АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 7

• 20 001
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
Аз днес купих такава чаша и ще дам обратна връзка, след като я използваме. Исках да купя и само дръжки за шишетата на Авент, но не продават. Шушулка започна да си държи сама шишето с млякото, но мисля, че с дръжки ще и е по-удобно.

# 241
Аз поръчах малко шише на Анент с дръжки с цел да си го разпознавам, а и мисля че ще и е удобно. Чакам го днес да пристигне.

# 242
Мен пък ми става много мило като знам с какво нетърпение и желание бабите ми очакват да видят малкия и като знам, че не им остава много живот и ми става много мъчно 😢.
Алетея според мен трябва да се пречупиш и да се поставиш на мястото на жената, те живеят само, за да видят внуците и правнуците си ❤.
По повод неразливната чашка - аз мисля да му давам вода от такава чашка като го захраня, така или иначе нито е запознат с биберон ,нито с шише с биберон.. няма смисъл и да го запознавам 😁.
Някоя от вас прилага ли захранване водено от бебето? Искам да попитам няколко неща

# 243
Аз днес купих такава чаша и ще дам обратна връзка, след като я използваме. Исках да купя и само дръжки за шишетата на Авент, но не продават. Шушулка започна да си държи сама шишето с млякото, но мисля, че с дръжки ще и е по-удобно.
Продават се и само дръжки за чаши и шишета. Ако сте били в магазин на място , просто там може да не се предлагат.

# 244
И аз мисля като Паола за бабите. Напоследък се замислям и много тъжно ми става.
Относно неразливащите чаши, не са ли малки още за тях? Иначе и аз обмислям да му купя такава, но си мислех, че малко по-късно се купуват.
Иначе Боби на 5м беше 7500гр., 68см, в нормите си е май.

# 245
  • Пловдив
И аз вече сложих дръжки на шишенцата, на Томи Типи се продават само дръжки, много е удобно.

За възрастните споделям мнението на Паола, с удоволствие я водя на баба ми както и при бабата на мъжа ми. Тези хора са ни отгледали, най- малкото което можем да им покажем е уважение и внимание. И да им доставим радост да видят правнуците си Simple Smile

# 246
И аз съм на мнението на Паола. Майка ми днес се радваше на малкия и нареждаше как няма да го види когато примерно стане на 20, защото няма да е жива тогава и ми стана много жално.
За шишетата още не знам. Моя прави опити да си държи шишето, но бързо се отказва. Явно го мързи Stuck Out Tongue Winking Eye. Днес е много ревлив и не знае какво иска. Взема го на ръце и почва да мята ръце да ходи някъде, но и той не знае къде Simple Smile. По принцип не е ревлив, освен ако не е гладен, но днес наистина беше ужасен.

# 247
На чашата, която купих пише, че е от 6+ месеца.
Ще потърся и дръжки за обикновените шишета на Авент.
Паола, така е, няма смисъл да го учиш да пие от биберон, щом до сега не си. По-добре минете направо на чашка или с лъжичка вода.

# 248
Аз имам чашка,която е била на ММ като бебе. Тя е като тези модерните с дръжки и неразливащи се. Само се чудя все пак след толкова години дали не е заминал материалът, от който е направена Confused иначе ще купя и нови, но засега давам вода от шише с биберон. Тя така или иначе не иска да пие кой знае колко. Забелязвам обаче, че като е по-топла водата, повече се лъже и пие.

Малката си няма живи прабаба и прадядо Sad

Аз да се оплача...от няколко дни ми е много криво. Не знам къде сбърках и така и не успявам да направя някакъв режим на това дете. Вечер все се заспива със зор и не всеки ден минава едно и също. Като чета как децата ви само пият мляко и вече са заспали... някой път просто искам да знам, че ще заспи след 20тина Мин, а аз да отида в другата стая да ям, да гледам тъпо или каквото и да било. Все съм в притеснение, че ще се събуди ей сега и ще ревне Sad

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 11:56 от Rolly__

# 249
  • София
Мен ми е супер мъчно, че баба ми не доживя да види правнуците си. А тя все за това говореше - как иска да ни отиде на сватбите и да види децата ни. Дядо ми поне видя децата на брат ми, но моето не успя. Та в този ред на мисли, щастието, което изпитват възрастните от допира с тези малки човечета за мен е безценно. Само стискам палци нашите да са здрави, за да може моето дете/деца да ги познават и помнят.
Ясен беше започнал да си държи шишето сам, но не знам какво му стана, сега супер много щурее с ръцете и краката. Последните дни едва си дояжда млякото. То е извиване, то е въртене... чудо. Нощем беше започнал да прави паузи от 6-7-8 часа, но пак започва да сгъстява. Тази нощ се събуди в 5 и до 6 го дундурках. Накрая реших да го нахраня. Ми то си заспа детето след това без проблеми. После си бих главата в стената, че си тормозя бебето залудо. Вече нямам търпение да започне да се храни с истинска храна.

# 250
Момичета, влизам само да ви кажа да не се ядосвате за глупости и че нашите “проблеми” са бели кахъри, прегърнете децата си! Сега прочетох, че едно болно момченце на 3г., за което се събираха средства, днес е починало. Извинявам се, че може би ще ви натъжа, но така се разтроих, досега плаках и просто не мога да си представя какво изпитва тази майка в момента (а и дано никой никога не разбира). Така че, да, прегърнете си децата!

# 251
Само да напомня, че повечето деца си искат млякото и/или водата вечер, а чашата не е удачна ако им се допие през нощта. Имайте го предвид ако ще учите от шише:)

И на мен ми е жал, те за това живеят, но и всеки както си постели. И моя баща не доживя Бухта. Много ми е мъчно, но това си е кръговрата на живота.Моите прародители ги помня смътно......никога не съм била привързана към баби и дядовци чак толкова, отгледана съм от майка си и баща си. Не си избираме роднините, но ако отношението и поведението, както и емоцията, която носи срещата с тях са отрицателни, по-добре да се сведат вижданията до минимум и да минават по-задочно.

# 252
...Тази нощ се събуди в 5 и до 6 го дундурках. Накрая реших да го нахраня. Ми то си заспа детето след това без проблеми. После си бих главата в стената, че си тормозя бебето за лудо...
Не бих чакала час Simple Smile. Просто го храня и заспива. Ние все още се храним към 11 и 3 и изобщо не си и помислям да се опитвам да го фобдуркам цял час за да пропусне едно ядене. Първо че номера няма да мине, второ това е нормално за бебетата да се будят за да ядат.
Днес се опитах да подлъжа моя да яде 1 час по- късно, така че последното му ядене да се падне непосредствено преди заспиване, но такъв рев дръпна че се наложи да го храня докато го къпем, защото не спря да реве докато не му дадох да яде.

# 253
Ужасна трагедия, да благодарим на Бога, че нашите чеда са здрави!
Бубка заспа сама, току що .
Кърмих я и усетих, че й се спи,търкаше очи.
Сложих я будна в леглото и я погалих, чудо. Но денем тоя номер не минава.
Преди й пеех песни и я люлеех, но сега пъхна ли я в леглото, рев, хапе ми ръцете, извива се..
Иска само на бозката да се приспива, но на тати не прави такива номера.
Той я люшка и я тупа по дупето и тя си заспива. Блазе ви, че вашите постоянно могат и сами да се унасят, и често почти веднага..
Моята не може да заспи с шишето ( тя мрази шишета и не иска да пие от тях изцедена кърма).

# 254
И моя протестира понякога през деня, но пускам бял шум и след не повече от 5 Мин е заспал. Лежа до него и не му говоря или докосвам. Тази вечер го сложих да спи малко по - рано и той горкия се измъчи да се самоприспива и тогава малко го потупах по дупето колкото да му помогна да заспи.
Няколко вечери вече ми се случва докато спи и да ми дърпа ръцете и да ми ги ръба! Също така в просъница си търка ушите и ги дърпа.

Общи условия

Активация на акаунт