От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 59 476
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Някой пазарувал ли е от otto.de?
Не мога да разбера доставката за чия сметка е.

# 526
  • Варна
Някой пазарувал ли е от otto.de?
Не мога да разбера доставката за чия сметка е.

# 527
ще трябва да звъня на GGBG да ги питам какво се прави в този случай че поръчах една дреболия да пробвам дали адреса съм го въвел правилно

# 528
  • Варна
Gabieli сега и на 415-ти са сменили датата. Беше 28ми, стана 30ти.

# 529
  • Варна
Gabieli сега и на 415-ти са сменили датата. Беше 28ми, стана 30ти.
ДА:(,точно това гледах и аз преди малко:(((((

# 530
  • Варна
Нещо започват да ме дразнят много напоследък. В началото първите 1-2 поръчки всичко точно, мейл с ъпдейт на всяка стъпка. Оттам нататък кучета ме яли. Имали проблем с транспорта - ми пусни по един ъпдейт на потърпевшите или сложи едно съобщение на сайта. Трябва да ходя да се кьоря там и да сравнявам дати ,да гледам какъв нов проблем имат. Бавят ти курс цяла седмица и тихо мълком сменят дати на следващи курсове, но да известят потребителя по един или друг начин - не.

Днес пак ново двайсе. Курс 415 - Пристигнала в централен офис, Курс 414 - На път за централен офис. Накрая явно ще си получа нещата от 415 преди 414.

Охо и не само това, ами за 414 са ми начислили допълнителна такса, вече дължа 4,65лв вместо 3лв. Тия наистина си правят някакъв много сериозен майтап с мен.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 12:39 от Didi_Bidi

# 531
Не съм сигурна дали в правилната тема пиша,  но… някой пазарувал ли е от този сайт и мнение евентуално:
https://www.sport-tiedje.de/
Каня се да поръчам един кростренажор, но е скъп, а не намирам никакви отзиви за сайта 🤔

# 532
Нещо започват да ме дразнят много напоследък. В началото първите 1-2 поръчки всичко точно, мейл с ъпдейт на всяка стъпка. Оттам нататък кучета ме яли. Имали проблем с транспорта - ми пусни по един ъпдейт на потърпевшите или сложи едно съобщение на сайта. Трябва да ходя да се кьоря там и да сравнявам дати ,да гледам какъв нов проблем имат. Бавят ти курс цяла седмица и тихо мълком сменят дати на следващи курсове, но да известят потребителя по един или друг начин - не.
Днес пак ново двайсе. Курс 415 - Пристигнала в централен офис, Курс 414 - На път за централен офис. Накрая явно ще си получа нещата от 415 преди 414.
Охо и не само това, ами за 414 са ми начислили допълнителна такса, вече дължа 4,65лв вместо 3лв. Тия наистина си правят някакъв много сериозен майтап с мен.
Напоследък наистина нещо се излагат Габиели с тези закъснения на курсовете. Една пратка ми пътува по 3 седмици - една седмица отлежава в склада им в Германия и още две седмици докато я докарат. Излагат се.
Някой знае ли доставчик от Германия до България който има курсове поне по два пъти седмично или всички са с курсове един път седмично.

# 533
Cure, препоръчвам ти Габко. Ползвам ги от около 10-на години и съм много доволна. Курсовете им са 2 пъти седмично и са много точни, тръгват всеки вторник и петък вечерта, не както е обявено в сайта им сряда и събота. Не съм имала проблеми със загубени пратки, закъснели курсове, надписване на кг. и т.н.  Отговарят бързо на имейл, в рамките на часове, по телефона също се свързвам веднага.
Проблема при мен е, че поръчвам основно от 3-ти страни и сега след 1-ви юли трябва да се ориентирам към друг превозвач с адрес в УК. Като чета коментарите за другите превозвачи направо се плаша. Жалко, че Габко затвориха склада си в УК.

# 534
  • София
Габко още ли таксуват всяка пратка по 1 лв когато е до офиса до южният парк и още ли таксуват всяка пратка от курса отделно?

# 535
  • София
Гъбко начислява 1.20 за Иван Вазов. Ако се обединят пратките докато пътуват, се плаща на кг общо тегло на пратките.

# 536
Ако се обединят пратките докато пътуват, се плаща на кг общо тегло на пратките.
Как се обединяват пратките докато пътуват. Клиента сам ли трябва да напише някъде, че иска да му се обединят пратките които са за него или от Габко автоматично обединявят няколко пратки, като видят, че са за един и същ човек?

# 537
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Ако пратките ми в Габко са в един курс те ги обединяват и ми ги пращат. В профила пише бр. 2-3.

# 538
Привет!
Не знам дали е публикуван този превозвач,но тъй като вози и от Белгия,реших да го публикувам тук,може на някой да е от полза :    https://aya-express.eu/?fbclid=IwAR15G3hpVIjR-Lfbl-nUfFCKcCJ-vFN … -rVoXfUJrvJ2OxK38

# 539
  • Sofia
Aya-express изглеждат интересно - не бях ги чувала. Тъйкато виждам, че базата им е в Пловдив, това означава ли че първо пратките достигат там и след това се разпределят до останалите градове и следва да се плати допълнителна такса? Габиели започнаха да добавят такава такса и не е никак изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт