Отговори
# 2 025
Аз бях споменала при моята кола, така ми изписваше грешка за изгорял габарит...да ама всичко си свети и отзад и отпред - стопове, фарове, габарити, мигачи, крушките на номера ...
И като ходи ММ да регулират фаровете, сменили две крушки и се махна грешката...изгорели, ама имало резервни и всичко си свети, ама отчита на таблото грешка.

# 2 026
Срещу запотяване обработих вътрешната страна на стъклата с разтвор 1 част глицерин с 10 части спирт. После се излъсква с чиста кърпа до блясък, за да няма замазани места. Бях пропуснала да обработя едно от триъгълните стъкла отзад и видях разликата. Действа безотказно. Да видим само кога ще се наложи да ги обработя повторно. Надявам се да не е много скоро.

# 2 027
  • София
Това е умно. Аз само с глицерин или със силиконов спрей и гъба като за обувки мажа гумените уплътнения на вратите, защото замръзват зимата , а и добре им се отразява. На сегашната ми корейска кола бравите на вратите не замръзват. На предишната ми ибиза всяка зима замръзваха без изключение. Имало е случаи, когато съм влизал през багажника. Проблемът го реших като пръскам във всяка ключалка и дръжка с WD40 със сламка(включително и вътрешните дръжки) и ходя с парцал и обирам като изтече нещо. Ако има проблем повтарям още един път. На сестра ми и на баща ми обработвам така колите. Малко е мръсна работа , но ефект има. Пробвах и други неща, но не дадоха ефект.

# 2 028
Ще обработя и аз гумените уплътнения навсякъде. Това е добра идея, а и ми остана още глицерин. Поръчах си тези дни и покривало за предното стъкло, че стъргането на лед всяка сутрин ми идва в повече. Някой ползвал ли е подобно приспособение? Моделът е такъв, че се захваща с вратите. Надявам се да не ми повреди гумените уплътнения на вратите. Само от това се притеснявам.

# 2 029
  • София
Някой ползвал ли е от Лидл спрея за почистване на тапицерията в колата?  Дали е добър?

# 2 030
Непрактичен е. Като го обърнеш надолу да пръскаш и не може да изкара пяната.

# 2 031
И мен, като женско много пъти ми подминават мърморенето, а после "ама що не си казала по-рано?" .
Скоро ми се наложи смяна гарнитура на капака на клапаните. Как разбрах е по-интересното. Зяпам я отвсякъде, постоянно, но така и не намирам откъде тече, и така в продължение на две седмици. Една студена сутрин обаче, пристигайки на работа, гледам от предницата-пуши. Изтръпнах...
А то, си текло на колектора.

# 2 032
  • София
Някой ползвал ли е от Лидл спрея за почистване на тапицерията в колата?  Дали е добър?
Ако е W5, да. Ползвал съм доста неща на марката и за бита и авто и съм доволен.

Непрактичен е. Като го обърнеш надолу да пръскаш и не може да изкара пяната.
Повечето спрейове са така, особено ако е намаляло количеството.

# 2 033
Онзи, този е така и няма шанс.

# 2 034
  • София
От Лидл днес купих на W5. При мен е малко тапицерията с дамаска - само на вратите. Седалките са кожени. Дано са почисти добре

# 2 035
  • Light of Zartha
Ох аз имам всичко от серията и все още не съм ги пробвала. Къде нямам време, къде трябва да търся закътано място, защото иначе всички прозорци на блока ще гледат моя милост как се трътлявчи. Надявам се да са добри, салона е полу кожа и ми се иска да се освежи поне малко.

# 2 036
Аз имах проблем с крушка, която свети на таблото. Изписа ми, че е на задния номер. Като сменях маслото, казах на човека, смени и крушката. Тръгнах си, продължи да свети на таблото. Така светеше 2-3 месеца, понякога изгасваше. Накрая спрях на едно сервизче и помолих да ми я оправят. Майсторът гледа, че крушката си свети, и на таблото свети. Накрая се усети, че ватовете са различни от фабричните и независимо, че свети, я отчита като изгоряла. Сложи крушка с точните ватове и се оправи.

# 2 037
  • София
Привет! За препарат за тапицерия не знам, мъжът ми ползва някакъв на Сонакс и е много доволен, аз моята каручка отвътре си я бърша с универсален препарат на Фрош. Да ви кажа честно върши си работа, чисти пластмасарийките.

Сменихте ли гумите вече?

# 2 038
Смених гумите още в началото на месеца.

# 2 039
  • София
И аз ги смених предишния уикенд преди Димитровден, защото тогава са най-големите опашки.

Общи условия

Активация на акаунт