🤰Февруарски Мами 2021 🤱Тема V

• 43 691
  • 638
  •   1
Отговори
# 375
И на мен в родилното ми казаха, че нямало начин да са колики, но тогава не знам какво са. Свива си крачетата към коремчето и плачът му е рязък и пронизителен, сякаш на момента нещо го срязва. Зачервява се и когато болката отмине веднага става спокоен, затваря очи и се унася.

За "колики" давам Инфакол и Еспумизан, редувам ги. От вчера почнах и пробиотик Линекс бейби. Много гушкане, носене на ръце и кърмене също помага.

Както и здрави, здрави нерви. Да са ни живи и здрави, ще ги преживеем тези кризи.

# 376
Здравейте момичета, днес се роди нашата прекрасна дъщеричка Прея. Голяма е 2870 кг и 48 см. Бях планувано секцио, но малко след приема вчера започнаха едни болки в кръста, цяла нощ си ме болеше и направо си ми беше тръгнало раждането, но уститсках до сутринта. Така се получи и със сина ми, точно в деня на секциото ми започна естественото раждане. Аз много исках те да си изберат датите.

Секциото ми този път беше малко по-различно, стана ми доста лошо, не ми стигаше въздух и усещах страхотна тежест в гърдите. Обясниха ми, че от упойката ми пада кръвното, от там те ми слагат нещо да го регулират , но и пулса много ми се качва, от където получавам този страхотен задух. След като извадиха бебето явно ми сложиха някакво успокоително и се регулираха нещата. Сега чакам да я видя всеки момент❤

# 377
И на мен в родилното ми казаха, че нямало начин да са колики, но тогава не знам какво са. Свива си крачетата към коремчето и плачът му е рязък и пронизителен, сякаш на момента нещо го срязва. Зачервява се и когато болката отмине веднага става спокоен, затваря очи и се унася.

За "колики" давам Инфакол и Еспумизан, редувам ги. От вчера почнах и пробиотик Линекс бейби. Много гушкане, носене на ръце и кърмене също помага.

Както и здрави, здрави нерви. Да са ни живи и здрави, ще ги преживеем тези кризи.
И при нас е същото. На пристъпи се гърчи, свива и изпъва крачета. Кърмене вечерта на поискване.

# 378
Честито на новите майчета😘.Бързо възстановяване и много много гушкане с новите ви съкровища 💖.
Козметика бях купила на Здраве био бебе и Бочко но от неоонторогията ми казаха да ги ползвам по-нататъка и ми подариха почти цялата серия на Мустела.Ам купих след като ни изписаха(същото като в болницата) Nan  complete comfort (антиколик).Коликите започнаха някъде около 10тия ден (не всяка вечер и не много продължителни надявам се да си остане така)давам Еспумизан на всяко хранене по 5капки и вечер давам 10капки Газ капки Fitobimbi (на билкова основа).

# 379
  • Велико Търново
Честита да е малката голяма принцеса Прея! Явно наистина твоите деца сами си избират датите Simple Smile, страхотно наистина!

# 380
Момичета и аз да се похваля. Вчера в 9:17ч. си появи и моята малка принцеса Луиза, 3300гр., 50см.💖

# 381
Перфектни мерки на принцеса Луиза. Честита да е !
Момичета и аз да се похваля. Вчера в 9:17ч. си появи и моята малка принцеса Луиза, 3300гр., 50см.💖

# 382
Честито на новите мамии ❤️👣 да са ви много здрави бебенцата и бързо възстановяване на вас!

# 383
Леле, доста активно!!! Честито на всички нови февруарчета и техните мами! Весели и здрави!
Аз се срещах с педиатър, за да избера кой ще следи бебето и той ми обесни, че болките в коремчетата на бебетата са от недоозряла храносмилателна система. Липсвал им ензим, заради това, нито инфакол и еспумизан, нито пробиотиците помагат. Каза, че най-добре действа диета от страна на майката. Без кофеинови и шоколад, без варива и гъби, без мъхести плодове, без спайси подправки, вкл. и черен пипер, без ядки (може само орехи).
Понеже в нашето семейство имаме сухи кожи ми препоръча на Авен душ олио и за мазане, на Мустела препоръча крема за дупе против подсичане. Доверих му се и това съм накупила.

# 384
Леле, доста активно!!! Честито на всички нови февруарчета и техните мами! Весели и здрави!
Аз се срещах с педиатър, за да избера кой ще следи бебето и той ми обесни, че болките в коремчетата на бебетата са от недоозряла храносмилателна система. Липсвал им ензим, заради това, нито инфакол и еспумизан, нито пробиотиците помагат. Каза, че най-добре действа диета от страна на майката. Без кофеинови и шоколад, без варива и гъби, без мъхести плодове, без спайси подправки, вкл. и черен пипер, без ядки (може само орехи).
Понеже в нашето семейство имаме сухи кожи ми препоръча на Авен душ олио и за мазане, на Мустела препоръча крема за дупе против подсичане. Доверих му се и това съм накупила.
Тази диета за кърменето ли се отнася. Т.е. Да не ядеш тези неща докато кърмиш. Макар че моя бебо си дойде с коликите от ден 1. Още в болницата се гърчеше, а там не съм яла нищо от посочените.

# 385
Да, какво не трябва да ядеш докато кърмиш. Педиатъра ми каза, че тези нещатрябва да се спрат десет дни преди раждане, за да се изчисти организма. Аз не съм спряла шоколада и ще видим Simple Smile

# 386
Да споделя за кърмените бебета много помага Био Амика - основната му съставка е ензимът Лактаза, който спомага за усвояване и разграждане белтъците , Т.е.  намалява коликите . В комбинация с пробиотик и симетикон/ било то еспумизан или друг / има много добър ефект

# 387
Честито на всички нови мами ❤ Да си ви здрави бебчетата и бързо възстановяване на вас!

# 388
Честити Прея и Луиза! Да са живи и здрави, а на мамите - бързо възстановяване!

# 389
  • Велико Търново
Честита Луиза! Много, много здрава да бъде!

Общи условия

Активация на акаунт