Отговори
# 465
Ето го нашия сладур Wink
На живо:
https://www.youtube.com/watch?v=O0UJ5COpwIc

# 466
Преплетените пръсти на Серкан и Селин са, за да може Еда де се отдръпне в началото. Ако ги нямаше, тя щеше да прегърне и целуне Серкан. Той, дори с амнезия щеше да бъде впечатлен от нея и да ѝ позволи да му припомни всичко.

Ако, обаче, Еда види Серкан със Селин и още не знае за предполагаемата амнезия, първоначално ще се почувства наранена, предадена, необичана. Селин ще я гледа с тържествуващи сини очи, а красивите черни звездички на нашата сърничка ще плуват в сълзи. Една наранена жена може да се откаже от човека, който ѝ е причинил това. Гордостта е характерна черта на силните характери до момента, в който се намеси любовта. Искам да видя как Еда ще превъзмогне болката и ще хване бика за рогата.

Тя изгони Балджа по ризка, една Селин ли ще ѝ се опре? Тръпна в очакване да видя какво шоу този път ще ни покажат сценаристите и актьорите. Днес, за съжаление, още е четвъртък.

# 467
  • София
Не мен женската ръка не ми прилича на тази на Еда. Точно на Селин на ръката прилича. Но... и профилът на жената под душа навремето не приличаше на този на Еда, а се оказа Еда. Ох... не знам. Търся някакво логично обяснение, някаква вратичка. Обаче фактите не говорят добре. След кратко разследване на ръце, ето какво успях да намеря:
1. Преплетените ръце в края на фрага:

2. Ръцете на Биге:

3. Ръцете на Ханде:

В кадъра с преплетените ръце не само липсва пръстен на средния пръст (Ханде винаги го носи на лявата си ръка), ами и самите пръсти и нокти не приличат на тези на Ханде. Тя има много нежни ръце, тънки и дълги пръсти, хубава плочка на нокътя, голяма. Докато Биге има по-малка длан, следователно по-малка ръчичка, с по-малки плочки е и формата на ноктите й е бадем. Какво разследване му ударих! 😅 Утре ще се допитам до маникюристката ми. Тя е виждала толкова ръце, че има набито око. Но според мен две мнения няма - ръцете са на Серкан и Селин. Сега се моля за чудо и да не е това, което изглежда. 😱😱😱😱😱😱

# 468
Още от Керем Wink
[urlhttps://www.youtube.com/watch?v=E6IDn3iNbkU][/url]

https://twitter.com/i/status/1354823912127827969

Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 20:38 от mi_si

# 469
Не мен женската ръка не ми прилича на тази на Еда. Точно на Селин на ръката прилича. Но... и профилът на жената под душа навремето не приличаше на този на Еда, а се оказа Еда. Ох... не знам. Търся някакво логично обяснение, някаква вратичка. Обаче фактите не говорят добре. След кратко разследване на ръце, ето какво успях да намеря:
Скрит текст:
1. Преплетените ръце в края на фрага:

2. Ръцете на Биге:

3. Ръцете на Ханде:

В кадъра с преплетените ръце не само липсва пръстен на средния пръст (Ханде винаги го носи на лявата си ръка), ами и самите пръсти и нокти не приличат на тези на Ханде. Тя има много нежни ръце, тънки и дълги пръсти, хубава плочка на нокътя, голяма. Докато Биге има по-малка длан, следователно по-малка ръчичка, с по-малки плочки е и формата на ноктите й е бадем. Какво разследване му ударих! 😅 Утре ще се допитам до маникюристката ми. Тя е виждала толкова ръце, че има набито око. Но според мен две мнения няма - ръцете са на Серкан и Селин. Сега се моля за чудо и да не е това, което изглежда. 😱😱😱😱😱😱

Сега направи едно разследване, дали ръката е в действителност на Серкан. Бонд, Бро Бонд. Trollface

Според мен са точно те двамата - Серкан и Селин. Искам да мисля, че всичко е уж в "подкрепа" на Серкан, да се завърне и да си взема всичко, което "лошата" Еда му е взела. Не искам да мисля за по-задълбочени техни взаимотношения и чувства, че се нервирам.

# 470
  • София
БлагаВест, не забравяй, че ако наистина Серкан е с амнезия, както предполагаме, в момента за него Едс не съществува. Да, звучи гадно, нл е така. И това няма нищо обшо със силата на чувствата му преди това. Той я обипаше много.. Но сега сякаш не е била. Лека полека като почне да си връща спомените, ще си спомни и всичко изживяно с Еда
Да, отново ще им е трудно, но то ако беше - срещнаха се, влюбиха се и се взеха, нямаше да има и 5 серии... К
Сега ще ни е гадно, но знаем , че ще намерят отново оът един към друг. А и честно казано ще се радвам отново да виждам погледа на Серкан който хем показва възхищение, хем обърканост, хем дори малконгняв, че не може да я пребори... И как отново се влюбва. Докато накрая отново ѝ предложи брак, този пъъ зашото го иска да е точно в онзи момент, а не зашото нещо го притиска да действа.
Алекс, ако тя не съществува за него, защо тогава Селин два месеца му пълни главата с обвинения към Еда. Че тя е виновна той да не е този Серкан, който трябва да бъде. Селин непрекъснато му говори за нея, споменава името й. Няма как той да не знае коя е Еда. Ако не си спомня нещо то по-скоро е това, че е бил влюбен в нея и щеше да се жени за нея. Селин му промива мозъка и го кара той да се настрои срещу нея и да я намрази.
За да си възвърне спомените според мен тук ролята ще бъде точно на Еда. Тя трябва по някакъв начин да ограничи връзката на Селин със Серкан. Ако наистина му дават нещо за психиката то това трябва да се пресече. Когато няма кой да му дава нещото с което го карат да забравя, постепенно той ще започне да си спомня всичко свързано с Еда.

# 471
Това май е ново от Керем
Дали е от нов чат

# 472
Вижте нашичкият какво е казал:
„Тя е човек, който разбирам много добре и много я обичам” - Керем за Ханде по време на събитието InspecTrends.

# 473
  • София
Ръката е на Керем, в това спор няма. Толкова много ги показва тези ръце в сериала, че съм ги запомнила. 😅 От онзи епизод, в който Еда каза, че харесва мъже с хубави ръце и той демонстративно удари с едната ръка по покрива на колата. 🤘🏼Оттогава все неговите ръце гледам. Хубави са! Хубаво ни е момчето. Пу-пу! Един фен е написал: “Арас Булут да взима Селин и да я води в Чукур (нали се превежда “ямата”).” Да я води в ямата, това искат хората. 😅

# 474
  • Плевен / София
Ако наистина му дават нещо за психиката то това трябва да се пресече. Когато няма кой да му дава нещото с което го карат да забравя, постепенно той ще започне да си спомня всичко свързано с Еда.
От ромком отиваме към психо трилър...

# 475
Още от интервюто:
Трите желания на Керем: да види семейството си, племенника си и да живее далеч сред природата.
„Липсва ми семейството ми, искам да ги видя, за да нямам друга цел сега“ - Керем по време на събитието InspecTrends.

# 476
  • София
Момичета, само ще ви припомня откъде тръгнахме и докъде стигнахме. Първо, когато Неслихан написа, че от 29-ти епизод предстоят хубави промени и започваме отначало като ромком, всички бяхме убедени, че Еда и Серкан ще са женени и ще гледаме как се справят като семейство с проблемите. После имаше информация, че на връщане от медения месец ще катастрофират и Серкан ще си загуби паметта. Дотук всичко добре. А какво стана накрая - сватба йок, Серкан изчезнал, връща се под ръка със Селин и не знаем нищо по въпроса. 😅😅 Извод - все пак има обрати в нашия сериал и то какви! Никой не можеше да предположи преди няколко епизода това, което се случва сега. 🤘🏼

П. П. Стига с тези психотропни вещества, не гледаме тежка драма или психо трилър. Обяснението за всичко случващо се ще е много по-просто, отколкото очакваме, и драмата след това дори не вярвам да е продължителна и голяма. Бързо ще обърнем нещата към комеди. Спокойно! Wink

# 477
Вижте нашичкият какво е казал:
„Тя е човек, който разбирам много добре и много я обичам” - Керем за Ханде по време на събитието InspecTrends.

То няма иначе  да не каже красиви думи.
Леко загатва за тяхната връзка . Аз си мисля че е след края на сериала ще оповестят връзката си. За което ще се радвам много.

# 478
  • Кърджали
БлагаВест, зашото е Селин... Серкан помни пе кма холдинг и фирма, поне нещо помни. Става ясно, че акциите, които бяха ма Селин са в някаква си Еда. Как, зашо, Селин мй обяснява с полуистир - тя беше част от живпта, много те промени (коетл ск е истина, но Селин го казва така че яввно тя го е променила към лошо) после виж взела е и акциите (ама че самата тя сглупи да ги продаде сигурно ще забрави да спомене)... Там, в онази хижа Серкан разполага единствено с информацията, която мй дава Селин. И тя се опитва максималко фино да го настрои срешу Еда, защото иначе като се срещнат отново може и пак да го удари една звезичка посред бял ден, а Селин знае, че Серкан решк ли да отмъшава на някой не прощава (затова представя информацията много избирателно), надява се явно и че доксто вземе да си спомни нешо може па да го навие да се оженят.
Само че Селин си прави сметките без кръчмар.

# 479
Голямо разследване сте направили на тези ръце.
Ами ако се окажат на Енгин и Пъръл? Joy

За жалост съм сигурна, че мъжките ръце са на Керем. Но и аз си помислих, че може да има някаква уловка и жената да не е Селината.

Общи условия

Активация на акаунт