За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 88

• 23 823
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
Трябва да пробвате, аз имам приятелка, която нейната е само с гащички и е супер доволна. На моя пробвах, но памперса ми е по-удобен.
Благодаря ви за вниманието.
Това ние първо детенце и за това гледаме винаги да се съветваме .
Тогава може ли обикновения памперс номер 3 да ползваме .
Тоест като ни свършат тези който имаме от размер 2 да преминем на размер 3
Да не купуваме  вече размер 2
Да, разбира се. Щом влезе в долната граница на килограмите (в случая - 6 кг.), може да смените размера. Ако случайно му е голям, ще ползвате още известно време по-малкия.
Много благодаря за съвета.
Лека вечер

# 661
  • Германия
Добро утро. Дъщеря ми от една седмица има ''нередовна'' кашлица. По три-четири пъти на ден, прилича ми на задавяне от слюнката, но не съм сигурна. Понякога е толкова дълбока, че ми прилича на магарешка кашлица. Няма хрема, няма температура, яде и спи, играе и танцува по цял ден. На какво може да се дължи? Педиатърката преглежда единствено в спешния кабинет за деца в болницата, за това не искам да се бутаме между болни дечица, без причина.

# 662
Да Не би да е от въздуха в стаята? Ако е много сух. Проветрявате ли?

# 663
  • Германия
Проветрявам да, но истината е, че последната седмица го правя за кратко. -10 -12 градуса е навън.

# 664
Meli, и аз с тази кашлица се сетих за проветряване и за влажност на въздуха.
Аз проветрявам всеки ден по 30-40мин стаята на малкия, а през това времв играем в хола.
За влажността, може да се сложи някакво съдче с вода, но не съм сигурна при какъв процент влажност. Ние имаме един термометър, който я показва с усмихнато или намръщено човече. Въпреки, че сме с радиатор, засега все е "ухилено" та досега не се е налагало да правим нищо. Grinning

# 665
  • Германия
Това със содата е, когато въздухът е сух,нали? При нас е влажен, даже мислим тези дни да купим влагоабсорбатор, но първо трябва да се измери, предполагам. В съседна къща едно детенце го приели в болница, заради мухъл и влажен въздух. Може би това ме стресна, паникьосах се.

# 666
Нито влагата, нито сухотата са добре. До 60-70% влага в помещенивто е добре.

# 667
  • Германия
Може ли някоя от Вас, да прикачи снимка как изглежда уреда за измерване на влага? В интернет ми излизат най-различни. Нещо не схванах.

# 668
Може ли някоя от Вас, да прикачи снимка как изглежда уреда за измерване на влага? В интернет ми излизат най-различни. Нещо не схванах.

Ето го нашия. От Лидл го взехме. Моля, не ми се карайте много за градусите и влажността. За първи път изпускам контрол. Smile

# 669

Ето го нашия. От Лидл го взехме. Моля, не ми се карайте много за градусите и влажността. За първи път изпускам контрол. Smile
Като видях снимката, ми стана студено 😂 цял ден се гърча от студ  на 21градуса, но за детето е добре така.

Уредът се води метеостанция.

# 670
  • Германия
Благодаря, страхотни сте! 💐

# 671
Ох, аз в неговата стая държа 23 градуса през деня, а вечер 20-21.
Но той стои главно на пода, а там е по-студено.

# 672
Това със содата е, когато въздухът е сух,нали? При нас е влажен, даже мислим тези дни да купим влагоабсорбатор, но първо трябва да се измери, предполагам. В съседна къща едно детенце го приели в болница, заради мухъл и влажен въздух. Може би това ме стресна, паникьосах се.

Как така са го приели в болница? Какво му е? И при нас е много влажен въздуха, и се събира мухъл в стаята, стресна се

# 673
  • Германия
Ами, до колкото ми обясниха е имало кашлица. Питали са ги дали имат мухъл в апартамента, защото най-вероятно от него е била кашлицата. Точно стената, на която е  леглото на детето, била с много мухъл. Незнам дали имат и какви са другите симптоми. Но лекарите без да знаят за влагата, са ги питали.

# 674
Моят племеник също изкара цялата зима миналата година с кашлица, температури, много бързо се усложняваше. Спеше до стена с мухъл. Откакто се махнаха от там, епизодите се разредиха.

Общи условия

Активация на акаунт