Отговори
# 165
  • Кърджали
Чакайте да видим как ще го измислят, ако искаме да продължи до лятото ще мкнем и през това. Лошо ще е само ако зсдълбаят. Ни предполагам скед серия - две отновл ще почнат да прехвърчат искри.
Идевайкк пак освен на Еда, Селине се отрази зле и ма връзката Джерен - Ферит. Та те ще са в отбора на Еда. Енгин ьдори к в началотомда решиьче е по-добре да ск премълчи някои неща, в едкн момент к той ще започне да подава сигналк на Серкан, че е свил по грешната отбивка. Да не забравяме Айдан, тя няма да приеме Селкн отново да се меск в живпта на Серкан  Сейфи к той (нищо че не е фактор, но ще е подкрепа). Мело няма да ск даде лесно зетя на друга.
Тъй че з съм оптимист. В краен случай може да вкарат белезниците в действие. Тъй де...

Серканнзнае че Еда е в холдинга и държи акциите. Само не знае (бе помни как се е дтигналл до там) Селин мй казва "Тя те превърна в нвщо, което не ск, вкара те в един разлипен свят, а сега притежава 45 процента от акциите. Не е ли странно" - тоест с полуистинк го настройва срешу Еда. Щото ко мй каже " Ти я боготвореше, акциите отидоха прк нея заради моята глупост да гк шродам мавремето " ще звупк другояче

# 166
И според мен не си спомня Еда! Няма логика да я помни и да е със Селин!
А какво ще стане когато Серкан влезе в офиса? Ами историята се повтаря!

Мислите ли, че Еда може да я спре някаква си Селин! 😁Очаквам онзи налудничев поглед и Еда в действие! 😆
Допълвам се: минали са 2 месеца и нещо, Еда сигурно е завършила, а има 45%от акциите! Вече не е само" проста" цветарка! 🌼🌼🌼

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 22:12 от lady laura

# 167
Марги, аз също мисля, че не я помни и Селин ще се възползва от това. Ще му разкаже, че някаква цветарка е поела другия дял, а той нали искаше всички акции в него. От там ще е зле настроен към Еда.
Няма никаква логика да се държат за ръце, а да са приятели.

# 168
  • Кърджали
Селин и Серкан не са Ханде и Керем.Нали по-така приятелски. Както беше писал един в коментарите в Ютуб "Дай да се възползвам докато Серкан не си е спомнил"

# 169

От сторите на Керем : https://twitter.com/i/status/1354126638762627079
В Туитър  са забелязали, че на пода е направил сърце за някого Simple Smile Коментарите са еднопосочни: става въпрос за Бамби Gift Heart

# 170
Може и да си права, Маргарита. Hands Plus1
Селин е манипулаторка от класа, казва му, че Еда го е променила, обаче явно за да му вземе холдинга. Странна ми е смелостта й да ги изправи един срещу друг отново. Една манипулаторка като нея трябва да е наясно, че емоционална памет се възстановява най-бързо. Та притеснението ми е да не го е и оженила за себе си - много черногледо звучи знам. Възможно е и Серкан сам да е настоявал да се върне заради пропастта в паметта си.

# 171
И според мен не си спомня Еда! Няма логика да я помни и да е със Селин!
А какво ще стане когато Серкан влезе в офиса? Ами историята се повтаря!

Мислите ли, че Еда може да я спре някаква си Селин! 😁Очаквам онзи налудничев поглед и Еда в действие! 😆

Напълно права си Еда не е онази глупачка в началото сега никой неможе да й се подиграва или върти на пръста си. Серкан ще се влюби отново в нея по-точно ще си спомни голяма любов по между им а Селин горката отново ще остане с пръст в уста.
Като гледам фрага не мисля че Селин ще  е приятелка на Еда , като чувам какво приказва на Серкан във фрага съм на противоположното мнение.

Това сигурно е от новия епизод?

# 172
Тази седмица Сървайвър ни бие, за най-обсъждано предаване/сериал в соц. мрежи Simple Smile

Simple Smile

# 173
Може и да си права, Маргарита. Hands Plus1
Селин е манипулаторка от класа, казва му, че Еда го е променила, обаче явно за да му вземе холдинга. Странна ми е смелостта й да ги изправи един срещу друг отново. Една манипулаторка като нея трябва да е наясно, че емоционална памет се възстановява най-бързо. Та притеснението ми е да не го е и оженила за себе си - много черногледо звучи знам. Възможно е и Серкан сам да е настоявал да се върне заради пропастта в паметта си.

Кате, предполагам, че Серкан няма да има законни отношения със Селин. По-интересно ми е, не помни ли майка си? Не се ли безпокои, че тя се побърква от ужас! Първо в холдинга ли пристига или са били и при майка му?

Това по-скоро ми е интересно как ще го решат сценаристите.

Възможността за директен сблъсък на Серкан с истината!

# 174
"Дай да се възползвам докато Серкан не си е спомнил"
Браво, Алекс!
Това е изречението!
Нека новият стар приятел от детството "какмубешеимето" да тръгва смело напред!
Няма какво да загуби, но.....може да спечели, ако сценаристите /дано не ме чуват Rolling Eyes/ решат да му помагат!
Мисля, че това е най-прекият път за връщане паметта на Серкан Болат!

# 175
Цитат
Ами ... освен да вземе да започне да припада и той. И хааайдеее - нов спомен. Joy

# 176
  • София
Изгледах 27-ми епизод с превод. Ами... много ми хареса! Смяла съм се с глас на годежа и на следния диалог между Сейфи и Серкан:
- Господин Серкан, забравихте си нещо!
- Какво има, Сейфи?
- Белите гащи, господин Серкан.
- Изгори ги, Сейфи!
Какво им е на белите страстоубийки? Памучна гаща. Идеална за сън. Еда ще му ги изглади и тях. 😅 Серкан бей явно бели потници носи, но не и бели гащи. 🤔 Или е фен на боксерките?! А може би... не носи бельо?! 😏

Имаше много комични сцени, както и много романтични. Двете предложения за брак бяха харика! През цялото време се чудех кой гледа по-влюбено другия - Серкан Еда ли или Еда Серкан?! Тези двамата са истинска експлозия! Усетих се, че се усмихвам постоянно, когато те двамата са на екран. Сцените с тях просто така ми действат. Усмихват ме, размечтават ме. Ах, такава любов пожелавам на всеки! ❤

За десерт оставих единственото, което не ми хареса - не ми беше смешно, нито интересно. Отвлеченият Енгин и тестовете на бащата.

Сега... изгледах новия фраг. Кръвта ми пулсира в главата, езикът ми изсъхна, преглъщам бавно и... нищо не разбирам!!! Какво става, по дяволите??

# 177
Цитат
Ами ... освен да вземе да започне да припада и той. И хааайдеее - нов спомен. Joy

Кате, според теб какво ще направи Еда първо след като го види заедно със Селин? Ще припадне или ще го целуне?

# 178
Какво носи Бамби, че от телефона не мога да разбера?

Wink
Да дадем шанс на Селин, поне до събота ... може да не е толкова лоша колкото я изкарват във фрага. На мен този път ми е някак симпатична ...  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 179
  • Кърджали
Възможно е и да не я помни, което прави действията на Селин оше по-ужасни
Пак казвам не съм специалист, но доколкото разбрах от дебелите книги мозъка забравя. (Мания ми е да чета книги за мозъка, мисхлта) В момента на катастрофата  мисълта на Серкан е била заета с Еда, съответно ужаса от катастрофата и мисълта че няюа да я види карат мозъка като вид зашитна реакция да изтрие от паметта му всичко свързано с Еда. И понеже майка мй присъства в голяма част от спомените му с Еда, изтрива спомена и за нея (тц, бк трявало да я помни, но последните му спомени за нея може да някакви далечни). Обаче този мозък, който уж е забравил помни много добре всичко, просто трябва да се случи нешо, което да отключи спомените му.
Тъй че окей, Серкан кактоме забравил, така и щемси спомни. Ще мйнтрябва времв но лека полека - майка му, Сириус, фирмата, Сейфи, приятелите... Все някъде нешо ще даде на късо и ще отключи спомените му.а междувременно той ще се влюби отново, ей така за по-сигурно.
Серкан не мога да го виня. Но Селин... Не знам как са го измислили, нонда се възползваш така от загубата на паметта. Този човек рано или късно ще ск спомни всичко, тогава с какви очи ще го погледне. Доти к да го излъже да се сгпдят, оженят, Серкан рано или късно щемси спомни. И ще усети за стотен път идара пт нейното предателство.
Измислих как може Серкан да си върне спомените - Селин го е излъгаламда се оженят, и точно преди сватбатс, като я види с роклята.. Ще си спомни за другата сватба, неосъществената.

И то пхк тяхното - Еда припада, Серкан не помни (сега не помни и не помнеше, макар и за кратко каквомсе бещенслучило вечерта преди да я догони с таксито). Как са се събрали само...

Общи условия

Активация на акаунт