АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 7

• 19 934
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Как го давате този праз. Искам да пробвам че ще си изяде ръцете

# 331
Момичета след като Савова писа ,че обикновен вазелин върши същата работа като крема на уриаж и мустела, пробвах. Наистина много омекотява и ако има червеничко веднага изчезва, като с магическа пръчка. Може и за дерматита да опитате има от същата серия и с невен. Прилагам снимка на пробвания от мен.

# 332
Аз пробвах вазелина на Галафарм, розова кутийка, но ще опитам твоя вариант, Rr.
Моят е с нелош ефект, но дерматитът поизчезна от само себе си, не съм убедена, че е от храненето ми и от кремовете.
Остана леко избледняващо петно на бузката, дано мине.

# 333
Аз си взех крем с невен от ДМ, който е в бурканче и е с консистенция на вазелин.
Мазах си моето петънце от дерматит и изчезна след 2 намазвания.
Не знам обаче дали съставките в крема са подходящи за бебе.
Някой, ако разбира, мога да снимам състава.
Днес бях на фризьор и си отрязах косата.
Сега ми е едно лекичко и приятно. Много съм доволна Grinning

# 334
Лайка, аз също миналата седмица си отрязах косата с една педя дължина.
Снимай състава. Аз не разбирам, но ще се поровя из нета и ще прочета.

# 335
  • Пловдив
И аз в понеделник ще махам поне 15 см и ще се боядисвам...не съм слагала боя от 11г Grinning бях естествена, след това балеаж.
Днес в Пловдив е многооо топло и мисля целия следобед да се разхождаме в Градската градина Nature Sunny

# 336
  • Пазарджик
Как го давате този праз. Искам да пробвам че ще си изяде ръцете
Откъсваш някое по-свежо листо да е дълго, за да може да си го държи и го предлагаш.
Бяхме на консултация - 9кг 75см и започвам със захранването. Ще видим тези дни и кръв и урина и на ортопед, че покрай този Ковид се забавихме.
За жълтъка бях забравила, че яйцето се вари 20мин , ако има салмонела. По възможност домашно. Казвам, ако някой като мен е забраван хаха

# 337
Утре са ни първите ваксини мамчетаааа....Дайте позитивна енергия, че ще откача!

# 338
На колко месеца ви ги слагат?

За праза, четох че може да се дава да се яде след 6 месеца и то само бялата част и във тази връзка дали е удачно да го даваме да си чешат венците?
На моя отрязвам бялата част и му я давам и след 2-3 Мин я разпартушинил Joy.

# 339
На колко месеца ви ги слагат?

За праза, четох че може да се дава да се яде след 6 месеца и то само бялата част и във тази връзка дали е удачно да го даваме да си чешат венците?
На моя отрязвам бялата част и му я давам и след 2-3 Мин я разпартушинил Joy.

5

# 340
Спокойно, всичко ще е наред!

За косата - и аз трябва да се срещна с ножицата в най-скоро време, че година и половина си вирее на свобода 😃

Мамчетата с летен кош - бебчетата със стегнати колани ли са или сравнително свободни? 🙄

# 341
Подстригвам се сама от...2007,сменям черта, с пластове, преди всеки месец си обирах краищата. Като забременях я клъцнах до раменете....сега обаче пак си я пускам.

Лусисита, ако е легнала, коланите са свободни на раменете, но като е полуседнала я пристягам.

Днес пак бях цял ден навън и вече почва да ме дразни каква кочина се заформя у дома. И Бухта почва да нервничи точно сега, като трябва да готвя и шетам ударно, че след малко се прибират кой от работа , кой от градина......трябва да почна да си взимам и храна от вкъщи, че пак само на едната закуска съм и вече умирам от глад.

# 342
А това, че два пъти го оставям да си дреме полуседнал, дали е лоша идея? Трябва да пробвам да го пусна легнал и да ги видя тези колани отпускат ли се, стягат ли се в този момент. Че още сме на Вие с този кош 😁

# 343
Някой да препоръча детски книжки с хубави илюстрации? Повечето на пазара са с отвратителни картинки.

# 344
Аз съм му сложила коланите по разхлабени, но има и една пръчка ??! Не знам лак се казва, която седи като преграда и тя също го пази. Коланите има през раменете и през кръста, раменете са разхлабени, а кръста по-стегнати. Иначе като задреме и му свалям коша да е легнал все пак.

Общи условия

Активация на акаунт