Мами Октомврийки всички късметлийки!🙂2021

• 25 704
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • омъжена
Да имам ,L Tiroksin  от 25 сега ми каза да го увелича един ден х50 един х 75  до другия преглед другия месец така да карам. Успокои ме,че не е толкова опасно че ще се нормализира и каза че ще го следим всеки месец. Сега се поуспокоих дано всичко да е ок .

# 136
Фроузен,как си, всичко наред ли е?

# 137
Здравейте, записвам се и аз плахо в темичката. Видях двете чертички 2 дни преди датата на Ц, който трябваше да е около 30 януари. Бях на преглед преди 2 дни, но док видя само плодно сакче с добре оформено жълтъчно мехурче. С малко по- късна О съм и го отдавам на това, че не се е видяла точица или поне така ми се иска да е.
Вика ме началото на март да чуем сърчице евентуално, запасила съм се с търпение и спокойствие, доколкото е възможно. 😁
Предполагаем термин по приложенията е 10 октомври.

# 138
Здравейте, не се стърпях и аз и минах преглед, а трябваше наистина да почакам до другата седмица. Видя се само сак с мехурче, вика ме пак след 10тина дни, надявам се вече да видим ембрион и да чуем пулс

# 139
Включвам се и аз с предполагаем термин 20-21.10. Не съм с най- редовния цикъл, варира в диапазон 29-32дни, а последния месец дори 45. Не знам и овулацията кога е била. Но всичко да е наред и да стигнем до 9 месец, вероятно раждането ще е с планово секцио. Имам дете на 1г и 7м, родено със секцио.
От няколко дни имам гадене, като днес направо е ужас, имам и други симптоми заради които се усъмних и направих тест. След около 10 дни ще отида и на преглед. Дано всичко да е наред. Много се притеснявам заради предното секцио и как ще протече бременност, дали няма да има някакви проблеми. Отделно и детето ми е още малко и как ще се справим. Голяма ми е каша в главата.
Успешна и лека бременност на всички!

# 140
  • София/Севлиево
И аз съм с гадене-сутрин,обед,вечер,че и през нощта.Все си мислех,че е рано(от днес съм в 4 г.с.),пък и чхг не ми е много високо,ама явно тоя път ще е по-различно...И все ми се спи,едва издържам следобедните часове на детето и вечер в 9-9:30 съм заспала...

# 141
Същата работа бях сега чак така не ми се спи,но много ми се спеше до мин седмица

# 142
Аз да Ви питам, по колко кафета си позволявате на ден, че без тях не издържам цял ден в работата и се чудя дали 3 са много, предвид, че съм в 4та гестационна седмица☕☕☕🤰

# 143
Мен докторка ми позволи едно с мляко,мо аз съм винаги с много висок пулс над 90 и затова

# 144
Аз си позволявам по едно на ден, и то не всеки ден. Но мисля, че 3 кафета са си много на ден.

# 145
3 според мен са много. 1-2 и то слаби, с мляко и не на гладно.

# 146
  • София/Севлиево
По едно или две,но второто го правя много слабо.По някое време ще го спра или ще оставя едно много рядко с мляко.

# 147
Момичета,нещо се филмирах,докторката ми показа някъде там точка и каза,че е ембриона,само че сега виждам никъде не е писала ембрион на амб лист някой ще ми каже ли освен за мехурчето какво означават тези нещааа

# 148
  • София/Севлиево
Според мен GS е гестационен сак и доколкото разбирам отговаря на 6 г.с.Ембрионът би трябвало да е вътре...

# 149
Ами и аз така разбрах и затова,се замислих никъде не е писала ембрион Sad

Общи условия

Активация на акаунт