За секциото с любов ♡

• 262 791
  • 6 039
  •   1
Отговори
# 5 550
Аз нищо не усетих, за да туширам напрежението,  докато извадят бебето, започнах да броя 1 - 2 - 3 - 4 - 5 и т.н. Обикновено екипите са мили и разсейват/шегуват се. Аз бях в Шейново и имах пълно доверие във всички.

# 5 551
Първият път нямах никакви признаци на веща по време на операцията. Вторият път ми се повръщаше, но казах на авестециолога и точно след 1 мин вече ми беше минало. Също и многооо ми се приспа ,едвам си държах очите отворени. Но не знам дали беше заради операцията. Още няколко часа преди нея докато чаках много започна да ми се спи, докато лежах за изследванията при приемането.

# 5 552
Здравейте, може ли вече родили мами чрез спинална анастезия да кажат усещали ли са задух и тежест в гърдите по време на самото секцио. Аз бях така при първото ми раждане и тогава много се уплаших. Анестезижлогът каза, че е от упойката и е нормално. Сега обмислям да сменя болницата.

Желая здрави бебчета и здрави и щастливи  мами да има н темата!

Да, усещах. Казах им, че ми е кофти и ми сложиха леко успокоително, от което се почувствах много по-добре.
Имах и гадене, пуснаха ми и Деган.

# 5 553
Не мисля, че някой изобщо се съмнява, че щом една майка е родила секцио е по-малко майка от друга родила по естествен път Simple Smile

За съжаление съм чула подобен коментар
"Ако си родила секцио, изобщо раждала ли си?"

# 5 554
  • София
Не мисля, че някой изобщо се съмнява, че щом една майка е родила секцио е по-малко майка от друга родила по естествен път Simple Smile

Физически не си 😁 И какво от това ?
Прави ли те това повече или по -малко майка?
Ако някой си мисли, че начина на раждане и кърменето го прави майка, наистина бих го съжалила ...

# 5 555

Физически не си 😁 И какво от това ?
Прави ли те това повече или по -малко майка?
Ако някой си мисли, че начина на раждане и кърменето го прави майка, наистина бих го съжалила ...

Едва ли не такъв беше тона на задаването на въпроса "Ъъ, какво толкова, това не е нищо, няма да си майка" 🤔

# 5 556
Боожеее, какви са тези хора, които биха направили подобни коментари. Лоши хора. Аз пък да ви кажа, чисто сме си родили. Ако някой спори, затапете го хаха Дали през корема или влагалището все тая, дали сме живот Hug

# 5 557
Както пък една, която наскоро ми каза "Радвай се, че ще раждаш секцио", едва ли не все едно не отивам да раждам, а отивам на море 🫣

Не знам. Или аз съм малко по-чувствителна, или много ме дразнят с коментарите си

# 5 558
Ами не знам, на мен и през ум не ми е минало да се впрягам от такива неща. Не че моето секцио беше планирано де, ама ако някой прави глупави коментари, бих го гледала с насмешка. Иначе коментарът да се радва жената, като ще е секцио, ми звучи съвсем нормален, като че се радва за теб. Друг е въпросът, че възстановяването от секциото не е шега въобще

# 5 559
Ами не знам, на мен и през ум не ми е минало да се впрягам от такива неща. Не че моето секцио беше планирано де, ама ако някой прави глупави коментари, бих го гледала с насмешка. Иначе коментарът да се радва жената, като ще е секцио, ми звучи съвсем нормален, като че се радва за теб. Друг е въпросът, че възстановяването от секциото не е шега въобще

Така звучи, но не е. По-скоро звучи "Аз съм много силна героиня, че се напъвах, на теб това няма да те се случи"

# 5 560

Така звучи, но не е. По-скоро звучи "Аз съм много силна героиня, че се напъвах, на теб това няма да те се случи"
Остави я да завижда "героинята"! 😎

# 5 561

Вярно, че зависи от тона. Но може пък и да не го е казала с такъв тон, не знам.

# 5 562
Не знам за кое е по-лесно, но аз наистина се радвам на жените, които са успели да родят естествено. За мен няма по-хубав вариант, стига да няма противопоказания, пък майката да се натиска на всяка цена да роди така.
В болницата бях в стая с момиче, родило естествено и тя се възстановяваше много по-бързо. Даже без никакви опойки беше родила и не и слагаха и обезболяващи.
Мен ме бяха надрусали с какво ли не, за да мога да дишам без да ме боли. Grinning

# 5 563
Аз се забавлявам с такива, дето се подиграват за секциото. Наскоро една развиваше теории по темата на площадката как естественото раждане е единственото на света и после ме попита как ще раждам аз. Аз съвсем сериозно й казах, че аз няма да раждам, а ще ме оперират от бебе 🤷‍♀️

# 5 564
Не знам за кое е по-лесно, но аз наистина се радвам на жените, които са успели да родят естествено. За мен няма по-хубав вариант, стига да няма противопоказания, пък майката да се натиска на всяка цена да роди така.
В болницата бях в стая с момиче, родило естествено и тя се възстановяваше много по-бързо. Даже без никакви опойки беше родила и не и слагаха и обезболяващи.
Мен ме бяха надрусали с какво ли не, за да мога да дишам без да ме боли. Grinning

Следователно не е както се опитват да ни омаловажат раждането, защото майчината болка си я има винаги Grinning

Общи условия

Активация на акаунт