Тренировки в домашни условия - 108

• 34 695
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде там
Бихте ли споделил малко повече за програмата Transcend на Сидни.
С колко кг тежести правите упражненията, сменяте ли като нея кг на тежестите.
И има ли видим ефект след завършване на програмата (като намаляне  е
на обиколки, оформяне на тялото)
Аз за сега правя изготвенета ми програма от Радослава Тодорова (рори фит), но се оглеждам за нещо новичко

# 91
Днес отчитам общо 50 минути:
- 30 минути fat burning HIIT cardio Sydney Cummings, което добре ме изпоти. https://youtu.be/IET0g8Q6WcQ
- 20 минути yoga tone с Ейдриън. https://youtu.be/4O-b24WKdYA
Не изкарах докрая transcend на Сидни аз, главно заради многото и различни напади. Обаждаше ми се травма в крака. За сметка на това завърших 30 дневната йога на Ейдриън за януари.
Мъжът ми ме натиска да си избера някоя хубава гривна, за да наследи той моята (с mi band 4 съм). Знам, че ги обсъждахте скоро, но тогава не бях на тази вълна и нямам никакви спомени какво е писано. Ако някоя от вас реши да си похвали гривната, ще съм много благодарна.
След малко тръгвам да меря улиците.

# 92
Нещо съм се пристрастила към ежедневните тренировки, било то и кратки. Когато съм в цикъл не тренирам, но вчера реших да си направя различни видове клекове и няколко вдигания на гирички само от изправено положение. Получи се добра тренировка.
Хубав и щастлив ден, спортяги! Blush

# 93
Привет, аз отчитам завършен Мезоцикъл 2. Миналата седмица тренирах без почивка - освен трите силови от програмата, добавих и една booty от 80До + едно cardio slam от strong and sweaty + едно бягане навън + 2 STS шок кардиа. Позволих си понеже  и без това ми предстои седмица на активна почивка + това имахме семеен повод и хапнах бая торта (абе не беше само тортата) Grinning та имах вътък и за още кардио даже.
За мезо две мога да обобщя, че имам изключителен напредък с раменете - раменна преса с дъмбели правих с осмици, за първи път и то хубави чисти повторения, другото фрапираща разлика е хоризонтално гребане с 14,5. Въобще краката, гърба, раменете, трицепса прогресират, т.е. успявам на всеки две седмици да вдигам с 5% по-тежко...бицепса и гърдите, обаче, застанаха на едно място и не помръдват гадините Grinning ...явно са ми слаби по принцип.

# 94
Привет, спортни!

Започвам месеца с огромно желание за промяна и разнообразие в тренировките, което се вари на бавен огън от месеци насам.
Главно, промяна в тренировките за долна част- повече плиометрия, като цяло повече стабилизиращи, повече пудовка.
От вчерашната тренировка за рамо имам МТ на....гърба. Satisfied От пресата с пудовка е, усещам под-лопатъчната област като добре поработила, не е лошо усещане.

Отчитам се днес с първата ми тренировка със Сидни:
45мин крака
https://www.youtube.com/watch?v=CuBng8VZjcA&t=834s
и 20мин ластици
https://www.youtube.com/watch?v=ndg1JjRsK7U
Хареса ми.

Не знам дали ще правя кардио тази седмица, може би ще се въздържа. Ще видя. Днес ми е последния ден на антибиотик.

# 95
  • Перник
Здравейте Simple Smile

Направо ме е срам да пиша, като гледам вие какво отчитате Blush Но, през януари имам 16 тренировки и пробягани 15.91 км. (а някои бягат по толкова за ден)... Положението е зле и според кантара - 59,8 кг. и 20,9 % мазнини Sad

Дез, радвам се, че си добре Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 16:34 от SvetlaK

# 96
За днес 300 клякания за инициативата, в която участвам, прилежно записани на видео. По-късно е ред на ден 29 със Сидни.

# 97
Арсен, машалла, момиче!

HugПриключвам януари с 23 тренировки. /Агентче, много яка статистистика на Полара Heart Eyes / За мен това е много добро постижение и съм супер доволна... Още съм в дилема дали да продължа с Игнайт или да почвам 80 day obsession , но май клоня към втората.
Ani, 80 ДО e добра програма, но първaта фаза може да ти се види много лека - тя е вработваща. Докато поддържащ ластиците стегнатИ (или ползваш 2 или 3 едновременно) и тежестите прилични няма да регресираш, но можеш и да си потърсиш "финишъри" за всяка дадена тренировка.

През Януари имам 5 почивни дни, последният - снощи, съвсем извън планираното. И за капак ме боли лявата тазобредрена става Sad

23/99 Rowing 44 min
24/99 Rowing 33 min
25/99 Rowing 66 min
26/99 Rowing 66 min

PS И ние, Телците, много ви обичаме вас, Раците, защото сте много грижовни и все гледате да ни нахраните Simple Smile))))))))))))))))))))))))

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 16:01 от Agent Provocateur

# 98
SvetlaK, учудих се. При 95 кг е абсурд мазнините да са само 20 %. По кой калкулатор смяташ?

# 99
То това и за мъж ще е завидна мускулна маса. Много са неверни тези изчисления за мазнините, дори и декса скенерите не са 100% точни.

# 100
Мене с моите 51 кг някои сайтове ме изкарват с над 30%, а сайта на Румяна - 14.43%. Него ползвам Joy

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 16:10 от pepa57

# 101
Оха, ти си готова за бодибилдинг шоу според Румяна, отивам и аз там Simple Smile

# 102
  • Перник
SvetlaK, учудих се. При 95 кг е абсурд мазнините да са само 20 %. По кой калкулатор смяташ?

Така е, като не гледам какво съм написала Grinning
59,8 кг. съм. Редактирах и горе. Процентът мазнини ми го показва кантарът.

# 103
Светлаааа, има малка разлика между 95 и 59 Joy
Аз не вярвам на тези калкулатори. 14%, доста пресилено, в смисъл подценяват ми мазнините Grinning

# 104
А тези кантари за изчисляване на телесните мазнини на какъв принцип ги измерват? На мен веднъж преди няколко години са ми ги замервали в една фирма за хранителни добавки. И мисля, че доста точно ми отчете крушовидната форма на тялото, защото ми даде, че по-голямата част от телесните мазнини са ми в долната част(както се вижда и с просто око).

И аз да се отчета. Днес правих това с по 2кг тежести за глезени: https://youtu.be/Bf8uyQOmqU8 . Стопиха ми се лагерите, но като човек, който се е заседял цяла зима, се чувствам прекрасно. Тренировките на Caroline определено ми харесват и ме натоварват максимално. С кеф си избирам тренировката за следващия ден.

Чудя се дали да не си взема пудовка. С колко кг ще ми препоръчате да започна, като се има предвид, че сега стартирам с тежестите?

Общи условия

Активация на акаунт