Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за представлението "План Б"?
Какви са впечатленията от спектакъла "12 гневни"?
Какви са отзивите за представлението "Синът" в Народния театър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за представлението "План Б"?
-
Какви са впечатленията от спектакъла "12 гневни"?
-
Какви са отзивите за представлението "Синът" в Народния театър?
-
Какви са впечатленията от представлението "Караконджул"?
-
Какви са впечатленията от представлението "Фернандо Крап ми изпрати това писмо"?
Много им хареса "На тятър съм" в Сфумато, аз и преди май съм споделяла, но не се играе напоследък. "Той е дяволът", ако го броим за комедия, също им хареса, както и "Разделям двойки по домовете". Но май на нищо в Сатиричния не сме ходили.
Гледахме го оня ден, но без детето, като се замисля, спокойно бих я завела на него /почти 15 г./, не се сещам за някакви притеснителни моменти или поне не ми е направило неприятно впечатление. Хареса ми, аз харесах и предишната й постановка - свежа и различна е. Отново е по-скоро stand up представление с много смешни, но и тъжни и лични моменти - определено те хваща за гърлото, мен лично ме разплака на моменти. Мисля, че си заслужва номинацията за водеща женска роля, както и за режисьор, но май Икар, не Аскеер: