 16:47 от zazu1

# 634
Zazu,
Позната история. Една летаргия я е обхванала. Яваш, яваш е положението. Като, че ли аз повече си давам зор за научено и резултати. По нищо не е оформена още.
Госпожицата е хапване, филм, чат...
Утре имат класно по математика. Мен треска ме тресе, тя е непоклатима.
Ако спокойствието беше Олимпийски спорт моята щеше да има медал.

# 635
  • София
Странно - аз някак не мога да побеснея.

Скрит текст:
Осмокласник дистанционно блее,
майка му ще побелее.
(а таткото - оплешивее, но това е друга тема Joy)

Днес рендвам 42-ра визуализация и просто вече не знам къде съм. Не ми обръщайте внимание.

# 636
Red, 😃римата с таткото ме разби😀

# 637
  • Отвъд алеята зад шкафа
Имаше и едно друго предложение по-назад, беше нещо за ДО или пък ПО....

# 638
  • Между гори и планини
Нашият татко хич не се впечатлява и въобще не знае какво учи сина му, дори по английски език.
Моя се е затворил в стаята си и прави домашното по английски.
Има да решава задачи за класното в четвъртък, но няма желание.
На мен ми е първи ден от... И ми се вие свят и само лежа, нямам нерви да крякам

# 639
  • София
Ако някой го помни, може ли услужливо да го цитира Blush ?

# 640
  • София
Аз писах нещо, ама ми е неудобно да цитирам себе си. Grinning

# 641
  • софия
Ако някой го помни, може ли услужливо да го цитира Blush ?
Понеже наближава краят на темата, имате ли нещо против за заглавие на новата да ползваме предложеното от Доня:
"Осмокласникът онлайн блее, майка му от яд беснее"?
Rolling Eyes

Доня, подозирам, че съпругът ти мисли, че тук системата за обучение е испанска инквизиция Hug

# 642
Добре че класните работи бяха преди и веднага след НГ.
Откакто отвориха залата мотивацията за учене се свежда до - да направя задължителните домашни и да отивам на тренировка. Наложи се да разпише график как между тренировките да преговаря думи и да решава задачи.
Предал есе по л-ра без да ми го покаже, чакам оценката.. Иска ми се да е висока и да придобие самочувствие по Бел. Не може да пише по АЕ и НЕ с лекота, а на родния език да чупи пръсти

# 643
  • София
Току-що малкият ми син ми заяви, че няма никакво намерение да учи някакви си там география, история. Не му било интересно, нямало да му трябвало.

# 644
  • Между гори и планини
И моя на есето по английски се забавлява и пише много. На последното , вчера има шестица, само той от целия клас. Вярно, че при нас за застъпени, ама българският му е майчин, тук е роден, израснал... А да напише три изречения е зор.

Общи условия

Активация на акаунт