От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 59 506
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, има ли забавяне на курсовете на GGBG?

# 121
# 122
  • Бургас
Габиели с нови цени:
Практиката за таксуване на всеки стартиращ килограм ще важи и за Германия от 01/03/2021
поне да бяха казали защо
за великобритания пише че е заради брекзита
а като влезем в шенген, ще паднат ли цените
https://en.wikipedia.org/wiki/Schengen_Area

# 123
С новите цена на започнат кг все повече ще си намалят клиентите. А със сигурност е мярка да вдигнат оборота и да наваксат заради пропуснатите вече курсове от Англия, но напълно неуспешен според мен. Аз лично почти не поръчвам вече и търся други алтернативни методи за доставка.

# 124
С новите цена на започнат кг все повече ще си намалят клиентите. А със сигурност е мярка да вдигнат оборота и да наваксат заради пропуснатите вече курсове от Англия, но напълно неуспешен според мен. Аз лично почти не поръчвам вече и търся други алтернативни методи за доставка.

Доста тъп ход, наистина. Особено предвид това, че все повече сайтове предлагат доставка до БГ.

# 125
Здравейте, има ли забавяне на курсовете на GGBG?
Имам  имейл днес от тях, че пратката ми от склад Берлин е натоварена и пътува към БГ.

# 126
  • Варна
Курс 398-2 на Габиели дали е пристигнал в БГ.От днес е със статус Разпределение в депо

# 127
  • Бургас
аз мисля че е тук, защото като поръчам нещо от Европа до моя адрес идва за 4-5 дена, така че и техните камиони вероятно идват за толкова, просто зависи колко са заети служителите в фирмата

# 128
Курс 398-2 на Габиели дали е пристигнал в БГ.От днес е със статус Разпределение в депо
Статус:
СЪЗДАДЕНА ТОВАРИТЕЛНИЦА ЗА ЕКОНТ.
Това е при мен, но нямам имейл от Еконт за пратка.

# 129
Може би съм ограничена, но не мога да разбера от сайта - колко струва 1 кг пратка от Германия? Например от Амазон, ако има значение,  че гледам са напедили 10000 категории.

# 130
Може би съм ограничена, но не мога да разбера от сайта - колко струва 1 кг пратка от Германия? Например от Амазон, ако има значение,  че гледам са напедили 10000 категории.

# 131
Благодаря, 
Не знам какво съм цъкала, на мен ми излезе 8лв./кг.

# 132
Може би сте избрала нещо различнo от поле "пратка". Аз поне първоначално не видях, че има.

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 11:09 от йоко

# 133
Много са бързи ГГБГ, поръчката ми от Амазон пристигна вчера при тях /с 1 по-рано дори/ и те я обработиха и отразиха в профила ми след 2 часа Flushed .

# 134
Курс 398-2 раздава ли се?
Някой получи ли си пратката?

Общи условия

Активация на акаунт