От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 60 077
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Вече 5-6 пратки от американския Амазон, и нито една не ми е стигала до подобни неща на митница. Плащам си, UPS се занимават и за мен остава само да си взема пратката от превозвача.
GGBG имат курс, получих сутринта имейл, че пътува. Едно време в понеделник получавах, че е в склада Simple Smile

# 211
Здравейте, искам да попитам някой използвал ли е Cross United Super Couriers за доставки от Германия, обявили са хубава цена от 0,99 цента на килограм и пътуват всяка седмица. Сайта им е: https://cusc.eu/. Може ли някой да подаде информация?

# 212
  • Варна
Здравейте, искам да попитам някой използвал ли е Cross United Super Couriers за доставки от Германия, обявили са хубава цена от 0,99 цента на килограм и пътуват всяка седмица. Сайта им е: https://cusc.eu/. Може ли някой да подаде информация?
Аз го разбирам че до България е 1.19 евро и вече оттам нататък до офис на Еконт ако искаш по още 0.99 евро

# 213
  • София
Didi_Bidi - пише До склад:
Стара Загора - 1.09 € / кг
София, Пловдив, Варна, Бургас - 1.19 € / кг
И явно за всички населени места и офиси на Еконт и Спиди във РБългария цената е: 0.99 € / кг,

Но къде са им складовете в София, Пловдив, Варна и Бургас - не откривам онфо на сайта им

# 214
  • Варна
Просто ми се струва странно да ми е по-евтино до офис на Еконт отколкото до склад. За какво да плащам повече за да ходя до техен офис като по всяка вероятност ще ми е по-далеч от най-близкия Еконт или Спиди.

# 215
Просто ми се струва странно да ми е по-евтино до офис на Еконт отколкото до склад. За какво да плащам повече за да ходя до техен офис като по всяка вероятност ще ми е по-далеч от най-близкия Еконт или Спиди.
Е, какво странно има? В единият случай ще си платиш само цената до склада, а в другия 0,99 евро плюс куриерската такса на Спиди или Еконт!

# 216
  • Варна
Еми това имах предвид, че не е просто 0.99 евро. А адресите на другите офиси освен Стара Загора къде са?

# 217
Еми естествено, че не е! То никой не си го е и помислил!

# 218
  • Варна
И явно за всички населени места и офиси на Еконт и Спиди във РБългария цената е: 0.99 € / кг,

Но къде са им складовете в София, Пловдив, Варна и Бургас - не откривам онфо на сайта им

Аз като гледам май имат склад само във Стара Загора и за други градове изпращат по куриер пратките

# 219
  • Бургас

Аз като гледам май имат склад само във Стара Загора и за други градове изпращат по куриер пратките
това е за Бургас, питах ги на мейл
странното е че там са габиели
Цитат
Здравейте
Да имаме офис във Бургас .Има адрес в уеб сайта
ул. „Цариградска“ 62, 8000 Жилищен комплекс Възраждане, Бургас, България
www.cusc.eu

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 23:11 от musicdoubl3

# 220
  • Петрич
Имам пратка от gbgb.със статус получена на 15,02,2021 /испанска/.Днес сме 10 дата и няма помен от пратката.Никой не ми вдига телефоните,и съм в чудо какво да правя.За мен това е изключително непочтенно като поведение.До софия ли трябва да отида за да си я взема.?

# 221
  • софия
Края на миналата седмица получих пратка от Испания с курс #809 - 18.02.2021 (ES).

# 222
Някой знае ли дали теглото, което пишат от GGBG те го мерят или го взимат от пакета? Имам пратка, която на пакета пише, че е 925 грама, а те са ми я обявили за 1.150, като така става двойна таксата.

# 223
Мерят го те и в някои случаи не особено коректно.

# 224
  • гр. София
Аз досега не съм имала проблем с меренето. Често и пред мен го мерят отново. От години съм клиент.

Общи условия

Активация на акаунт