От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 59 429
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
И аз имам две пратки,които са пристигнали на 13 в склада в DE,но ни вест,ни кост от тях.
Гледам всеки ден и снимките,но с това качество:(((
А иначе ,имам и други две,които са от преди два дни,те са причислени към курс 398-1
Но с другите какво се случва????

Щом са дошли на 13-ти, значи има два варианта:

1) дошли са в офиса им на разпределение и може да отидете да си ги вземете, тъй като казаха че всичките им пратки между 12.01 и 15.01 приети в Германия не са отразени, но са пратени.

2) трябва да ги търсите в Неразпознати пратки, но успех там с това ниско качество на снимките.

# 61
  • Варна
Благодаря Ви,но съм от Варна,а тук ги няма:(
Като чета постовете по - горе...може и те да са още в Германия,знам ли:(
А снимки гледам по два пъти на ден,но това го оставям без коментар...

# 62
казаха че всичките им пратки между 12.01 и 15.01 приети в Германия не са отразени, но са пратени.
Казаха, да - изпращайки ми някакво дежурно съобщение. И вчера ново пет - пратката ми от 14.01., за която си мислих, че вече е в Бг, тепърва ще тръгва на 31.01. Нали уж бяха неотразени, но пратени?
Снимките им пък изобщо не са за коментиране, защото някои са пълна пародия. Аз дори моята пратка едвам си я познах в профила, добре, че кашона беше залепен с тиксо, на което е изписан сайта, та се ориентирах за коя пратка е имейлът, понеже освен тази имам още две.
Несериозно е просто, досега никога такова нещо с Габиели не ми се беше случвало. Дано занапред няма такива неясноти, защото откровено е дразнещо да не знаеш какво да правиш, ще си получиш ли нещата, няма ли, да пишеш ли на изпращача, да не пишеш ли.
Разбирам, че са с нова система на работа, но в крайна сметка това не е наш проблем, нали така?

# 63
  • Варна
Аз моите не ги откривам и днес не си вдигат и телефона:(
А снимките ги правят в Пловдив,защото публикуват и от Uk и DE,или се бъркам???

П.П...Най-накрая се свързах с тях,ще ги търсят ръчно по товарителници в склада в Пловдив:)))
Да видим...

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 13:55 от dontcheva1973

# 64
  • Варна
От Габиели няма ли да си оправят малко качеството на снимките които публикуват във Неразпознати пратки.То едвам едвам се вижда нещо дори и да увеличавам със 100 лупи егати.Пълен тормоз.Преди бяха перфектни снимките а сега от месец насам са ужасни.

# 65
  • Бургас
Поръчах хранителни добавки до склада на Габиели в Германия и вчера получавам съобщение, че не могат да намерят адреса. Не пазарувам за първи път в Германия до склада на Габиели, от години съм техен клиент, но това ми се случва да първи път. Хермес е куриерската фирма. Какво ще ме посъветвате на направя.

# 66
И аз чакам доставка с Хермес и мислих, че може да стане нещо подобно. Бих дала телефона на Габиели и доставчиците директно да си комуникират, след като ги уведомя предварително за казуса. Пиши, моля те, как се е разрешила ситуацията после, ако ми се наложи другата седмица да съм подготвена.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 10:31 от elfesea

# 67
  • Бургас
Аз съм дала телефона на Габиели. И аз като теб реших, че ако има проблем да се свържат с тях директно, но явно са ми криви сметките. Пратката съм я регистрирала в техния сайт със съответната товарителница още предния ден на доставката.

# 68
Поръчах хранителни добавки до склада на Габиели в Германия и вчера получавам съобщение, че не могат да намерят адреса. Не пазарувам за първи път в Германия до склада на Габиели, от години съм техен клиент, но това ми се случва да първи път. Хермес е куриерската фирма. Какво ще ме посъветвате на направя.
Вероятно е грешка или причината е друга, а не че не са намерили адреса! Нали не си представяте, че куриера носи само вашата пратка до адреса на Габиели. Вероятно са десетки и то само с този куриер. С куриера на Амазон верятно пристигат един пикап с пратки! Пък и самите куриери много добре знаят тези адреси ( на превозвачите). Но най-добре говорете с Хермес или с фирмата подател на пратката, ако на вас откажат информация!

# 69
Живея в Германия и Хермес са най-лошите и нереодвни доставчици от години, прякорът им е Херпес... В много сайтове има опция да изберете куриерската фирма по ваше желание . Ако може си спрете поръчката, а ако не се получи най-вероятно ще Ви върнат парите. Но пишете и на продавачите.. Успех!

# 70
И моите пратки от първата седмица на Януари чак сега се появиха и още отлежават в Германия за следващия курс . А пратка, която пристигна доста след тях там, вече пътува насам. Явно първите пратки от Януари са били доста и са се затрупали в склада им и сега ги изравят чак, друго обяснение нямам.

# 71
  • Варна
Това за Хермес,беше много полезно:)))
Едната пратка от 13.01 са я намерили в склад ДЕ,след като се свързах с Пловдив и дадох товарителница от ДЧЛ
След 3 часа беше прикачена в профилът ми,но снимката е толкова лоша,че даже и стократно увеличена, не се разчита нито една цифра или буква,за да мога да разбера всъщност, коя от двете са намерили...
Не го ли забелязват и те самите???
А предполагам,че много хора са им го казали,включително и аз вчера????!!!!!

# 72
Пратката ми, която уж щеше да пътува на 31.01. за Бг с курс 398-1, изведнъж се озова в Пловдив, имам мейл за получаване.
Как стават тези фокуси? Rolling Eyes

# 73
  • София
Пратката ми, която уж щеше да пътува на 31.01. за Бг с курс 398-1, изведнъж се озова в Пловдив, имам мейл за получаване.
Как стават тези фокуси? Rolling Eyes

Това е добра новина. Искам и моята пратка от 398-1 да е дошла, но нямам имейл за раздаване...

# 74
А пък за моята пратка, която пристигна в петък в склада на ГГБГ и я отразиха като пристигнала в понеделник (и съответно пътуваща за БГ с курса на 29.01) вчера получих имейл, че пътува към България, а курсът е променен и е с дата 24.01. Сега се чудя ГГБГ нов курс в средата на седмицата ли са пуснали, или това е вторият камион за БГ към курса от миналия петък.

Общи условия

Активация на акаунт