Житен режим на учителя Петър Дънов -13 тема

• 40 950
  • 517
  •   3
Отговори
# 150
  • Карлово
Здравейте - 8 ден. Аз все още съм на режима. 3,5 кг надолу съм.
Който е на захранване е добре да споделя какво консумира, може да е от полза на следващите, които ще се чудят как да си разнообразяват менюто след 3 дни.

# 151
Здравейте житенки, нещо взе да ми омръзва това еднообразно хапване. Чувствам се леко отпаднала и меланхолична не знам дали режима е причината. Иначе килограмите са -3. Вие как се чувствате?

# 152
Ние два дни на ябълки и зеленчукови супи, днес май също..Много ми е добре, ММ малко се дразни, че не може да си ги доовкуси..)
Шоколад и маслини също си хапнах малко, не съм гладна,  даже ми беше тежко вчера.
Доколкото четох - първите 5 дни само варени храни трябва, после салати и тн..
Аз салата без зехтин не си представям, та се държа засега..)

# 153
  • София
Здравейте житенки, нещо взе да ми омръзва това еднообразно хапване. Чувствам се леко отпаднала и меланхолична не знам дали режима е причината. Иначе килограмите са -3. Вие как се чувствате?

Здравей didito79 и на мен ми беше ужасно меланхолично и отпаднало, но пък всеки ден трeнирам от началото на режима - 01.02. Житото ми е много кофти за хапване, даже хапвам малка част от него. На всичкото отгоре съм и преди МЦ Simple Smile но пък имам почти 4 кг. свалени. Още малко остана Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 10:53 от delafonso

# 154
Здравейте... ден 9ти... още един ден и.. захранване. Та сега чета темата за захранването след житния режим, но се сетих за нещо и да попитам кога може да се включи, че никъде не видях да се споменава..!! Кафе, кафе,кафе от кога мога да си го включа, че вече ми идва малко нанагорно без него... много ми липсва. Аз го пия без захар де, но пак ..
Иначе и аз се чувствам супер отпаднала и без сили. Вчера бях на пазар и с две торби едвам изкачих 3 етажа, чак се задъхах.
Днес от сутринта чистих кухнята (само) за около 1.30 часа, ами супер много се изморих и даже краката ме заболяха да стоя права. Ужас, дано със захранването ми дойдат малко сили.
А относно захранването, бях чела някъде тук, че от първият ден една от мамите си хапваше салата от морков и авокадо освен ангелската супа, но ги е яла разделно..

# 155
внимавай много с кафето!
по принцип колкото по-пречистен си, толкова по-проблемно е. няма да забравя една година какво разстройство си докарах на първия ден от няколко глътки кафе.
иначе на първия ден може да се яде салата от настъргани моркови, цвекло, ябълка + лимонов сок и накиснати слънчогледови семки. много вкусно.
тази година не спортувам особено, мързи ме.

# 156
Аз вчера си включих кафето, но само 1 сутринта. Екстра ми беше.
Днес също и след малко мисля още едно, че тъкмо си изядох зеленчуковата супа.

# 157
Ами да мисля от началото само няколко глътки, колкото да ми убие мерака 😂

# 158
  • Карлово
Ангелската супа е от обед на 10 ден от житуването.
Не мисля, че има проблем от салата морков на 1-ви ден.
Аз кафе си пия и по време на режима и при това положение ми пада кръвното налягане, пък без кафе досега да съм приключила с житото.
Аз също съм отпаднала. Правих разходка в планината в събота и доста пухтях и реших да не се напрягам, изминах само половината на маршрута си. И домакинскта работа ме уморява.

Езикът ми е бял и малко като с пясък го усещам, друга година не съм имала такъв проблем.
Аз салата без зехтин не си представям, та се държа засега..)
А-а-а като е нова в менюто и само с лимон и ма-а-алко сол си е супер деликатес.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 10:46 от ДамаТрефа

# 159
Здравейте. Аз кафето така и не съм го спирала- сутрин деня ми започва с кафе с мед и канела. Намали ми доста апетита този режим, вечер изобщо не чувствам глад. Жито изяждам доста по- малко от 100 гр., ябълки също- 1, максимум 2 са ми достатъчни на ден, малко орехи и 1 лъжичка мед и се чувствам добре. Кантара показва " -3 "кг., днес ми е 8-ми ден.

# 160
Здравейте. Аз кафето така и не съм го спирала- сутрин деня ми започва с кафе с мед и канела.

ти просто си на друг режим Joy

# 161
Дами, някой има ли представа дали житният режим би могъл да окаже влияние на резултати от кръван тест? Т.е. да не са обективни. По-специално на нивата на желязо и витамин Б12. Rolling Eyes

На мен ми върви нормално режима, не съм отпаднала, на 5-ти ден спря да ме боли главата и всичко е ок.
Радвам се за отслабналите Hands Ok Hand Simple Smile

# 162
Режима го започнах на 1.02. Захранването кога трябва да го направя- на 10.02 или на 11.02?Нямам търпение вече да ям нещо различно.

# 163
Нa 10-ти на обяд може да ядеш вече супата.

# 164
  • Русе
....
Не мисля, че има проблем от салата морков на 1-ви ден има проблем....
Последно - има ли проблем или няма?
Аз си мисля, че ще е проблем. Все пак моркова е твърда храна, много твърда, пък било то и настърган.

Кафето въобще не ми липсва. Но вече имам ужасно гаден сладък вкус в устата. Като сложа лимон във водата започва да ми дразни стомаха.
Лимец вече си правя по 60 грама.
Искам соленооо.

Общи условия

Активация на акаунт