Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 327
  • 827
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Точките са ми любим десен и са неостаряваща класика. Всичко на точки може да изглежда прекрасно.

# 796
Точки и пепит са класика.

# 797
  • Mediterraneo
Ако една жена не е дебела и при малко старание може да изглежда не- лелчински

Т.е. всички дебели сме автоматично лелки?

На обсъжданата рокля ми хареса само десенът.

# 798
  • София
Не е задължително пълните да са с вид на лелки, но е по-често. Аз харесвам екцентрични пълни жени, които не са по стандартната мода.
А и ти за дебела ли се имаш, защото аз такова не видях на снимката.

# 799
Разбира се, че има изключения. Както за всяко нещо, междувпрочем.

# 800
Получих си поръчните ботуши, т.е. чизми днес и с удоволствие си ги разтъпквам Simple Smile

# 801

ОО да, Дика са световен моден диктатор ... Joy

Ъъъъъ нещо се движиш назад с преработката  на информацията! Дето викаше Далай Лама последен се смее този ,който стопля най-бавно!

# 802
  • Mediterraneo
Не е задължително пълните да са с вид на лелки, но е по-често. Аз харесвам екцентрични пълни жени, които не са по стандартната мода.
А и ти за дебела ли се имаш, защото аз такова не видях на снимката.

Не се имам, аз съм. Не знам коя точно снимка визираш, ама явно знам да си прикривам килограмите Simple Smile

# 803
  • София
Мисля, че последната с жилетката, или тази с жълтите кецове.

# 804

ОО да, Дика са световен моден диктатор ... Joy

Ъъъъъ нещо се движиш назад с преработката  на информацията! Дето викаше Далай Лама последен се смее този ,който стопля най-бавно!

Ъъъъ нещо се засегна, че не харесвам Дика? Simple Smile

# 805
  • В градината...
Пепси, благородно ти завиждам, че можеш да бъдеш толкова колоритна.

# 806
Благодаря ти perunika, всъщност всеки може, просто доста хора се притесняват да не "сбъркат" нещо Simple Smile.
А цветовете не са страшни всъщност.

# 807
  • Виена
И аз със закъснение за Дика Simple Smile Откакто ги купи Миролио не са толкова далеч от тенденциите, те и преди това шиеха ишлеме за Зара и ползваха кройките, сега имат повече разнообразие и вървят в крак с времето. Естествено, за верните си многогодишни клиенти запазиха трикотажните рокли и флоралните щампи с голям рапорт (да се разбира мащабни цветя) .

# 808
  • В градината...
Пепси, така е.
Но ако аз се облека така или мой колега, няма да бъде възприет сериозно. /в малък град съм и дори в почивните дни трябва да се спазва някаква форма/.

# 809
Пепси, така е.
Но ако аз се облека така или мой колега, няма да бъде възприет сериозно. /в малък град съм и дори в почивните дни трябва да се спазва някаква форма/.
Какво имаш предвид ? Това за каква професия ?

Общи условия

Активация на акаунт