Тренировки в домашни условия - 108

• 35 455
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
  • Там където
Аз успешно приключих първата седмица на 4 week of prep + в петък една групова тренировка body pump и една табата в събота. Боже фитнесите са пълни с народ. Събраха ми се 9 тренировки за 7 дни. За компенсация другата седмица съм в МЦ и 3-4 дни ще почивам.
За съжаление от към средата на януари и мен ме гони голям глад Simple Smile и то все за сладко и разни подобни... С какво ли не се самозаблуждавам- студено време, различен тип тренировки, ПМС. Дано след МЦ се стегна малко от към храна, че ще ме снимат в скоро време по Реалити за "моето 300кг тяло" 😂🤣😜
Аз преди време  като го пиех този хром пиколинат имаше някакъв ефект, ама не кой знае какъв. Май най- много ми действаше 1-ия път като го пробвах.

Добре ме подсетихте- една опаковка ми се търкаля на бюрото, всеки ден я гледам, а не взимам. Утре ще взема да почна.

Аз си го взех онлайн от ФРАМАР.

# 271
  • Бургас/Пз
Днес не съм излизала от вкъщи, ама като гледам имам 7000 крачки между кухнята, хола и детската. Направих дълга тренировка Simple Smile
 Day 4 aaa  от 80 day Obsession. Допадна ми, беше интересна.
 + Една стара тренировка на Сидни за долна част, определено ме натовари.

# 272
Ani, като знаеш схемата по която ще се работи за деня можеш да стопираш видеото и да си допълваш. например ако имаш две серии по 15 повторения удряш пауза и правиш третата серия. Абе кой каквото ще да казва голям кеф е да со диктуваш на клавиатурата на български и директно да ти го поства във форума. само пунктуацията е калпава Wink

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 03:46 от Agent Provocateur

# 273
За днес - бонус за корем от kettleworx, като за разгрявка ползвах първите три рунда на mma speed от core de force.
Тренирам по 25-30 минути на ден. Толкова време имам и търся тренировки, в които не се губи много време в почивки и приказки. Сегашната програма е идеална в това отношение. Отделно, в повечето дни имам няколко километра пеша, така че така наваксвам с движение. Почивам по правило веднъж седмично, но може и по-често, ако не съм си доспала.
За сладкото и при мен подейства добре отказът. Ефект имаше след около месец. Сега ми се яде само шоколад, като вземам черен. Има под 3 грама захари на блокче от 10. Не е толкова много. Правила съм и нещо като протеинови кремове за закуска с меките на вкус протени на прах(бадемов, оризов). С лъжица мед и малко кисело мляко бяха вкусни, захарите бяха около 10 грама на порция и в общи линии тушираха желанието за още сладко през деня.

# 274
Отчет в събота - ски преход в съседния щат. Непо, и ние се борехме със снегове и ветрове, но беше много зареждащо. "Нормалните" хора бяха със snowmobile, явно много се тревожеха за нас, защото почти всички спираха да питат дали сме ОК.
Днес йогата на Ребека ми дойде много подходяща.
Утре започвам 3-та седмица на maxworkout - В тази седмица са вкарали и тренировка от оригиналното Insanity - не съм го правила от 2013.
Скрит текст:

Относно сладкото - Джилиян наскоро имаше едно видео по темата - https://youtu.be/8saaziGkwvA
Шон също има едно ново видео - не конкретно за сладко, а как да "контролираме" яденето - https://youtu.be/Bx723L1GzfM Интерeсно, че той е на Intermittent Fasting - което, поне засега, не е веруюто на ББ.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 19:40 от Анонимен

# 275
Ще изгледам видеата, Спринкълс, благодаря!
За днес едно кратко 30минутно кардио на Сидни, която ми спря тока. За последните бърпита нямах сила (и желание), замених ги с клекове.
https://youtu.be/nTrvyS8UsmU

# 276
Вчера - ден 4 от Ignite. Все още се колебая дали да не започна Transcend отново, но с по-големи тежести.

# 277
  • Бургас/Пз
Кайлис, ако знаеш колко мразя бърпита. Не знам дали има друго упражнение, което да ми е така неприятно. Аз също ги заменям с клекове или скачане на въже Simple Smile

Агент, точно така правя отвреме на време. А пък като вземат да говорят много и да ме дразни и ги превъртам напред 😂

Днес ми е ден за крака с Отъм. Имам лека МТ от вчера със Сидни, та да видим как ще ми се получи.

# 278
Вчера - ден 4 от Ignite. Все още се колебая дали да не започна Transcend отново, но с по-големи тежести.
И аз съм пред същата дилема ! Обаче повече клоня към това да си изкарам или Игнайта ,щото е по кардио ,аз пък аз имам да свалям малко и после да ударя с Трансенда шоково ,тялото ми вече като в забравило програмата.За днес Игнайт ,ден 8 стреч❤️ супер беше!
Не помня дали отговорих за хром пиколината-да ,действа,за по голям ефект комбинирайте с магнезий 👍

# 279
Дези, мерси за съвета, излязох вчера да бягам, чудесно тръгна бягането, чувствах се толкова леко, но след 20 минути спрях, понеже заваля, пък и се появи нежелана публика... Вкъщи продължих с MMA Kickbox... Днес взе да отминава мускулната треска.
Преди малко направих тренировката за рамене, бицепс и трицепс, редуваха се мускулните групи, за всяка група имаше 3 упражнения по 4 серии, 8 повторения с 80% от 1рм, изключително доволна останах от тренировката и тренирах с килограми, с които не съм се и надявала, че ще тренирам.

# 280
  • 1st floor
Отчитам ден 6 със Сидни. Мислех да пропусна стреча, ама какво ти пропускане. Днес ММ се събуваше след работа, че не можех да се наведе. Стречът също беше болезнен,  някои от позите ги правех до половина! Joy

# 281
Момичета, някой да има излишно зарядно за Fitbit charge 3. На заем или за продажба, няма значение. Нещата ескалираха с моя мозък... До скоро беше просто забавно като направя млякото и питам мъжа ми колко е направил ... Но вече стана страшно със забравянето...та в общи линии загубих си зарядното Joy

# 282
Днес започнах Transcend- едвам ме навихте. Simple Smile
Ден 1:
https://www.youtube.com/watch?v=CawSg6WRb1k&list=PLE5lGVrS3V … vdIrHcJUVvOgHJz_q
След него направих 10мин предизвикателство на Сидни с планкове- чудесно е, и не е такова зверство, както ми прозвуча:
https://www.youtube.com/watch?v=xItNniMRmG8
След него 2х10 лицеви, заради личното ми предизвикателство за лицеви всеки ден.

# 283
Аз отчитам 20 мин HIIT тренировка за крака с Caroline Girvan. Почти всичко успях да направя заедно с нея и съм доволна.

От днес започнах и да намалявам малко дневните калории за да сваля качените 3кг и нещо. Лошото е, че и без тях имам пухкави бедра и най-вече закръглен ханш. Явно на това му казват skinny fat. Grinning Сега с тренировките се надявам да си променя композицията на тялото.

За следващите дни съм си харесала тренировки на Caroline за долна част с тежести за глезени. Много ми харесва да тренирам с такива.

Колко пъти седмично мислите, че е добре да се тренират по-проблемните зони за да има ефект(в моя случай дупе и бедра)? За съжаление, аз не мога да отделям повече от 40тина минути на ден, но за сметка на това гледам да съм постоянна и да ми стане ежедневна рутина.

# 284
  • Бургас/Пз
Ден 5, фаза 1, крака от 80 day Obsession.
Хареса ми, беше интересна тренировка. Тя каза, че  ползва 15 паунда, което е около 7кг нали??? Аз ползвах 10кг и мисля, че ми бяха добре.
Довърших с още 10мин за трицепс и 10мин корем. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт