ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 106

• 55 708
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
Аз от днес се върнах отново в Зоната. Убедих се вече, че това е моят режим на хранене.
Идея за закуска - цедено мляко + брашно от рожков + чия

# 121
Аз продължавам "по план" - без захар, брашно, ориз, картофи, леща, боб, грах, макарони и пр. Кантарът се подиграваше с мен, но разбрах причината - подранил МЦ. Два пъти си позволих на вечеря ръжена юфка със сирене и кашкавал. Ей това ми се беше прияло "неудържимо". За обяд си нося яйца по панагюрски, за вечера - свински ребърца.

# 122
Забелязах снощи, че пръстите и китките ми са отслабнали още повече. Уви, не мога да кажа същото за бедрата.

# 123
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Glossycherry, много ти благодаря за детайлната информация. Може ли да снимаш твоя блендер? 35 лева ми се струва доста прилична цена, щом и лед разбива.

Хм, това за ксантановата гума го бях пропуснала, но и на друго място без гледала, че се слага малко от нея. Откъде може да се поръча?
Извинявай, че се намесвам, но относно блендера последния, който пуснаха в Лидл в началото на януари същи разбива лед. Беше мисля 22лв.Оглеждай се, може да има останал някъде или звънни на националния телефон.

# 124
29.99 беше, не знам дали още може да се намери. По принцип 600W е минимума да може да разбива лед добре, но аз не се доверявам на евтини блендери повече, имах лош опит. За това имам чопър, да вдига повече шум и отнема малко повече време, но поне няма да се самозапали кабела от разбиване на лед (каквото ми се случи с един блендер).
Когато реша да инвестирам в блендер ще е Ninja и нищо друго освен нинджа Grinning

# 125
Писах, писах и изтрих всичко без да искам. На кратко исках да се похваля, че отчитам личен рекорд откакто съм тук - 57.100, бутче 55.5 (при старт 58.700 в понеделник). Булченската рокля ще стане!

# 126
Glossycherry, много ти благодаря за детайлната информация. Може ли да снимаш твоя блендер? 35 лева ми се струва доста прилична цена, щом и лед разбива.

Хм, това за ксантановата гума го бях пропуснала, но и на друго място без гледала, че се слага малко от нея. Откъде може да се поръча?
Извинявай, че се намесвам, но относно блендера последния, който пуснаха в Лидл в началото на януари същи разбива лед. Беше мисля 22лв.Оглеждай се, може да има останал някъде или звънни на националния телефон.
Благодаря. Всяка седмица ходя в Лидл, но нямам навик да гледам точно уредите и други подобно промоции. Ще погледна днес, като ходя.

# 127
Здравейте момичета, как върви диетуването?
Една идея за бърз и вкусен десерт под 200 калории (зависи от протеина ви).
В една купа порцеланова една доза протеин на прах (ако е с вкус на нещо шоколадово е най-добре), 5 грама какао и 5 грама бакплувер. В тази смес се добавя малко вода, колкото да стане като много гъста течност без бучки, и после се слага в микровълновата за по-малко от минута, просто трябва да го гледате докато се вдигне хубаво нагоре. Наистина стойте и го гледате, защото става много бързо и може да го пресушите и да се пръсне извън купата.

# 128
  • Denmark
Аз правех подобно, но с яйце, а не вода и ставаше супер сухо кексче. Протеинът беше с вкус на торта, но съдържаше около 3 гр въгл на 100 гр. Хапвах си го със заквасена сметана. Sweat Smile

# 129
И с вода става като сухо кексче, много е вкусно. Simple Smile
Е ся, яйце и заквасена сметана няма да добавя, заради калориите, иначе сигурно е по-вкусно Simple Smile

# 130
Как върви момичета? Аз се върнах в залата щастлива, има и някой друг минус и съм доволна от себе си Simple Smile
Но ме гложди една тема от доста време, и реших да се допитам до вас, па най-накрая някой да ми обясни. Защо тези видеа от типа на "Предизвикателство 10 /20/100 хиляди калории за един ден", или така наречените Мок-банг (Mukbang) са толкова много популярни?
На толкова много влогъри когато им отвориш каналите винаги най-гледаните видеа са тези с преяждането. Има и цели канали само с такива видеа.
На мен не ми доставя абсолютно никакво удоволствие да гледам някой как яде боклучава храна, да не кажа че и ми е леко гнусно. Единствено виждам отрицателните страни, като промотиране на хранително разстройство, даване на здраве за пари и като цяло това да седнеш да се освиниш с храна, която изобщо не ти е нужна при положение че толкова хора нямат и една филийка хляб.
Някоя от вас гледа ли ги? Щеше да е хубаво да можехме и ние да се нахраним само с очи, и поне така да действат положително. Grinning

# 131
Как върви момичета? Аз се върнах в залата щастлива, има и някой друг минус и съм доволна от себе си Simple Smile
Но ме гложди една тема от доста време, и реших да се допитам до вас, па най-накрая някой да ми обясни. Защо тези видеа от типа на "Предизвикателство 10 /20/100 хиляди калории за един ден", или така наречените Мок-банг (Mukbang) са толкова много популярни?
На толкова много влогъри когато им отвориш каналите винаги най-гледаните видеа са тези с преяждането. Има и цели канали само с такива видеа.
На мен не ми доставя абсолютно никакво удоволствие да гледам някой как яде боклучава храна, да не кажа че и ми е леко гнусно. Единствено виждам отрицателните страни, като промотиране на хранително разстройство, даване на здраве за пари и като цяло това да седнеш да се освиниш с храна, която изобщо не ти е нужна при положение че толкова хора нямат и една филийка хляб.
Някоя от вас гледа ли ги? Щеше да е хубаво да можехме и ние да се нахраним само с очи, и поне така да действат положително. Grinning

Веднъж попаднах на едно подобно видео, яде се майонеза. Стана ми отвратително.

Аз имам друга питанка. Хляб ползвате ли? Ако да, то какъв?

# 132
Аз си слагам двойна доза протеин в 150гр. нискомаслено кисело мляко. Много ми е вкусно, има вкус на сладолед. А в една Активия пък става още по-вкусно. Омръзна ми да го пия и си намерих начини да го ям 😆

# 133
Хората обичат зрелища. Много от нещата, които се гледат в Интернет не ги разбирам. Предполагам, че говорим за болното любопитство "какво ще стане", "ще повърне ли"... Не знам. Ако кликна на такова, ще е за да се ориентирам как изглежда това количество калории и от какво да се пазя. Но вероятно няма да кликна.
Отчет - до понеделник си държах 57.100-те. Сега съм на меден месец, all inclusive. Закуската и следобедната закуска не са ми режимно - имам определени неща, които не мога да готвя и задължително ям като съм на хотел. Но на обед и вечеря се държа особено прилично и ниско въглехидратно.
Хляб - нямам нужда да ям. Подхлъзвам се само, ако ми замирише на топъл, прясно изпечен в магазина. Иначе предпочитам да го замествам с лаваш.

Едит: Към протеина привиква ли се? Покрай сватбата изкарах 2 дни на по 1 доза на ден без да изпитам грам глад. Мисля да продължа да го ползвам за разтоварване, но се чудя кога и дали спира да има този ефект. Вярно, че тези дни и адреналинът си каза думата, но все пак?

# 134
Дъщеря ми гледа такива видеа. Как китайци ядат спагети. Гледа ги вечер , вместо вечеря. Казва, че така сваля повече, отколкото ако само не вечеря. За мен това си е изтезание- да гледаш някой как яде, докато си гладен. Но тя го издържа, даже и е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт