90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VII

• 22 901
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мисля, че вече само в събота ще има нови епизоди. Кога ли ще почне това с маминото синче

# 136
  • Sofia
Скоро 😁

# 137
Изгледах го 8-ми епизод най-накрая.

Изглежда ми, че Раян просто има втори телефон. Вероятно това е и причината да не и вдига понякога (носел е само другия). А тя се държи с него като с дете. Накупила му дрехи и часовници за хиляди  за да го задържи и после ще се чуди дали не е с нея заради парите.

ПП: Tой постоянно повтаря как ще намери начин да отиде в Америка, ама един път не каза, че заради нея иска да отиде.

# 138
Май това е градът на Майкъл - вие бихте ли живели там: https://en.wikipedia.org/wiki/Sequim,_Washington
Скуим - население 6606 души.
И те са извън града, в неговия имот, в който има мечки (вече няколко души ги споменаха).

# 139
  • Sofia
Май това е градът на Майкъл - вие бихте ли живели там: https://en.wikipedia.org/wiki/Sequim,_Washington
Скуим - население 6606 души.
И те са извън града, в неговия имот, в който има мечки (вече няколко души ги споменаха).

Между другото, чак сега се загледах къде точно се намира въпросното градче. Ами, близичко е до Сиатъл, който пък, от своя страна, е доста скъп американски град. Това си е плюс. Така че давам една бонус точка на Майк. Grinning Все пак, да не забравяме, че американците имат малко по-различно схващане за разстоянията от нас. В Щатите и Канада е често срещано явление да пътуваш по час-два в посока, на отиване за работа. И в България го има това, но е застъпено в далеч по-малка степен. Примерно, роднина на ММ (тя е на висок пост в едно провинциално предприятие) пътува по около 3 ча̀са с кола (сумарно) всеки ден, за да стигне до работа и после да се прибере.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 10:21 от Blаck Cat

# 140
Да, до Сиатъл е - когато тя пристигна, Майк я заведе в скъп хотел в Сиатъл, но ми се струва, че е на доста часове път(защото си тръгнаха от хотела по светло, а пристигнаха до дома му в пълен мрак). За там близо е относително казано.

# 141
  • София
Би трябвало за толкова време поне на картата да го бяха погледнали това място. Но от друга страна всички сме имали случаи, в които на картинка е едно, а после не е същото.

# 142
  • София
И аз го проверих, на 2 часа с кола е от Сиатъл, което не е много.
А отделно самото място е страшно красиво с тези лавандулови полета. Като от картички е. Ясно, че селският живот не е за всеки, ама да го е мислила преди да отиде.

# 143
  • София
На мен не ми изглежда лошо градчето, ама извън него едва ли бих живяла.

# 144
  • София
Май нещата не са в градчето, а в това дали ще се разберат двамата.

# 145
Наистина, когато цъфнат лавандулите сигурно е много красиво. Все пак не бих живяла при мечките Simple Smile

# 146
Той Майк работи в Сиатъл. В един от епизодите Натали се оплакваше, че щяла да е сама по цял ден. До колкото помня става в 4-5 сутринта, пътува за работа и свършва в ~14:30 и след това пътува 2-3 часа към вкъщи - т.е 4-6 часа само пътува за работата си.
Той затова и отложи пътуването до водопада с една седмица. Искаше да си вземе един почивен ден за да може да стоят по-дълго. Водопадът също беше на около 3 часа път.

За мен лично по-голям проблем би бил да пътувам 4-5 часа до работа, отколкото да живея в гората, но вероятно ще е голяма скука на това място.

# 147
Аз не помня какво работи той - мислех, че са неща свързани с имота му.

Ако знам, че има мечки наблизо, не бих излизала от къщата (ще гледам и бързо дасе махна от това място). Иначе на природа е хубаво, но да няма опасни животни.

# 148
  • Sunshine state
На Майк явно си му харесва градчето и не му пречи да пътува толкова, иначе да е продал къщата и да си е взел апартамент някъде близо до Сиатъл. Иначе и на мен ми се вижда много пътя - аз карам 30 мин дп работа и пак се изнервям, представям си 3 часа. Натали не я виждам какво ще работи с този нрав и нейния английски - в някое заведение може би. 🤷🏼♀

# 149
  • София
На мен Майкъл ми прилича на дивак по душа, той си обича гората и всичко свързано с нея. Казвам го в нормалния смисъл, не да го обиждам, още повече, че живее с чичо си, мъжка компания. А Наталия е градско момиче (какво момиче, тя е жена) и едва ли ще се чувства добре в този пущинак, май тя беше от Киев.

Общи условия

Активация на акаунт