Отговори
# 180

Измислих как може Серкан да си върне спомените - Селин го е излъгаламда се оженят, и точно преди сватбатс, като я види с роклята.. Ще си спомни за другата сватба, неосъществената.

# 181
  • Пришълец
И да не забравяме, че той дори когато прегръщаше Селин с поглед пак търсеше Еда. Heart А дано дойде бързо на себе си, поне колкото да отсвири Селин, сърничка тепърва ще я опознава и ще се влюбва наново...

Мире, ами поздравления! Страхотно постижение Kissing Heart

# 182
  • София
На мен Серкан ми изглежда някак изгубен, объркан, меланхоличен, в никакъв случай няма вайба на робот Болат от първите серии. Селин също ми изглежда различно. Не знам дали е от кърпата на главата й, но ми е яко хипи. Имам мнооого въпроси и ще почакам до събота. Ще дам шанс на епизода. Дано не е толкова зле, колкото изглежда. 🤞🏼

И се надявам докторите да не са казали “нищо не му разказвайте, той сам трябва да си спомни”. Защото ще е супер тъпо всички да си мълчат. На какво се надява Селин?! Все едно Енгин и Айдан няма да му разкажат всичко. През какво минаха с Еда, колко я е обичал, какви ги е натворила Селин и как Серкан я разкара от живота си, след поредната й изцепка. Wink

# 183
Страхотен е фрагманът , на мен ми хареса , не е нещо , което да не сме предполагали вече в темата Wink четем им мислите на тези сценаристи Joy трябва да се завърти все пак някаква драма. Харесва ми, че скокът във времето е малък и няма да има бебе все още. И за него има време , да потренират още Joy

# 184

Това сигурно е от новия епизод?

да тази в гората - явно е от къщата със Селин - видяхме го в трейлъра - не носи халката - но къде е? дали Селин я е скрила? Или Серкан сам я е свалил след като Селин му е промила мозъка....

а другите са като са снимали разходката със Сириус

На тази снимка Серкан държи някакъв документ - чудя се какво е прочел Thinking

В началото на сериала Еда мразеше Серкан. В 4 еп, беше впечатлена от чара му - имахме флирта докато готвеха.
И в 5 ти епизод тя вече хлътна, в 6 ти епизод, когато Серкан и разказа за брат си и й посвири - тя беше влюбена и го осъзна.

Така че предполагам както някой писа трябва да изчакаме поне 3 епизода преди нещата да тръгнат да си идват на мястото... Sob

На мен Серкан ми изглежда някак изгубен, объркан, меланхоличен, в никакъв случай няма вайба на робот Болат от първите серии. Селин също ми изглежда различно. Не знам дали е от кърпата на главата й, но ми е яко хипи. Имам мнооого въпроси и ще почакам до събота. Ще дам шанс на епизода. Дано не е толкова зле, колкото изглежда. 🤞🏼

Може би Серкан на подсъзнателно ниво усеща липсата на Еда и се опитва да я замени със Селин. А Селин се опитва да е различна, да е като Еда, да го впечатли, да го спечели и да му покаже, че тя е човекът, от когото има нужда.

Харесва ми, че скокът във времето е малък и няма да има бебе все още. И за него има време , да потренират още Joy

И аз мислех за възможността за бебе - 2 месеца са минали - може би тепърва Еда ще разбере, че е бременна, след някой друг епизод... нали по филмите жените все към 3 тия месец разбират като е късно се махне бебето Joy

# 185
  • София
Сега в момента се намирам в тежък период от живота си, имам много стряскащи резултати от изследвания, които ми направиха преди две седмици и нямам време да пиша, защото по цели дни се влача по болниците, което е много травмиращо, но нищо аз съм много силен човек и ще се справя.
Чета ви вечер, но не мога да ви настигна вие сте като грухотевици нямате  настигане, но ви благодаря за всяка снимка, пост или информация, която публикувате, защото четейки ви забравям за здравето си и това ми помага много.
Съжалила съм 1 милион пъти за лошите думи ,с които съм квалифицирала тези сериали, как съм могла да бъда такава глупачка да анатемосваш нещо, което не познаваш.

Мила Tanita53, Sparkling Heart скорошно и бързо възстановяване и оздравяване! Много си права, че в това състояние е необходим отдушник! Забавлявай се, мисли само за хубави неща и всичко ще бъде наред!

Много харесвам тази мисъл: "Здравите хора имат безброй мечти. Болният само една."

Оздравявай и сбъдни всичките си прекрасни мечти!

Много ми хареса, споделеното от теб за предишното ти мнение за турските сериали. Познавам много хора, които мислят така. Обичам и класическата музика. Много от приятелите ми я отричат. Като кажа "Хайде на опера или оперета" ме гледат доста странно. Опонирам им точно с твоята фраза: "Как може да анатемосваш нещо, което не познаваш?"

В заключение, животът е твърде кратък, за да си позволим да игнорираме неща, които може да ни харесат!

Това се отнася за ngrama и Butterfly:3! Не бързайте да игнорирате, първо вижте серията и тогава включвайте на пета или на ракетна предавка!

Днес си получих оценката от изпита и е 100 от 100! Безкрайно съм щастлива! Понеже споменах мечти, ще ви почерпя с една моя много любима песен:

Sometimes I Dream - Mario Frangoulis

https://www.youtube.com/watch?v=XF5QVKz0UEc

Надявам се, познахте арията на Марио Каварадоси от "Тоска" на Пучини. Влюбена съм в Марио Франгулис! Има прекрасен глас между тенор и баритон! Пее с такава страст!

Mira07, не съм човек на прибързаните действия (само понякога на прибързаните думи!)! Определено не ми хареса никак втория трейлър, предполагам, че нещата няма да са точно такива, каквито ни ги показват! Но и аз като част от момичетата, които пишат тук в темата считам, че нашия любим сериал загуби част от очарованието си, тръпката и вълшебството в момента, в който започнаха да вкарват и изкарват нови актьори/герои в него (23-24 епизод)! Силно се надявам, след епизод или два да се върне същото оново трепетно вълнение и неспокойно очакване към всеки следващ епизод, както в началото на сериала! Не съм решила дали и колко още ще гледам сериала, има време до събота за успокояване на страстите и за сериозни размисли! Както вече съм писала в тази тема, в живота винаги съм се ръководила от една мисъл на Херман Хесе: „Мъдростта е да мислиш с песимизъм, а да действаш с оптимизъм"!, така че тази вечер е времето ми да мисля с песимизъм за случващото се в следващия епизод, как ще действам утре ..... ще видим Sunglasses

Хубава вечер и спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

P.S. Мила Tanita53, в моменти като този, който преживяваш ти трябват много сили и кураж! Ние можем да ти ги дадем само и единствено с това, което споделяме в темата! Стискаме палци да преодолееш възможно най-леко и бързо здравословните проблеми, които имаш в момента! Gift Heart

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 22:51 от nrgmama

# 186
Да ви кажа, не знма Биге как се е съгласила да играе тази роля отново. Ако преди се е дразнила, че феновете мразят Селин.. Ей сега вече ще усети какво е омраза.
Не знам как измислиха тази амнезия, очаквах забавни моменти, но тази Селин... не и е мястото тук, не и в тази роля. Ако беше приятелка на Серкан и Еда, с добри и чисти намерения да им помогне да се съберат, добре. Съгласна съм, но не.... тя още е имала надежда за Серкан и се възползва максимално ситуацията. Той не си спомня и това е идеалния момент, в който да го настрои срещу Еда. Кой знае какви лъжи му е наговорила за милата ни фея...
Надявам се да не се стигне до сватба между Серкан и Селин, която да му отключи спомените. По ми се вярва да започне отново да се влюбва в Еда и новите чувства да отключат познатите стари, страстни чувства към Еда.
Началото ще е тежко със сигурност.. той няма да я понася със сигурност, още повече, че ще е повлиян от нещата, които кокошката му говори.
Както каза БРО, Серкан е объркан. За мен, той усеща, че има нещо, което липсва. Част от пъзела я няма и то много важна, за това е и объркан. Той усеща някаква празнота, някаква болка. Според мен, мозъкът му му подсказва нещо, но той не разбира какво, ако е изтрил Еда. За това се обръща към Селин, защото мисли, че тя е липсващия елемент - най- логичната жена за него, все пак. Но празнината остава в него зееща и за това се връща в холдинга, за да търси това, което му липсва. Селин го е насъскала срещу Еда, това е сигурно, но и гледката Еда, седяща на стола на Серкан, караща колата му, разхождаща кучето му ще го обърка още повече.
Докато си напиша мислите и изскочиха няколко мнения.. аз ще гледам епизода, защото ми е интересно. Сърцето ме боли за нашите, но искам да видя пътя, който ще извървят един към друг отново.

# 187
  • София
Момичета, аз отново задавам въпроса, как точно Селин е открила Серкан? Всички го търсят, а той при Селин.

# 188
Според мен, много е голяма вероятността той да я е потърсил. Щом не си спомня Еда наистина, то ще си спомня Селин. Не вярвам да е замесена в инцидента, просто е била на точното място в точното време.

# 189
БлагаВест тя има остро обоняние и е подушила кръвта на Серкан, като са го оперирали след инцидента 😆

Аз се надявам, че паметта ще му се върне , когато излезе отново да говори пред клиенти и медии относно липсата му, инцидента и щуротии, а нашата Фея ще отиде по същия начин, както в епизод 1 и ще го нацелува.
Серкан ще бъде новата версия на Спящата Красавица, но този път ще е Безпаметният красавец, а Еда принцесата, която му връща паметта с целувка.

# 190
Селин го е насъскала срещу Еда, това е сигурно, но и гледката Еда, седяща на стола на Серкан, караща колата му, разхождаща кучето му ще го обърка още повече.

Това със сигурност ще го ядоса - а и видяхме, че Еда е подкарала "вуйчо", т.е. Серкан е тръгнал си връща нещата едно по едно - първо кучето, после колата и сигурно има план как да изхвърли Еда от холдинга. SobSobSob

Момичета, аз отново задавам въпроса, как точно Селин е открила Серкан? Всички го търсят, а той при Селин.

Може би Серкан като се е събудил е видял халката и понеже не помни Еда - е посискал да разбере от Селин защо са се разделили и коя е тази Еда Thinking
Естествено понеже е приятелка от детство - знае телефоният и номер наизуст и е останал при нея, за да се възстанови, да си върне спомените, да направи план как да си върне компанията от тази ужасна използвачка Еда, която им е отнела полвината холдинг. ScreamSobSobSob

Аз се надявам, че паметта ще му се върне , когато излезе отново да говори пред клиенти и медии относно липсата му, инцидента и щуротии, а нашата Фея ще отиде по същия начин, както в епизод 1 и ще го нацелува.

Мен малко ме е страх от реакцията на Серкан, той ако е с промит мозък може публично да я отблъсне, а и в момента е със Селин, както изглежда от трейлъра, прегърнати в къщата, после държат се за ръце с преплетени пръсти, влизат заедно решени да си върнат това, което им принадлежи, това, което бащите им са изградили заедно...

Но и аз искам такава целувка като в еп. 1. Чудя се дали в даден момент Еда няма да вземе решението да се разделят - и този на когото ще му причернее пред очите и ще направи нещо необмислено - да е Серкан и той да я целуне публично, за да не обиви раздялата им.... Hushed

Въпреки че ако Серкан е пак със Селин... ще го има по медиите... Може и да се наложи Серкан да обяснява, че е със Селин и Еда да го целуне както в еп. 1 за да не каже каквото е тръгнал да казва...

Не знам тотално се обърках. А сценаристите може би са измислили по-голяма изненада. Thinking

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 23:00 от kukli4ka456

# 191
  • София
Добре де, ама нали Селин е в Дания   
Не, нещо не е така както го виждаме. Има нещо гнило в Дания....

# 192
  • Кърджали
Затова предлагам при следващото натиране фенивете да съберем пари и да ѝ купим билет за Марс. Сатурн или Плутон..

# 193
  • София
Не знам защо, но си мисля, че пак ще имаме дълга раздяла. Ще ви кажа какво ми се върти в главата - първо Серкан ще подходи с недоверие към Еда, ще я нарани с думите и действията си. В един момент Еда ще се откаже, тогава Серкан ще си спомни и ще се опита да оправи нещата. Но Еда няма да е готова да му прости и пак ще имаме няколко епизода на котка и мишка, докато се разберат. Общо взето... въртим се във все същия омагьосан кръг. Надявам се, наистина се надявам нещата да не са толкова зле, колкото изглеждат в главата ми сега. Надявам се да си останем романтична комедия и да не задълбаят много с тази история. Засега чета доста лоши реакции от интернационалните фенове. Турците обичат интригата, така е, ама истинските турски фенове на сериала мислят като нас и те също няма да са доволни, смятам. 😕

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 23:18 от Бърборанка с розови очила

# 194
Aaa, на Селин няма да и пречи и до Италия и Турция да иде, щом ще се докопа до Серкан и ще го раздели от Еда. Тя сигурно и това е чакала, няма да се изненадам. Сигурна съм, че ще ни дадат отговори на всички въпроси в събота.
Не знам сърцето ми колко ще понесе от епизода обаче. От сега ме стяга направо, та какво остава за събота. Ех, като знам какъв дълъг път извървя Серкан от РоБо до Серкан и Еда Болат, а Селин за нула време ще разбие всичко на пух и прах. Дано поне амнезията даде повод и за комични ситуации, защото фраговете са много мрачни..
 Алекс, обръщам се към теб, защото четеш такава литература.. според теб, възможно ли е мозъкът на Серкан да му подсказва, че има нещо, което липсва? Той да си е мислил, че е Селин, но тази мисъл, че забравя нещо да не го оставя намира?  Да се опитва да му припомни силните му чувства към Еда?

Общи условия

Активация на акаунт