За секциото с любов ♡

• 251 193
  • 5 810
  •   2
Отговори
# 3 870
Измерванията все пак са ориентировъчни и много зависят от видимостта и позата на бебето. Аз имах ФМ два дни преди да родя, измериха ги 2870 и 2240. Второто бебе (по-малкото) беше скрито зад първото, доктора описа в резултатите, че измерванията на 2ри близнак са неточни и ми каза "като родите ще дойда да си понеса срама с колко съм сгрешил". Е, сгрешил беше, но по-голямото отклонение беше при бебето, което уж се виждаше добре - родиха се 3360 и 2570, т.е. 500 и 300 гр разлика съответно. Ама съм сигурна, че не е лесно да измериш точно близнаци.

# 3 871
Бедро, глава и корем, мисля че е. Скоро ще разбера пак. Grin Наистина близнаци не знам как се мерят. Сигурно и ФМ е трудно..

# 3 872
Здравейте мами,

Да ви попитам ползвали ли сте гелове за намаляване на срастванията - MateRegen или Хиалобариер при секцио? Ако да какво ви е мнението - има ли полза от тях? И как всъщност се поставя, какво представлява?

Предварително благодаря! 🤗

# 3 873
Здравейте мами,

Да ви попитам ползвали ли сте гелове за намаляване на срастванията - MateRegen или Хиалобариер при секцио? Ако да какво ви е мнението - има ли полза от тях? И как всъщност се поставя, какво представлява?

Купувате и носите в болницата, лекарят ще го постави по време на операцията. Моята гинеколожка не мислеше, че има смисъл и не съм поставяла. В крайна сметка нямам сраствания или поне аз не ги усещам, нямам придърпване, болка или други оплаквания. Допитайте се до вашия гинеколог за мнение.

# 3 874
Здравейте мами,

Здравейте пак, четох вчера доста по темата и намерих само едно официално проучване, което не намира съществени разлики във възстановителния процес при родилки ползвали и не ползвали такъв тип гелове. Родилките ползвали гелове имат незначително по-леко възстановяване що се отнася до самата операция.

Оставям това чисто информативно. 😊

# 3 875
Здравейте мами,

Здравейте пак, четох вчера доста по темата и намерих само едно официално проучване, което не намира съществени разлики във възстановителния процес при родилки ползвали и не ползвали такъв тип гелове. Родилките ползвали гелове имат незначително по-леко възстановяване що се отнася до самата операция.

Оставям това чисто информативно. 😊
Аз също съм чувала от лекари, че няма никакъв смисъл от това. Обясниха ми, че всичко си зависи от организма доколко е предразположен към сраствания.

# 3 876
Здравейте плано секцио в Плевен при доц Петър Иванов цена ако някой знае?

# 3 877

Пишете им на мейла или звъннете по телефона ,ще Ви кажат колко струва сега .

# 3 878

В МЦ КИРМ се извършват само прегледи и други процедури, неизискващи хоспитализация, тъй като това е медицински център, а не болнично заведение. Ако конкретно този лекар изражда в някоя болница, по-добре е да се попита лично него, колко струва. Но от регистратурата в МЦ, надали могат да дадат подобна информация.

# 3 879
Най-малкото ще й дадат телефон за връзка с този лекар ,за да стане ясно каква е цената.

В МЦ КИРМ се извършват само прегледи и други процедури, неизискващи хоспитализация, тъй като това е медицински център, а не болнично заведение. Ако конкретно този лекар изражда в някоя болница, по-добре е да се попита лично него, колко струва. Но от регистратурата в МЦ, надали могат да дадат подобна информация.

# 3 880
  • София
Те, защото така раздават телефонни номера на лекари...

# 3 881
Да ,раздават ,все пак работи за тях и телефонен номер предоставят ( служебен). Знаят хората да изкарват пари ,никой няма да изпусне 1000 и някой лев ....
[video][/video]
Те, защото така раздават телефонни номера на лекари...

# 3 882
  • София
В болницата, където раждах аз не даваха на никой.

# 3 883
В София и Благоевград дават номерата винаги.
В болницата, където раждах аз не даваха на никой.

# 3 884
  • София
Точно в София не дават, не и навсякъде. Болници ли трябва да цитирам? За конкретния медицински център не мога нищо да кажа, но определено не е вярно, че навсякъде се раздават телефоните на лекарите, по-скоро е изключение.

Общи условия

Активация на акаунт