Отговори
# 1 995
Аз имах подобна ситуация със чистачките. Един майстор каза, че трябва да се смени цялата система. Според друг беше достатъчно да се смени само един лост, а според трети, проблемът се криеше в износено малко лостче Simple Smile

# 1 996
Да, но все пак е достатъчно поне, когато се развали нещо по гърнетата. Не директно да заявяват - трябва всичко да се сменя за ново и едва ли не нищо не става от цялата система. Оказа се, че изобщо не е така и колата беше ремонтирана за 100 лв. вместо за 600.....(даже май беше 600 без труда, ако не бъркам....)
Работих няколко месеца в точно този сервиз... На колко коли навредиха, само те си знаят.

# 1 997
  • София
В ЕМ комплект в Люлин 2019г. уж ми отключиха волана, после пак се борих с него. После друг майстор оправи проблема. Само веднъж съм ходила и не мисля да повторя.

# 1 998
Не ги рекламирам. Просто казвам, че първите казаха, че едва ли не е тотал щета, а М33 ми я оправиха бързо и евтино. Мисълта ми е, че понякога може да ни поизлъжат доколко е за ремонт заради печалба.

# 1 999
И при мен ситуацията в крафта беше абсолютно същата. Ми, не се върнах повече там

# 2 000
  • София
Зависи колко са изгорели самите гърнета, не винаги подлежат на още заварки, в повечето случай са повече от есно гърне. При мен се получи точно така, едното гърне вече беше непоправимо изгоряло, съответно купихме ново заедно с тръбата.
ЕМ комплект са ниско бюджетен вариант поне лично за мен, не ги ползвам. Предпочитам малко по скъп вариант, но да изкарам повече от 1 година, пак казвам лично мое мнение.

# 2 001
  • София
В ЕМ комплект съм сменил три меки връзки през 2 години. Накрая се усетих и ми сложиха хубава мека връзка в един сервиз на бул. Европа   срещу читалище Кирил и Методи. Вече държи трета година и цената от 70 лв тогава беше прилична. Дават и малко гаранция. Сервизът е малък,но си заслужава.

Аз в Крафт няма да стъпя поради една причина. Преди години ми обясниха колко зле ми бил катализатора (така беше), но нито ми го върнаха, нито ми отбиха е една стотинка от 250те лева, които дадох да ми сменят две гърнета. По принцип ги изкупуват.

# 2 002
ЕМ сервиз в Люлин къде се намира? След Орион отдясно в посока Бриколаж ли?

Кой точно е тоя сервиз срещу читалище Кирил и Методи? Срещу него има изкупуване на вторични суровини, после са няколко сервиза.

# 2 003
  • София
Да. ЕМ Комплект 33 в Люлин се намира на бул. Европа 6. Това се пада като идваш от центъра и подминеш Орион малко преди бензиностанцията на ЕКО Петролеум от същата страна (вдясно). Издават и карти за намаление.

След ЕМ Комплект 33 и след ЕКО Петролеума и срещу читалище Кирил и Методи се пада сервизът за ауспуси на бул. Европа 41(отляво). Имам и един телефон - 02/827 7120 (и май 0878523532). Дадоха ми година гаранция. Предварително съм се обаждал преди да отида, в случай че има много коли. Събота и неделя много рядко работят. Това е ъгълът на ул. Иван Бойчев и бул. Европа.

https://www.google.com/maps/place/%D0%B1%D1%83%D0%BB.+%E2%80%9E% … NvZGVkX2FkZHJlc3M

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 22:44 от javor1980

# 2 004
  • София
Как се справяте с конденза на предното стъкло?
Много е неприятно, сутрин тръгваш и  предното стъкло отвътре е "запотено", не се вижда добре. Някой ми беше казал да мина стъклото със спирт. Не съм пробвала.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 15:58 от Amiamo

# 2 005
  • СИ
Как се справят с конденса на предното стъкло?
Много е неприятно, сутрин тръгваш и  предното стъкло отвътре е "запотено", не се вижда добре. Някой ми беше казал да мина стъклото със спирт. Не съм пробвала.

КондензЪт на предното стъкло? Ами сменяйте го тоя филтър на купето. Не е трудно... Това първо. Второ, стъклото трябва да е чисто отвътре. Може би това се има в предвид с минаването със спирт. И трето клапата за чист въздух да е отворена и вентилацията да е настроена така, че да обдухва предното стъкло, не краката.

П.С. Филтърът на купето е желателно да се сменя с всяка смяна на маслото и останалите филтри. Не слушайте, ако ви разправят, че ставало с изтупване или пране.
Убедете се, че наистина е сменен. Много от сервизите се изкушават да ви приберат парите с уверенията, че всичко е сменено. Но или ги мързи или просто искат да ви прекарат.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 16:03 от SeaHorse

# 2 006
  • Варна
Докато подгрея колата, вентилацията е издухала всичко.

# 2 007
  • София
Предното стъкло е чисто. Simple Smile  Проблемът беше няколко минути, докато излезна от паркинга. Филтрите смених наскоро.

# 2 008
  • Пловдив
Предното стъкло е чисто. Simple Smile  Проблемът беше няколко минути, докато излезна от паркинга. Филтрите смених наскоро.

Включи климатика и за 30сек е ок. Ако не  клапата за рециркулация да е изключена.

# 2 009
В гугъл има спрей против запотяване.

Общи условия

Активация на акаунт