🤰Февруарски Мами 2021 🤱Тема V

• 43 177
  • 638
  •   1
Отговори
# 180
С ехограф ме гледаха и ми казаха, че плацентата стареела по-бързо отколкото трябва и има калциране. И това можело да доведе до страдание на плода вътре. Затова ходя през ден на запис на тонове. Казаха, че в моя случай не трябва да преносвам след датата на термин.

# 181
  • Велико Търново
Под страдание на плода се има предвид, че не е достатъчно хранителна. Щом ходиш често на тонове, не се притеснявай, ако има нещо смущаващо ще се засече. Доколкото знам, щом е остаряла по-рано, наистина не се чака термин и се действа по-скоро. При всякакви положения си се довери на лекарите и се следи често. Малко остава Simple Smile
Аз днес пуснах баткото на градина да си разнообразни и сега чакам бебето да се събуди и да го гушкам на спокойствие, без някой да ме гърми с пушка или хвърля гюлета по мен.
Утре съм на преглед след раждането, да видим какви са "щетите" и как да продължавам с терапията Sad дори не знам как ще ме преглеждат, предвид обилните лохии, но лекарите си знаят.

# 182
Не че съм експерт, но бих предпочела предизвикано раждане пред секцио.

# 183
  • East Coast
Лейдис, вчера на 27ми се появи и моят прекрасен бебок Даниел ( Дейниъл) 🥰 3450, 52см.
Много хубав и рус 😁
Аз се възтавовявам сравнително бързо и бебче е при мен.

Ще разкажа по-подробно малко по-късно

🍀

# 184
Скарлет честито! Бързо възстановяване на мама! Честит да е Даниел!
Лейдис, вчера на 27ми се появи и моят прекрасен бебок Даниел ( Дейниъл) 🥰 3450, 52см.
Много хубав и рус 😁

🍀

# 185
Много хубав и рус 😁

🍀

Поздравления, Скарлет! Да е жив и здрав, Дани! Бъркам ли, или имам спомен, че ти беше за петък? Разкажи после, но първо се погрижи да посъбереш сили! Blush

# 186
Добре дошли на новите бебчета! 🌸🌺🌻 Живи и здрави 🙂 и бързо възстановяване на всички майки!

# 187
  • София
Скарлет, честит ти Дани! Да ви е жив и здрав и да расте щастлив! Blue Heart

# 188
Честито бебче Scarlett!Нека бъде здрав и много щастлив, на теб бързо възстановяване Blush

# 189
Честита рожба, Скарлет! Да е жив и здрав малкият Даниел! Всичко най най! Бързо възстановяване!

# 190
Scarlett честито! Да ти в жив и здрав Даниел и много да те радва Blue Heart

# 191
Добре дошъл на бебе Дани! Blue Heart И Flowers Bouquet за мама Simple Smile

# 192
  • Велико Търново
Daniel o'Harra добре дошъл Simple Smile да ви е жив, здрав и много щур!

# 193
Честито ангелче Scarlett!!Да е много щастлив и игрив Даниел💖.Бързо възстановяване💋

# 194
Честито Скарлет. Много да те радва, да си поспива и бързо да се възстановиш.

Общи условия

Активация на акаунт