От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 59 431
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Пратката ми, която уж щеше да пътува на 31.01. за Бг с курс 398-1, изведнъж се озова в Пловдив, имам мейл за получаване.
Как стават тези фокуси? Rolling Eyes

Това е добра новина. Искам и моята пратка от 398-1 да е дошла, но нямам имейл за раздаване...
сега погледнах, и на моята пише - "Зачислена към вътрешен курс 4 "
вероятно утре или понеделник, ще е раздават, явно снимката е правена в Пловдив

# 76
И моите пратки от първата седмица на Януари чак сега се появиха и още отлежават в Германия за следващия курс . А пратка, която пристигна доста след тях там, вече пътува насам. Явно първите пратки от Януари са били доста и са се затрупали в склада им и сега ги изравят чак, друго обяснение нямам.
Няколко часа по-късно и аз получих мейл за изостаналите пратки, че са за получаване в Пловдив.Магия.

# 77
Здравейте, не мога да се свъжа с Габиели не си вдигат телефона. Имате ли информация курс 397 кога ще се раздава?

# 78
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Здравейте искам да ви попитам случвало ли ви се е да получите пратка, на  която на оригиналния кашон да е посочен един грамаж, а на стикера от Габко да са посочили др. На мен ми се случи днес, но го забелязах като се прибрах. Писах им и чакам отговор,.

# 79
Курс 397 на Габиели се раздава днес. Получих имейл преди 2 часа.

# 80
Здравейте искам да ви попитам случвало ли ви се е да получите пратка, на  която на оригиналния кашон да е посочен един грамаж, а на стикера от Габко да са посочили др. На мен ми се случи днес, но го забелязах като се прибрах. Писах им и чакам отговор,.
Редовно ми се случва с ГГБГ.

# 81
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Редовно ми се случва с ГГБГ.
отговориха ми, че било нето тегло на покупката или тарифно тегло. Трябвало да го претегля в Офиса на куриера. Вече ще проверявам докато съм там.

# 82
Аз да питам за един казус. Правя поръчка от сайт в Германия, нещо като ОЛХ. Ипращачът е объркал адреса и е изпратил ето тук пратката ми, вместо до адреса на Габиели - нещо като офис на Хермес: Elektro Spang, Im Treff 11, 54296 Trier. Звънях да моля да я изпратят в Гутвайлер, от там казаха да търся връзка с Хермес. От Хермес казаха, че ще я върнат на изпращач. Това стана преди седмица, сега се оказа, че днес имам мейл, че още е в Триер. Комуникацията по телефона е сложна, едната служителка беше от Хърватска, другта не знам от къде, английският им е трагедия, а аз немски не знам. Някакви идеи какво да правя?

# 83
  • София
Евентуално Габиели да съдействат, да се обадят те вместо теб от склада там? Изпращача какво казва?

# 84
Здравейте! Кой е офиса на Габиели за получаване на онлайн поръчки в Германия? Новият им сайт е пълен леш.

# 85
Здравейте! Кой е офиса на Габиели за получаване на онлайн поръчки в Германия? Новият им сайт е пълен леш.

Коментирали сме го това, заповядай:

Дооправят сайта непрекъснато, преди и ID ном, не се  откриваше лесно, сега стои горе в дясно. По въпроса с адреса, като влезете на "регистрирай нова пратка" и дадеде опция: Германия, вляво под оранжевото поле с ID излиза пример как да въведете адрес и персонален код. Ето за какво говоря:
Скрит текст:

Или в секция контакти -" офис Германия" той е същият.

# 86
Здравейте,до колко паунда не минават митница пратките в Германия?

# 87
  • Sofia
22 евро е прагът в Германия.

# 88
Здравейте. Въпрос към тези, които са пазарували от ebay.dе от продавачи, които не предлагат плащане чрез PayPal, Sepa, карта и т.н., как става плащането след като натисна бутона за закупуването на артикула?

# 89
В ebay може да се плати при вземането на продукта на място, ако е втора употреба-bei Abholung. Да не би да е това?

Общи условия

Активация на акаунт