За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 88

• 23 829
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Специална музика не пускам, слуша каквото ние. Понеже по цял ден сме сами, пускам детски да слуша да не е в мълчание.

# 706
Ох, и аз големи мераци имам да й пускам метълии, ама единственият вариант с хубав звук е на плейстейшъна. А там ще върви видео и засега си стоим на тихо. Ни тв /не гледаме от доста години/, ни музика. Говорим си, от време на време пея 3-5 детски песни /толкова знам Joy / и това е. В колата музиката не я отразява. Иначе танцува и без музика като я накараме. Grinning
Масажи не съм правила, единствено след баня докато разнеса олиото/крема. И то първите месеци бързах, щото ревеше след баня. Гимнастика съм правила след смяна на памперса като се сетя. Не помня до кога - ама като стана по-активна и приключих с гимнастиката.
Пускам й музика каквато ние слушаме-Металика,Скилет,Гуано Ейпс,Линкин Парк и т.н. рокаджии .
Не е спала на музика никога,пробвала съм релаксиращи звуци,не заспива даже.

# 707
Като бях бременна,някъде четох че вибрациите от рока "отивали" в кръста и се получавали контракции.Е две седмици не слушах и после пак си пусках любимата музика и нямах контракции.
Четох само страшни книги,гледах главно ужаси и пак родих страшно спокойно и спящо бебе.

# 708
Ехаа, мен нещо последните години много ме напрягат ужаси и избягвах да гледам натоварващи филми. А предполагам рока трябва да е доста силен, за да предизвика евентуално контракции. Може би на някой концерт... Joy
За да не е извън темата... Повивалник още ползвам, но само за след банята. Удобно ми е да не хваща "пътя" и да може да си изчетка зъбите и евентуално и аз да поизтъркам на бързо, ако ми даде. Иначе през деня на дивана сменям памперси.

# 709
Още като се роди малкият си платих Premium You Tube (много добро решение) и му пускам много детски песнички от телефона.
Също така Chill Out постоянно върви в някоя стая на телевизора пак от YouTube, без клип, само една картина има обикновенно.
Рок тип Jon Bon Jovi, Guns&Roses, Whitesnake , Queen също редовно слушаме.

# 710
Rocket може ли да кажеш това с картината функция на YouTube Premium ли е. Точно се чудя как да пускам песнички на бебето, без телевизор, съответно и без Youtube, защото много се заглежда, а не искам още от малък да го уча ма ТВ.
Мислех някаква флашка да запиша, но нз от къде да сваля детски песнички (отдавна слушам музика само от YouTube и въобще не се сещам за други варианти Rolling Eyes

# 711
Sisi, Premuim профила ти дава опция да пуснеш песен на телефона и да му загасиш екрана. Тоест да го използваш просто като една тонколонка.
На телевизора няма как да стане това, затова там избираm Chill Out Music, които обикновенно са сетове по 2-3- 4 часа и самите те нямат клип, а просто някаква релаксираща картинка (плаж, залез, планина и тнт).

ПС: Мисля, че и от YouTube може да се свалят нещата, но никога не съм пробвала лично аз.
Миналия ден мъжът ми свали детски песнички и приказки от Zamunda и ги качи на телефона си. Simple Smile

# 712
От you tube  свалям всичко,но с конвертиране става и после на флашка ги качвам

# 713
  • Германия
Аз от рано започнах да пускам музика на дъщеря ми, това което и аз слушам. Сега на 4г е страшно музикална, пее и танцува, има си любими песни, текстовете от слушане само доста добре ги докарва и пер с пълно гърло дори като ходим на разходка или сме на площадката.

# 714
Колко струва ?
Може ли някоя от Вас, да прикачи снимка как изглежда уреда за измерване на влага? В интернет ми излизат най-различни. Нещо не схванах.

Ето го нашия. От Лидл го взехме. Моля, не ми се карайте много за градусите и влажността. За първи път изпускам контрол. Smile

# 715
Слуша citytv хахах каквото и аз,но  не е музикална, не обръща внимание, не танцува 🤣🤣🤣тука си е бащичко 😃😃
Детски песни съм опитвала от YouTube и там горе долу така,успокояващи не съм й пускала ....не заспива така...👍на тъмно заспива, пуснати щори,гушка Зайко и едно пеещо куче

# 716
Здравейте! Да попитам мамите,ползващи продукти на Мустела Стелатопия, каква е разликата между емолиентния крем и емолиентния балсам?

# 717
След преглед на ехограф, при нас се установи, че всичко с червата и стомаха е наред, а запека е страшен. Само с пробиотик не става. Казаха, че има много газове задържани. Това има ли връзка със запека?
Тъй като е така от раждането вече мисля, че е от млякото. Ще го сменям като сега съм се спряла на Лактана био. Може ли отзиви от ползвали го? Наяжда ли добре? Как сте били с изхождането? Гледам, че Хипп ни е с 66 kcal, а лактана 67 kcal. Тази единица дали има голямо значение за бебовците?

# 718
  • Несебър
Балсамът е по-гъст. С всички марки е така. За студено време е по-подходящ балсамът.

Здравейте! Да попитам мамите,ползващи продукти на Мустела Стелатопия, каква е разликата между емолиентния крем и емолиентния балсам?

# 719
Yan, ние в началото бяхме на HIPP Combiotic и сякаш не го засищаше достатъчно. Към края на втория месец някъде се запече и личната ни посъветва да го сменим с Лактана Био.
При нас подейства много добре и на запека и за засищането. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт