Отговори
# 2 040
Отдавна

# 2 041
  • Пловдив
Мъжът ми смени гумите, края на октомври още на моята каляска. На неговата мм отговарят и там нищо няма да сменя.

# 2 042
  • София
Браво на вас. И аз смених на моята, още чакаме доставка от Австрия за другата ни кола, че поръчахме нови. Дано дойдат скоро, че...почнаха да глобяват.

# 2 043
  • Light of Zartha
Другата седмица ще ги сменям. В момента съм с нови летни от юни.

# 2 044
Чета ви и изпитвам истинско облекчение, че нямам този ангажимент. При мен гумите са целогодишно летни. Simple Smile

# 2 045
Аз още не съм сменила със зимни гуми. Сигурно ще е тази събота, че са в един чужд гараж и нямам достъп. Но пък премерих грайферите, че са над 4 мм и се надявам, че няма да имам проблем с КАТ докато ги сменя. Сега чакам по Еконт да ми доставят гумените стелки за колата, които си поръчах, че старите, най-вече шофьорската,  са почти за боклука.

# 2 046
  • Mediterraneo
Чета ви и изпитвам истинско облекчение, че нямам този ангажимент. При мен гумите са целогодишно летни. Simple Smile
И аз така, пфу каква занимавка е това!

# 2 047
  • Light of Zartha
Чак пък занимавка... Grinning  Може би аз съм свикнала покрай баща ми, че просто се отделя един уикенд за това и не ми прави впечатление. Края на седмицата ще пътувам едни 100+ км и ще ги сменя, понеже там имам къде да ги съхранявам.

# 2 048
  • Пловдив
Чак пък занимавка... Grinning  Може би аз съм свикнала покрай баща ми, че просто се отделя един уикенд за това и не ми прави впечатление. Края на седмицата ще пътувам едни 100+ км и ще ги сменя, понеже там имам къде да ги съхранявам.

Чак пък уикенд... Става още по-лесно ако всички са си с джанти и не ти се налага да ги въртиш. ММ пред блока на двете коли за два часа е готов.

# 2 049

Чак пък уикенд... Става още по-лесно ако всички са си с джанти и не ти се налага да ги въртиш. ММ пред блока на двете коли за два часа е готов.
А мъжът ти как ги балансира пред блока?

# 2 050
  • Пловдив

А мъжът ти как ги балансира пред блока?

Ако има нужда в последствие.

# 2 051
  • София
Хубу де, а как се разбира дали има нужда. При каране? На око? На слух? Simple Smile

# 2 052
  • Light of Zartha
Моите са на джанти. Само, че нямам къде да ги държа. Ходя си до родният град и направо сменям и летните остават там в гаража.

# 2 053
  • Mars Hotel
Няма ли някъде наблизо сервиз с опция за хотел за гуми? Аз плащам по 40 лева на сезон за хотел - съвсем прилична цена, според мен.

# 2 054
  • Mediterraneo
Сега си представете, че не се налага нито смяна, нито баланс, нито търсене на място за съхранение, нито отделяне на ден, два, уикенд и после защо твърдя, че си е занимавка. И защо съм благодарна, че не ми се налага. Все пак, години наред съм мислила за смяна на гуми, та разликата е повече от очевидна.

Общи условия

Активация на акаунт