Отговори
# 150
Щом Серкан е със Селин, каква роля ще изпълнява "Силиконовата ни кифличка"?

# 151
Даже не съм догледала епизода още, ама след този фраг няма как да не се включа. Smile
Страданията на Еда продължават с пълна сила. Вероятно ще ги помъчат преди Серкан да си спомни поне нещо свързано с тях двамата, а и Селин допълнително го обърква, а мислех, че си е научила урока.. значи той ще мисли, че Еда му е враг и иска хоудинга? 
Интересно ми е и в каква последователност са тези кадри.. странно е, ако Серкан е прекарал 2 месеца със Селин, но не е казал на майка си, че е жив и добре, защото тя говори с Еда и Айфер в къщата им и не изглежда да знае, вярва, че ще се върне, но не е сигурна. Thinking Защо не се е свързал с нея и как са се открили със Селин изобщо. Ще бъде интересно да гледаме и първите моменти между Серкан и Еда във фирмата и как ще се държат.

# 152
Ако Серкан е съгрешил го пращам със Селин за Дания. Нали там искали да живеят, а за Еда ще намеря подходящ заместник. Нововъдения бих направила като сценаристка, все пак сме модерен сериал. Trollface

# 153
Благодаря за превода, но той не ме направи по-щастлива, за съжаление...напротив. Оказва се, че Селин е по-ужасен човек, отколкото беше досега...

# 154
Започва мъъкаатаааа...
Думите на Селин подсказват, че Серкан си спомня Еда, знае и за акциите й в холдинга. На него самия му е тежко. По тая тема го настройва Селин. Обачеее ... тоя път ще се сблъска с всички в холдинга, щото за разлика от него всички помнят. Само дано не са се и оженили... Иначе предстои битка. Blush

# 155
Недейте му се ядосвате много  на нашичкия, все пак е претърпял катастрофа, амнезия.... сега като види Бамби ще му отидат фабричните настройки. Селинката ще е максимум 2 - 3 епизода. А и все пак гоним 50 еп + . Само с любов не става, трябват и интриги....
Както каза Мегито, с една баня и ще дойде на себе си Wink

П.С. "Селин" влезе в тренда на Турция  ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 156
  • София
След този фрагман в мен възникват няколко въпроса.
1. Защо е с амнезия Серкан?
2. Как пък точно Селин го е открила и приютила?
3. Дали тя не е забъркана в неговото изчезване?

Нещо ми се губи нишката с появата на Селим. Как от нищото, точно тя е тази, която го е намерила?
 Имам и друго предположение. Нека да помислим и алогично. Ако Селим се връща в сериала променене към добро, дали не се опитва да помогне на Серкан да си възвърне паметта, като го доведе в офиса. Защото това е неговото място и тук той може да си върне фабричните настройки.

# 157
Аз в събота очаквам Дания да влезе в тренда на хаштага на сериала Wink

Селин - Серкан - Еда
Дания - Италия - Турция

# 158
Значи ще имаме два клана:

- Еда и Ферит от една страна ще се борят за любовта и справедливостта
- Серкан и Селин от друга ще са обзети от забравата и отмъстителността

Аз нямам съмнение, че всички ще подкрепят първия клан, но Селин също ще има нужда от подкрепа, така че този Дениз можем автоматично да ѝ го зачислим, но вероятно и други орки ще се навъдят около нея - да се подготвим психически.

Между другото, онзи ден, като писах за Храбрия шивач, на шега, на майтап, наистина станаха "Седем с един удар", както е в оригиналната приказка, аз тогава до пет ги бях докарала, но всъщност са си 7: Семиха, Тахир, Фифи, Балджа, приятелката ѝ Сузи, Сеймен и агентката Мира Stuck Out Tongue Winking Eye

Продължаваме напред Kissing Face

# 159
Вероятно докато Серкан се върне Еда ще ръководи филмата

Може пък Серкан да гледа на Селин само като приятел нищо повече тя затова да го настройва срещу Еда. Това че се държат за ръце нищо не означва. Той със и без амнезия не е обичал Селин така че не ми се вярва да са заедно.

Дано само серията не свърши като Еда ги вижда дано продължи и след това

Колко хубаво Еда разкарва Сириус, дано Серкан като види как кучето се държи с Еда му светне лампичката

А това май е ново от Керем?

# 160
Аз в събота очаквам Дания да влезе в тренда на хаштага на сериала Wink

Селин - Серкан - Еда
Дания - Италия - Турция

От сърце се смея.

А тази снимка, която сложи така и не разбрах какво трябва да видим ?

# 161
Дано да е вярна информацията, че само за 2-3 епизода ще участва Селин... То бива да си нагъл и да си вземеш поука,а да се окаже, че си тъп като галош!
Изобщо да не бяха я връщали.... Малееейй...
за първи път нямам никакво ама никакво желание да гледам новия епизод.
Това ли е добрата промяна според думите на Неслихан?! А и повярвах!!!!
Ами честито да им е, подписаха си смъртната присъда и ще си изгубят позициите из целия свят !

# 162
Влязохме в тренда на Италия Wink

П.С. Повечето коментари са, че Селин този път ще е приятелка на Еда и ще се опита да и помогне срещу новата заплаха (новия злодей). Така че е възможно фрагът да ни заблуждава Simple Smile.

# 163
  • Пришълец
Започва мъъкаатаааа...
Думите на Селин подсказват, че Серкан си спомня Еда, знае и за акциите й в холдинга. На него самия му е тежко. По тая тема го настройва Селин. Обачеее ... тоя път ще се сблъска с всички в холдинга, щото за разлика от него всички помнят. Само дано не са се и оженили... Иначе предстои битка. Blush

Кате, аз пък си мисля точно обратното - Серкан не си спомня коя е Еда, а Селин се възползва от възможността да му разкаже каквото на нея ѝ отърва и да я представи като ужасен човек. Серкан предварително ще си създаде лоша представа за нея...

# 164
Сега в момента се намирам в тежък период от живота си, имам много стряскащи резултати от изследвания, които ми направиха преди две седмици и нямам време да пиша, защото по цели дни се влача по болниците, което е много травмиращо, но нищо аз съм много силен човек и ще се справя.
Чета ви вечер, но не мога да ви настигна вие сте като грухотевици нямате  настигане, но ви благодаря за всяка снимка, пост или информация, която публикувате, защото четейки ви забравям за здравето си и това ми помага много.
Съжалила съм 1 милион пъти за лошите думи ,с които съм квалифицирала тези сериали, как съм могла да бъда такава глупачка да анатемосваш нещо, което не познаваш.

Мила Tanita53, Sparkling Heart скорошно и бързо възстановяване и оздравяване! Много си права, че в това състояние е необходим отдушник! Забавлявай се, мисли само за хубави неща и всичко ще бъде наред!

Много харесвам тази мисъл: "Здравите хора имат безброй мечти. Болният само една."

Оздравявай и сбъдни всичките си прекрасни мечти!

Много ми хареса, споделеното от теб за предишното ти мнение за турските сериали. Познавам много хора, които мислят така. Обичам и класическата музика. Много от приятелите ми я отричат. Като кажа "Хайде на опера или оперета" ме гледат доста странно. Опонирам им точно с твоята фраза: "Как може да анатемосваш нещо, което не познаваш?"

В заключение, животът е твърде кратък, за да си позволим да игнорираме неща, които може да ни харесат!

Това се отнася за ngrama и Butterfly:3! Не бързайте да игнорирате, първо вижте серията и тогава включвайте на пета или на ракетна предавка!

Днес си получих оценката от изпита и е 100 от 100! Безкрайно съм щастлива! Понеже споменах мечти, ще ви почерпя с една моя много любима песен:

Sometimes I Dream - Mario Frangoulis

https://www.youtube.com/watch?v=XF5QVKz0UEc

Надявам се, познахте арията на Марио Каварадоси от "Тоска" на Пучини. Влюбена съм в Марио Франгулис! Има прекрасен глас между тенор и баритон! Пее с такава страст!

Общи условия

Активация на акаунт