За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 88

• 23 834
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
Нееее, аз не искам да го возим по посока на движението. Много благодаря за информацията, сега се зачетох и в темата, която Desi1989 прати. Flowers Hibiscus

# 691
Здравейте имам два въпроса, които за мен са до някъде свързани:
- До каква възраст се прави масаж на бебето?
- До каква възраст ползвахте повивалник в смисъла на отделен шкаф?

# 692
Аз нямам повивалник и никога не съм ползвала. Blush

# 693
Никога не съм ползвала повивалник.Имаме на кошарите и ги махнах.Лично на мен грам не ми беше удобно.Спалнята ни е висока и ми е много по-удобно на нея.

# 694
  • Германия
Здравейте имам два въпроса, които за мен са до някъде свързани:
- До каква възраст се прави масаж на бебето?
- До каква възраст ползвахте повивалник в смисъла на отделен шкаф?

Масажи никога не съм правила 🙈
Повивалник ползвах с дъщеря ми 3г почти, с бебето сега също ще ползвам докато е с памперси и докато ми е по-удобно да го обличам там.

Това е нашия повивалник, идеален ми е на височина, защото аз приведена или седнала не мога да повивам и обличам/преобличам

# 695
Като не сме вкъщи и съм без повивалник е ужас. Детето пълзи и се търкаля из целия креват. На преповивалника стои долу горе мирно. На една година е и не мисля да спирам да го ползвам докато не започне сама да се обслужва - да се облича и да ходи на гърне.

Масажите и гимнастиката ги спрях рано. Към 4 месец май беше..

# 696
  • Пловдив
Масажи правя след баня, съчетавам с гимнастика. Гимнастика правя и докато си играем. Повивалник ползвам от първия ден вкъщи, смятам дълго да го ползвам, изобщо не си представям ежедневния тоалет без него.

# 697
Повивалник даже купих втори че нашия се разкъса и дереше...ще го ползвам докато не започне да ходи на гърне сама и да си казва ...още се учим Simple Smile Никога не съм го държала на мястото -над шкафовете с кошарата вижда ми се опасно като по малка беше в самото легло,после на нашата спалня,сега даже на земята,килима ....дори понякога само за пиш съм бързак и не го слагам 🤣на 1г.е

# 698
Пускате ли на бебчовците такава музика? За приспиване или просто като е будно за успокоение?

# 699
Пускам й музика каквато ние слушаме-Металика,Скилет,Гуано Ейпс,Линкин Парк и т.н. рокаджии .
Не е спала на музика никога,пробвала съм релаксиращи звуци,не заспива даже.

# 700
Нашият заспива на Tiankov Joy

# 701
Пускам й музика каквато ние слушаме-Металика,Скилет,Гуано Ейпс,Линкин Парк и т.н. рокаджии .
Не е спала на музика никога,пробвала съм релаксиращи звуци,не заспива даже.

Аз съм бивша. Едно време и аз така мислех, че ще пускам на бебето ми групите, които слушах, но..  не стана така. Сега не бих поради промяна на мирогледа. Но да попитам, как се отразява на бебчето музиката? Хайде вярно Skilet не са before the down, но все пак... Не ми се връзва с бебе.

# 702
Като беше бебе слушаше каквото и ние от спотифай. Но нещо месеци насам никаква музика не пускаме и си стоим на тихо. Ние и телевизия не гледаме, нямаме и кабелна, и нищо Иначе заспива с бял шум.

П.С. Нашето като съезем бебе много слушаше Garbage и Пинк Флойд, хехе

# 703
Ми как,все същото спокойно бебе си е,аз не ги усилвам на макс все пак.На Роксет си повъртява и дупето даже .
Аз съм израстнала с такава музика и е нормално за мен.
Телевизия не гледаме пред нея,прекалено се зазяпва.

# 704
Ние за ТВ не знам, щото не гледаме, но телефоните пред нея сме ги ограничили до абсолютен минимум. Ако си гледам трлефонът става нервна и идва да го иска.
Та единствените допустими изключения за зомбираща техника са баща й да работи на лаптоп в нейно присъствие и четене от четец.

Общи условия

Активация на акаунт