Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 71

• 45 525
  • 812
  •   1
Отговори
# 75
В Юск гледах щори, които не изискват пробиване.

Кой модел са?
Ето тези, но има и друг модел в различни цветове и размери. Виж клипчето може да се монтира на стена, таван или за отваряемо крило на прозорец или врата
https://jysk.bg/za-prozoreca/roletni-schori/dnevna-svetlina/role … -45170-cm-bezhova

# 76
  • Варна
Добре де, къси пердета, понякога се налага за прозорец с радиатор или диван да речем, но не го разбирам на балконска врата късо перде, направо ми къса сърцето и е голям дразнител!

За зимата може да се махнат пердетата за 3-4 месеца и през останалото време да се окачат, ако има и щори особено. Аз нали съм фен сигурно имам десет пердета на склад Simple Smile Обикновено купувам готови на промоция.

# 77
Ама тук никой не каза късо перде на балконската врата. Казахме на нея да е дълго, а късото да е само на прозореца, като точно там и да беше дълго все едно нямаше да се вижда заради масата. Тогава, като няма да се вижда нищо под перваза и губим естетиката, защо да си причиняваме негативите на дългото перде? Функционално нещо такова предлагаме (естетически всеки си решава):

# 78
  • Варна
ЧС говоря за това, моля съфорумката постнала снимката да ме извини, но не мога да го възприема.

Скрит текст:

# 79
Е, това е извън всякакви класации. Може би е грешка - искала да копира едно, а сложила друго.

# 80
  • Deutschland/HE
На мен ми допада най-много варианта пердето и щората и да са от еднакъв плат и бих направила пердето да не е само на врата, а примерно да е на три части и зимно време една от тях да е прибрана в края.

# 81
  • Mediterraneo
Е, това е извън всякакви класации. Може би е грешка - искала да копира едно, а сложила друго.

Да, бе. Точно е илюстрирала по казуса. Несполучливо.

# 82
Момичета, аз пак да си дойда на думата с моя проблем за кухненския плот. Намерих в нета снимки с гранита, който сме харесали, в комбинация с дърво, подобно на нашето. Връзва ли се според вас?
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 15:36 от inska_maslinka

# 83
  • София
Момичета, аз пак да си дойда на думата с моя проблем за кухненския плот. Намерих в нета снимки с гранита, който сме харесали, в комбинация с дърво, подобно на нашето. Връзва ли се според вас?
Скрит текст:

Според мен е много хубаво

# 84
inska_maslinka, хубаво ще стане. Само обърни внимание, че с черните дръжки дървото изпъква по - добре отколкото с иноксови.
Аз предпочитам правите линии при обкова
и ако вратичките са с праволинейно фрезоване  (като на втората кухня)  ще им отиват повече.

# 85
pep_si да с прави линии ще бъдат. Като на първата снимка, но прави без кобилица. И аз мисля че черни дръжки ще стоят добре. Благодаря

# 86
  • Варна
Напълно подкрепям черни дръжки и право фрезоване!

Като от снимките на Нат са дръжките, уцели ме в сърцето с тия снимки момиче! Черничкото намества картинката и дава по съвременен вид.

# 87
Всичко казано е ОК - съгласна съм. Само аз бих потърсила по-бежов гранит, не такова сиво.  Тук има много такива.

http://granitex-bg.com/bg/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D … _id=1&page=2#!prettyPhoto[group0]/6/

# 88
Здравейте, момичета, скоро започваме ремонта, но имам много голяма дилема пред себе си. Навсякъде пода ще бъде ламинат, въпроса е как би изглеждало по-добре според вас, навсякъде да бъде еднакъв цвят или да го направя примерно еднакъв във спалните+хола и различен в коридора😀

# 89
  • Mediterraneo
За мен- навсякъде еднакъв цвят. После може да се играе с различен цвят на стените и обзавеждането на различните помещения.

Общи условия

Активация на акаунт