От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 60 103
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Здравейте!
Опитах се да намеря информация, но не откривам. Въпросът ми е за колко дни приблизително от датата на постъпване на пратка в офис Пловдив ще пристигне дадена пратка до офис в Бургас?

В понеделник имах имейл за обработена пратка в Пловдив (Габиели), вчера я взех. Аз съм от Варна, но предполагам и за Бургас важи.

# 271
  • Бургас
Здравейте!
Опитах се да намеря информация, но не откривам. Въпросът ми е за колко дни приблизително от датата на постъпване на пратка в офис Пловдив ще пристигне дадена пратка до офис в Бургас?
Понякога се отразява в четвъртък или петък, че е в Пловдив. В Бургас е във вторник, но понякога и в понеделник. Няма правило. И аз съм търсила.

# 272
  • Варна
Здравейте някой поръчвал ли е със Cross United Super Couriers CUSC.По бързи ли са от Габиели и останалите превозвачи.Гледам че имат и офис във Варна което доста ме устройва а и цената им е 2лв/кг

# 273
Габиели имаха ли услуга задържане на пратка? Искам една пратка, която в момента е при тях да тръгне с по-следващия курс, а не тази седмица. Защото чакам и две други пратки в понеделник. И започнаха ли вече да таксуват на всеки започнат килограм или са по стария начин?

# 274
  • Стара Загора
Здравейте някой поръчвал ли е със Cross United Super Couriers CUSC.По бързи ли са от Габиели и останалите превозвачи.Гледам че имат и офис във Варна което доста ме устройва а и цената им е 2лв/кг
Аз пуснах няколко поръчки с тях през уикенда. Получих мейли със снимки на поръчките, средно 15- 20 минути след мейла от Амазон за доставката. Днес имам мейли, че поръчките пътуват за България. Като ги получа ще пиша.
От години ползвам Габиели, но в последно време са много бавни и ще ги сменям. Тъкмо се регистрирах в Гбгб и някой писа тук за тази фирма. Възползвах се веднага не само заради цената, а защото само те имат офис в Стара Загора.

# 275
Адреса на Cross United Super Couriers CUSC в Бургас е адреса на Габиели.

# 276
  • Варна
Адреса на Cross United Super Couriers CUSC в Бургас е адреса на Габиели.

И във Варна е така до колкото виждам.

# 277
  • Бургас
CUSC и аз смятам да ги пробвам, но гледам че неизвестни пратки, няма нищо, а някои продавачи не пишат числата - което малко ме притеснява

# 278
  • Варна
Аз пуснах няколко поръчки с тях през уикенда. Получих мейли със снимки на поръчките, средно 15- 20 минути след мейла от Амазон за доставката. Днес имам мейли, че поръчките пътуват за България. Като ги получа ще пиша.
От години ползвам Габиели, но в последно време са много бавни и ще ги сменям. Тъкмо се регистрирах в Гбгб и някой писа тук за тази фирма. Възползвах се веднага не само заради цената, а защото само те имат офис в Стара Загора.
Съжалявам да го чуя, тъкмо реших да си направя сефтето с Габиели. Уж на 4ти трябва да пристигне курсът, предполагам, че по-рано от 6ти-7ми няма да стане взимането.

# 279
Здравейте, някой знае ли при поръчка от корейски сайт до офис на превозвач в Германия кога се плаща ДДС? Пратката е около 65 долара.

# 280
Здравейте, някой знае ли при поръчка от корейски сайт до офис на превозвач в Германия кога се плаща ДДС? Пратката е около 65 долара.

Видях въпроса и  в друга тема. Йесстайл пишат ниска стойност на пакета и стига да не е много обемен ще пристигне на адреса на  превозвача безпроблемно.

# 281
Аз също много се бях стресирала, тъй като прочетох, че е почти невъзможно освобождаването дистанционно от немска митница, но поръчката ми от Jolse на стойност 45$ и към 1 кг не я спряха и пристигна директно при GGBG.

# 282
Да, реших, че и тук може да има запознати по въпроса. Много благодаря за отговора! А знае ли някой защо доставки Англия вече не доставя от Германия до БГ?

Видях въпроса и  в друга тема. Йесстайл пишат ниска стойност на пакета и стига да не е много обемен ще пристигне на адреса на  превозвача безпроблемно.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 21:00 от Stensfild

# 283
Cusc, нещо много неадекватно ми отговарят, със сигурност не бих ги препоръчала и използвала. Писах им преди два дни, днес получих отговор. Като ги попитах как таксуват, останах учудена, аз ли не ги разбирам или се гъбаркат http://store.picbg.net/pubpic/1C/39/a7d79fa0dac81c39.jpg

# 284
  • Sofia
Cusc, нещо много неадекватно ми отговарят, със сигурност не бих ги препоръчала и използвала. Писах им преди два дни, днес получих отговор. Като ги попитах как таксуват, останах учудена, аз ли не ги разбирам или се гъбаркат http://store.picbg.net/pubpic/1C/39/a7d79fa0dac81c39.jpg

Ле-ле, колко са зле тия. Grinning Според мен, лицето, с което си си писала, по някаква причина не е било адекватно.

Общи условия

Активация на акаунт