WandaVision

• 4 953
  • 118
  •   1
Отговори
# 45
  • Вестерос
Коя е тя обаче не разбрах. Иначе готин епизод. Пиетро къде изчезна ?

# 46
Просто вещица. В комиксите е била нейна учителка и бавачка на децата й, но тук не се познават. Тепърва ще разберем каква е ролята й.
Пиетро изчезна, откакто Уанда го повали в предишната серия. Явно вече не смята, че това е истинският й брат. Свързан е с вещицата, но още не знаем как.

# 47
  • Вестерос
Дам, интересна серия и
Скрит текст:
Моника се прояви както очаквахме

# 48
  • Somewhere far away
Оф, добре че последните три епизода ще са 1 час. тези 30 мин изобщо не ги усетих. буквално като тръгнаха надписите и се хванах как си казвам "това ли беше? " Много бързо ми минават тези минути и изобщо не ги усетих!
За Агата, да бяхме прави както и повечето интернет  анализи, тя е вещицата, която прави доста неща /повечето  не добри/ в историята и накрая обаче е хваната и изгорена на клада /в комиксите/.
Скрит текст:
Пиетро и аз се питам къде изчезна,  да тя го повали, но той би трябвало да се е върнал как просто го нямаше в целия епизод или просто Агата се усети че Уанда не му вярва, решила че е излишен и за по -удобно го е премахнала от  хекса. Вижън отново е sweetheart, а факта че Дарси първоначално реши че той флиртува с нея беше супер забавен. и разбира се Моника Рамбо получава супер силите си и се превръща във Фотон- както беше явно загатнато още от преди няколко епизода.

Като цяло, няма много изненади, които вече не очаквах, повечето неща, които се случиха вече знаех че ще се случат. Но беше отново много добър епизод, много бързо отлетя времето ии с нетърпение очаквам следващия!

Edit - Марвел - you sneaky bastards! Трябвашее да се досетя.
Скрит текст:
И разбира се, нямаше да е марвел ако няма пост кредитс сцена, в която всъщност показват, че Пиетро е все още с нас! йей.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 21:47 от Deathcrush

# 49
  • Вестерос
Имаше ли? Аз не я видях.еее

# 50
Пропуснала съм я! Утре сутринта ще гледам пак.

# 51
  • София
Изгледал и аз преди малко. Simple Smile
Хареса ми, макар че все по-малко ме изненадват. Агата Харкнес бе ясна отдавна. Но сега остава голямата загадка, Агата ли ще е главният антагонист или ще е свръзката за появата на Мефисто? Надявам се на последното. Писна ми от това навсякъде жени да са главните герои или съответно главните антагонисти. По принцип Агата Харкнес е могъща вещица, която играе значима роля в MCU. Тя е на 10 000 г. и се появява за първи път през 1970 г.
Но интересно в комиксите е ментор на Уанда и не съвсем отрицателен герой, зависи от гледната точка. Абе ще видим, има няколко възможности. Според мен Пиетро се е появил впоследствие на манипулация на Агата. Уанда не би върнала този Пиетро.
Уф, видяхте ли Даркхолда в мазето? Simple Smile Книгата на сенките, на Гост Райдъра. Имаше я и в любимите ми ''Агентите на ЩИТ'' Не е потвърдено, че е Даркхолда де, ама коя друга книга да е? Или пък Некрономикон? Нее, Даркхолда ще да е, тя си е свързана с Марвъл.
Имаше много намигвания пак, това ме кефи страшно много в шоуто. Направено е интелигентно.
Последната сцена, когато Уанда отиде в къщата на Агата ми приличаше много на финалната сцена от ''Мълчанието на агнетата'' с Кларис Стърлинг, когато влезе в бърлогата на убиеца. Wink Ама едно към едно.
Видяхте ли реклмата на ''Нексус'' Това си е препратка към същината на Фаза 4 или 'Мултивселената' Която би трябвало да се разгърне в пълния си блясък в ''Д-р Стрейндж''
Значи Нексус в MCU е 'точката, в която се пресичат множество реалности.' Първичната връзка, наречена 'Нексус на всички реалности,' е точката, където се срещат всички възможни реалности. В комиксите също има герои, наречени Nexus Beings, които са обвързани с Мултивселената и притежават огромна власт над нея. По същество, всяка реалност има едно 'Нексусно същество.' Тази фигура е център за мистична енергия в тази реалност и има способността да влияе на вероятностите и по този начин да влияе и на бъдещето. И тази роля е отредена на Уанда Максимоф / Скарлет вещицата, уфф.
Моника Рамо се превърна във Фотон, също очаквано. Но ми хареса момента на трансформацията и с тези сини очи. Дарси и Вижън бяха много як тандем, искрено се забавлявах с тях. Simple Smile

Тейлър Хейуърд ми е загадка. Дали е той или някой се представя за него (шейпшифтър)? Добър или лош е? За мен е по-скоро ''лош'' Иска да контролира Вижън като оръжие, което ми е достатъчно, за да го намразя, хаха.

Преди една седмица бях чел едно интервю с Пол Бетани ама забравих да пиша тук. Значи Бетани е казал, че в последния епизод ще има епична екшън сцена с много CGI ефекти и чудесии и ще са въвлечени всички герои. Simple Smile

Уф, остават само още 2 епизода и край. :о

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 20:56 от Diavolo

# 52
  • Вестерос
Кой е Мафисто?

# 53
  • София
Мефисто е Дявола във Вселената на Марвъл. Луцифер, Сатаната... Simple Smile
Ако си гледала ''Призрачния ездач'' например с Никълъс Кейдж.
Спекулира се дали ще се появи във фаза 4 или ще се ограничат с Агата или пък с някой друг кукловод зад нея.

п.п. Може да е този мистериозен Ралф, за който само слушаме от Агнес, вече Агата, но така и за 7 епизода не сме го видели все още.

# 54
  • Вестерос
Гледала съм Призрачния ездач, да, ама не знаех, че е от Марвъл вселената 🤣

# 55
  • Somewhere far away
Преди една седмица бях чел едно интервю с Пол Бетани ама забравих да пиша тук. Значи Бетани е казал, че в последния епизод ще има епична екшън сцена с много CGI ефекти и чудесии и ще са въвлечени всички герои. Simple Smile

Уф, остават само още 2 епизода и край. :о
Той също беше казал че ще има  някой с когото много иска да работи и много се вълнува и е голямо име. Предстои да го видим, най- вероятно ще  видим за кого говори в последния епизод.
Не остават ли още 3? Flushed

# 56
  • София
Тц, 9 епизода са за съжаление. Още само два. :/

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 03:18 от Diavolo

# 57
Чета всякакви теории напоследък, повечето заключават, че Уанда ще се превърне в 100% злодей. Това не ми харесва, иска ми се да не я очернят.

# 58
  • София
Едва ли :о Дано не, че могат да ме откажат. Уанда ми е много любим герой, а и актрисата е страхотна.

Вижте тоз убавец
https://marvel.fandom.com/wiki/Chthon_(Earth-616

Четох сериозни теории, че голямата 'тайна' няма да е очаквания от всички Мефисто (илу пък 'Нощният кошмар'), а ще е този Читон. Бог на хаоса, някакъв демон от Земя 616 и че Агата работи за него. Също така, че близнаците са се пръкнали с магия (то това е ясно) но именно с 'помощта' на Чтон и че този 'Бог' е белязал единия от близнаците, който ще е нещо като врата за появата му. Разбира се и с помощта на 'Даркхолд' и Агата.
И другото е за много сериозн слух, че в последния епизод ще се появи (това не е точно спойлер, но има сериозна вероятност да се случи за това го слагам в спойлер за тези, които искат да са изненадани)
Скрит текст:
Бенедикт Къмбърбач като добре познатия ни Д-с Стрейндж и това ще е голямото 'Уау' Защото знаем, че историята от УандаВижън ще продължи директно във филма за Д-р Стрейндж.

Simple Smile

# 59
Това скритото и аз го четох. Ето поне един филм на Марвел, който ще гледам. Повечето им нови въобще не ме изкушават.

На този името му не се ли чете Хтон? От "хтоничен" - значи подземен, адски.
Всъщност, не е ли горе-долу все едно дали ще е той или Мефисто - струва ми се, че имат доста еднакви характеристики...

Общи условия

Активация на акаунт