КАУФЛАНД - тема 47

• 71 615
  • 750
  •   2
Отговори
# 195
Благодаря за брошурата!
Някакво неизвестно за мен италианско масло - дали го бива? От раздела XXL. Иначе и аз май нищо не харесах. Е, ако отида, няма да изляза с празни ръце. От омекотител имам нужда например. ММ има мерак за тенджера под налягане, но баш тая марка, май не.

# 196
Сърцата за които споменавате, замразени ли са и какви пари са?
Гледах пресни по 8 лв, но нещо не ми се даваха и взех пържоли. Сега обаче ми се въртят в главата 😁

# 197
Мисля, че са кило за 4.50. Замразени ама произход не гледах. В една червена опаковка са.

# 198
Уредът за почистване на пори от новата брошура някой има ли го, дали върши работа?

# 199
Леми, 1 кг са пилешките сърца за 4,49 лв- замразени. Дано са хубави като дробчетата...
Полина, хубава марка е това масло Пармареджо. Ако е същото като в Италия де, а не преопаковано в др. държава...

# 200
Сега погледнах моят пакет с пилешки сърца, произход Ирландия.

# 201
  • In transit
Сега погледнах моят пакет с пилешки сърца, произход Ирландия.
Хубави ли са?

От другата седмица си харесах италианското масло, пилешките бутчета, телешкото мляно месо и още няколко неща, които ми излязоха от главата сега. Blush

# 202
Не съм изпробвала моите, пакета съм го оставила във фризера, но ги взех по препоръка, че били много хубави.

# 203
Аз ще ходя за зехтин, че миналата седмица изтървах коста д'оро.
И май , това е. Слаба брошура.

# 204
Мале,какво в това ужасно авокадо, което е в магазина?????? То и 1 Ст. Не струва, те ми пуснали мрежата на 3.70

# 205
  • София
И аз взех от ирландските замразени сърца. Доста вода пуснаха, но иначе наистина бяха едри и чисти. На вкус не мога да кажа как са, но домашните любимци ги одобриха много.

# 206
  • shumen
Благодаря за брошурата.Харесах аз някой неща от друтата седмица,но не знам дали ще стигна до К,че съм сама с болно дете вкъщи.

# 207
  • 1st floor
Малиновото на Трастена  е пълна Химия☹
То масово блъскат есенции в малиновите вина, дори и по сръбско, дето все се хвалят, че им е много натурално всичко. Някой открил ли е такова вино без?

# 208
# 209
Моите кисели краставичени драми край нямат. Реших да дам шанс на ТАТ този път. Пак миришат на блато. Това, че искам да си купя нещо изгодно, не ме прави прасе. Изключително обидно отношение.

Общи условия

Активация на акаунт