Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да разрешите проблем с Vivacom при подписване на договор?
Какво да правя, ако служител на Виваком ме е подвел относно условията на договора?
Какво да правя, ако получа неправилна фактура от Vivacom?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да разрешите проблем с Vivacom при подписване на договор?
Ако имате проблеми с Vivacom, можете да се обърнете към съда, тъй като споровете относно частноправните отношения се разрешават пред съда. Освен това можете да подадете сигнал до Комисията за защита на потребителите (КЗП), но е възможно те също да ви насочат към съда за разрешаване на конкретния случай.
-
Какво да правя, ако служител на Виваком ме е подвел относно условията на договора?
Ако служител на Виваком ви е подвел относно условията на договора, можете да подадете жалба срещу него или компанията. Освен това е добра идея да запазите всички писмени комуникации и да се консултирате с адвокат, особено ако ситуацията предполага, че договорът не е бил спазен от страна на оператора.
-
Какво да правя, ако получа неправилна фактура от Vivacom?
-
Какво да правя, ако Виваком откаже да прекрати договора поради тяхна вина?
-
Какви са правата ми, ако договор с Виваком е подписан без мое знание или от лице, което не е упълномощено?