Мнения за Американски университет Благоевград

• 61 879
  • 516
  •   2
Отговори
# 510
Здравейте, може ли повече информация за интервюто? Прочетох описаното в сайта, но все пак.Имаше ли въпрос, който е изненадал вашите деца?
Не се притеснявайте за интервюто. Доколкото си спомням при сина ми, беше разговор, нищо, което да го е притеснило или затруднило, съвсем позитивно е било - да опише себе си, въпроси по cv-то, къде се вижда след пет години, защо иска да кандидатства там.
При него това беше единствено желание за университет, мина вече първи семестър и казва, че е доволен от избора си. Имат време за всичко, и за учене  и за спорт,  и за купони и забавления.

# 511
  • София
Привет! Има ли студенти, които ще пътуват за бригада? Моят си се чуди, не му се ходи сам, а не намери с кого.

# 512
Интервюто не е тежко и строго фиксирано, но не го подценявайте. Идеята е да се представи кандидата в добра светлина и с профил подходящ за системата на обучение в АУБ.

# 513
Само през есента ли се провежда ден на отворените врати? На сайта ли да следя? Дъщеря ми още в 10-и клас, но се интересува.

# 514
Само през есента ли се провежда ден на отворените врати? На сайта ли да следя? Дъщеря ми още в 10-и клас, но се интересува.
Тази година ще има само есенен ден на отворените врати.

# 515
Предните години имало ли е деца от ранното кандидатстване, които не са приети ? Четох миналата година, всички казваха положителен резултата, никой не е казал да има отказ.
Днес приключи кандидатстването, успех на всички, които са подали документи.

# 516
Предните години имало ли е деца от ранното кандидатстване, които не са приети ? Четох миналата година, всички казваха положителен резултата, никой не е казал да има отказ.
Днес приключи кандидатстването, успех на всички, които са подали документи.
Има неприети деца, които не покриват критериите за успех, но въпреки това, кандидатствали там. Миналата година всички познати деца на сина ми, бяха приети

Общи условия

Активация на акаунт