Тук не съм съгласна - тропането с краче и заплашването сме ги виждали мнооого пъти, просто така за спорта, както сама сте го написала "при най-малкия" проблем. Наясно съм, че не сме в семейството и не сме обективни в съветите си, но откровено си личи пристрастието на болшинството мнения да "оправдаят" жената, просто защото познаваме подводните камъни. Сега, дали са женени/или в дългосрочна връзка все тая, но направили се тази крачка, вече ставаме едно цяло и тая работа с "На си ти куклите, дай си ми парцалките" не върви. С разум или с чувство, взели са решение да са в Пловдив, влагат в недвижимост, поели са ангажименти. Ако захвърлят всичко и почнат от нулата, ама така ще й олекне на тая жена... ама чудно ще й се постеле.
Да, дошли са й в повече грижите, адски е натоварващо да няма с кого да си кажеш смислена дума докато обгрижваш мъник, а и кръгът й е тесен, ограниченията не помагат за нови контакти. Та значи авторе, осигуряваш на жена си 1 седмица почивка из планината (ако иска сама, с майка ти, с майка й...) да си почине и да си подреди приоритетите. Ти като ведър човек, както казваш, няма да имаш проблем да се справиш (но ти ще поемеш грижата), ще усетиш от първа ръка за какво иде реч и моооже би ще разбереш откъде й идват изблиците.