90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VII

• 22 918
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Като я чух да го казва, очаквах той да й каже да си хваща багажчето и да отива при Кардашиян и Роналдо.

# 181
А Джоуви за награда ѝ подари айфон 🙄😂

# 182
Търпението на Джоуви е доста голямо. Направо му се чудя. Да я сменя и това е. Не той има нужда от зелена карта, за да си уреди живота, а капризната украинка.

И в този епизод за първи път "Брендън и Джулия" станаха "Брандън и Юлия", хахаха... Правилно!

# 183
  • София
Аз не знам дали ще мога да се омъжа и да живея с човек, който го няма през месец, но тя това много добре го е знаела от преди.

# 184
Ми да се омъжи за човек, който не работи и си стои вкъщи. Ама ако може и да е американец, за да не изпусне зелената карта. То много условия станаха...

# 185
Ми ако се женя за някой за зелената карта, не толкова по любов, даже ще се радвам да го няма по-често Grinning

# 186
  • София
Ми ако се женя за някой за зелената карта, не толкова по любов, даже ще се радвам да го няма по-често Grinning
И това е така. 🤣

# 187
Ето ги Дарси и Стейси в детските им години (Стейси е с витилиго, затова й липсва едната вежда):

Не са грозни; казвали са им тролчета, защото са много ниски и имат бухнали коси. Те са високи към 1,50 сега, а като малки сигурно са били много ниски.
Скрит текст:
В моето училище имаше момиче, което беше високо около 1,40 в тийн годините си и някои злобни хора й викаха джудже, въпреки че не е била джудже - изглеждаше добре, просто беше много дребна.

Ребека и Зиед сега ми харесват повече като двойка, отколккото преди.

# 188
И това е така. 🤣
Стига да не е къщата в пустошта, обаче.

# 189
Е да, и това е така. Ама аз не знам там като си говорят няколко месеца, не си ли разказват кой къде живее и как. Пък си правиш сметката дали искаш да ходиш в пустошта. А има някои хитри като Паола, които мира няма да имат докато не накарат мъжа да се преместят на някое по-цивилизовано място. Вчера Яра също пусна на нейния такива намеци.

# 190
На Нуун също не й хареса Ню Орлиънс - каза, че са я ограбвали два пъти на улицата. Не бих живяла в такъв град.

# 191
  • София
Яра си мисли, че много ще заплаши Джоуви с това, че ще си ходи. Освен, ако не е готов тотално да потъпче себе си, ще я остави да му танцува по нервите. Не знам дали е истина това с бебето, но лицето й е толкова безизразно, че не мога да разчита някакви емоции.
Майката на Брандън тотално от качи като разбра, че на 9 май той си е позволил да заговори момиче. Тази жена е луда

# 192
Тази ще се окаже по-зле и от мама Деби Grinning

# 193
  • Sunshine state
Абсолютна вещица, ама и бащата не отстъпва, а в началото мислех, че го командори тя. Нищо подобно! И той е злобен до няма и къде. 👿
Аз съм доста ниска също, но никой никога не ми се е подигравал за ръста. То смееха ли, де.. 🤣😁

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 16:11 от Pupitka

# 194

Майката на Брандън тотално от качи като разбра, че на 9 май той си е позволил да заговори момиче. Тази жена е луда

Юлия трябваше да й отговори "вие празнувате Ден на майката, а в Русия празнуваме День победы! Е И? SO WHAT?" Къде пише, че не може да се оженят на 9 май?

Общи условия

Активация на акаунт